- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz this is life #93500 üzenetére
Na pontosan ezaz. Ezt nem értem, hogy nem tudják megoldani...
Mert szép számmal vannak bugok. A képernyővillogás és hasonlókat már nem is mondom, mert másnál is olvastam szép számmal. Na de hátha majd a következő nagy frissítést ha megkapja, hátha lesz valami ezen tájon is. Köszi a segítséget. Így várok még azt, majd lesz valami.Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
this is life
Ármester
válasz Lalikiraly #93501 üzenetére
Inkabb arra szamits hogy a havi frissitesekkel illetve az system app frissitesekkel majd javulhat a helyzet , a kovetkezo nagy frissites a rs3 lesz es ha a megszokott modon zajlik es keszul el , akkor az is egy nagy bug halmaz lesz amit talan majd fel ev alatt kijavitanak, mar ha pazarolnak ra még eroforrast,penzt,munkat...stb .
Amugy inkabb arra kellett volna torekedned , hogy rs1-en tartsd a telefont (ugy legalabb szinta hiba nelkul hasznalhato). Vagy registry hack-el vagy az rs1 1066 telepulese utan belakni es a tarhelyet telepakolni hogy 1giganal kevesebb hely maradjon, emiatt pedig nem tud frissulni, legfeljebb pampog a hely miatt...[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
touchscreen
tag
Sziasztok!
A hivásvárakoztatást hangjelzéssel már javították az RS2-ben? -
boncser
aktív tag
válasz touchscreen #93506 üzenetére
Nem. Szerintem nem is fogják.
-
Sanyi52
tag
Így már értem. Csak nehezen találtam meg mert a "Kezelés" almenüben lehet beállítani.
Köszönöm szépen a válaszodat, illetve segítségedet!starr-nak címeztem volna, csak már nem tudom visszavonni!
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
Ez az Ms telefonok védjegye
-
prisz
aktív tag
válasz this is life #93504 üzenetére
Asszonynak az RS2 is tökéletesen működik. (640XL). CU update után Hard Reset, kapcsolatok stb. visszaállítása gmail-ről, és nincs gond, nincs probléma a rendszerrel.
Fotó okés, office, edge, GPS okés, email, skype, pinit, messenger, facebook, viber, okés. Beállítások, menük okés.
Nagyon sajnálom, hogy ennyi problémád van... Érdemes lenne szervízbe beadnod, ha ennyit szenvedsz vele. Lehet, hogy hardveres hibád van, azt sajnos szoftveresen már nem tudod javítani.Ezeken az ügyfélszolgálati pontokon le tudod adni a telefonod javításra:
[ügyfélszolgálati pontok] -
zsoltzsolt
addikt
Nem, ez nem egyedi. Sok készülék esetében, és teljesen random módon fordulnak elő a hibajelenségek.
És igenis szar az az os, amelyik egyes telefonokon viszonylag hiba nélkül, míg más készülékeken használhatatlan.
én ma pl. arra keltem, hogy az összes beállított gmail fiókomnak hűlt helye volt a telefonon. Kapcsoltakban senki, naptár bejegyzések szintén ugrottak. Egy restart visszahozta kisebb-nagyobb hibákkal (kontaktok töbsszörözödtek) a kapcsolatokba az embereket, de a gmail fiókokat állítgathattam be újra.És kb félévente előfordul, mióta w10m van.
De ez csak egy gond. Fényképezés után időnként újraindul, egyes képeket nem ment, villódzik, 3-5 másodpercekre lefagy naponta 4-5-ször, ...
Soroljam???
Szóval ne legyünk vakok, az Ms nagy ívben szarik a hibák javítására (pl. hívás közben másik bejövő hívás jelzése), de örülünk, hogy örülsz.[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Apropó, valaki tudna segíteni egy (számomra) fontos probléma korrekt megoldásában?
Anno még a 8.0-ás időkben (Lumia920) az Outlook felajánlotta a névjegyek/kapcsolatok (???) szinkronizálását, "összekapcsolását" a Facebook fiókommal. Én marha megtettem, így a névjegyeim - és főleg a naptáram - tele van szeméttel, olyan figuráknak a szülinapjára figyelmeztet, akiről hallani se szeretnék már... Hogyan lehet ezt - lehetőleg asztali PC mellett ülve - rendesen, korrekt módon átnézni, kitakarítani, a nem kívánt kapcsolatoktól megszabadulni? Rengeteg névhez/névjegyhez több fiók is társul (van amelyikhez 10 is!), amit szintén nem értek - legelső MS-fiókom óta mindig ugyanaz a belépési nevem / mailcímem sőt a jelszavam is.
Ha az illetőt a Kapcsolatokban törlöm, a szemét Naptár akkor sem felejti el.
Hogyan tudnék rendet rakni végre?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
starr
őstag
válasz Bogyó bá' #93513 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom. Még 8.0 alatt.
Éjfél előtt 15 perccel arra ébredtem, hogy valami f.sznak születésnapja lesz holnap.
Weben kapcsoltam össze a FB-al a fiókot.
Ha jól emlékszem a FB-os szülinapok átkerültek a webes outlookos szülinapos naptárba.
Törölnöm kellett a weben a szülinap naptárat. Azóta sincs olyanom, mert amikor visszacsináltam visszajöttek a FB-os dolgok is.[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Te szerencses csillagzat alatt szulettel es azon kevetelek koze tartozol akinel minden jol mukodik,de nalam es meg jo par ismerosomnel nem , wp8.1-en semmi gondjuk sincs a telefonoknak de az rs2 alatt meghulyulnek, hiaba vinnem,vinnek szervizeltetni a hibasam mukodo OS-t a szerviz nem tudja helyre hozni . Az meg nem megoldas hogy 8.1 legyenek tartva a telefonok. Azt ossze hoztam hogy rs1-en maradjanak es azota legalabb nem zaklatnak hogy mar megint bex@rt valami ...amit zsoltzsolt irt a fiokok,kapcsolatok elfelejtesevel ,bugos edge...stb, sajna letezo hibak. Kiveve nalad (tedd ossze a kezed hogy ilyen szerencses vagy).
A tehenlepenyt hiaba polirozza az ember attol még nem valik arannya ...[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
starr
őstag
válasz this is life #93515 üzenetére
Bocsáss meg, nekem csak Androidon volt ezzel problémám. Ott, ha elrejtem a telefonszám nélküli névjegyeket, akkor elfelejti mindet, és vissza sem jönnek, amíg fel nem veszem újra az exchange fiókot.
(Amit a segítséged nélkül ma sem tudnék felvenni )[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Nekem meg winen okozta a kapcsolatok app 2-3 szor , elegem is lett belole ,na meg a 4 lepcsos update a vegen hr-el ... a tortenet veget ismered 😀...
Szivesen segitettem , de amugy egyszeru volt a megoldas , a fokepernyo belakasa szemelyre szabasa sokkal tobb idomet vitte el ,mire megfelelo lett szamomra
-
Bogyó bá'
nagyúr
Szóval nincs megoldás? Pont ez a gondom, hogy visszajön!
Akár egyenként is törölném, ha tudnám hogyan kell őket.
szerk: tehát olyan embereké is, akiket évekkel ezelőtt már töröltem a F@szbúk ismerőseim közül. Az nem volna gond, ha a mostani ismerőseim szülinapjára emlékeztetne.
[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
válasz this is life #93515 üzenetére
ja, nem csak ő. Nálam sincs gond. Meg ahol üzemeltetünk ilyen eszközöket ott se.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
scyllarus
veterán
válasz zsamiatt #93519 üzenetére
Nálunk meg a 20-ból 20 gatya. Mármint a közvetlen kollégáimról beszélek, egyébként a 200-ból 200, gondolom
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
this is life
Ármester
válasz zsamiatt #93519 üzenetére
Nalam pedig 6-bol 5 hibatlan (igaz azok rs1-en vannak tartva , a paromet leszamitva mindegyiken volt CU, de sajna még nem lepett ki beta allapotbol) csak egy keszulek van rs2-on , bevallalos a tulaj , amugy van hogy par napig normalisan mukodik rs2-vel a 640xl ,aztan meghulyul par napra es igy tovabb.
Na Prisz-el mar ketten vagytok akinel a w10m rs2 jol mukodik (a semminel ez is tobb)A cegnel ahol dolgozok 25 wp/wm telefonbol kb 2 maradt meg , a tobbi OS es keszulek csere aldozata lett , es nem ceges telefonokrol van szo , mert azok a droid alja lg k4 ami ipari hulladek kategoria .
[ Szerkesztve ]
-
betegphiu
senior tag
válasz this is life #93521 üzenetére
Pont most akartam írni, hogy asszony 640-e,az én 735-öm,és a gyerek 532-je is az rs2-es rendszerrel van telepítve,a múlt héten csináltam meg őket. (heti program letudva )
Nekem rs1-en kezdte a villódzást és a kapcsolat bugot.
Most lekopogom mind a 3 jól működik,hajtépős hibát nem tapasztaltunk.
Feltettük a messengert is próbaképpen,nem a bétát,hanem a régit.
Az első bejelentkezés valóban döcögős,de utána teszi a dolgát. Jelez időben, képeket elküldi. Kicsit fapados,de a beta el sem indul...
Szóval majdnem megdicsértem volna,erre 4-5 órája nem lehet a facebookon belül a csoportokba belépni.
Ezt edgen meg slimen is próbáltam igaz az egyik a másikhoz van kötve.
Valai megnézné UC browserrrel,hogy ott jó-e? -
this is life
Ármester
válasz betegphiu #93522 üzenetére
Remelem is hogy javitgatjak az appokat,rendszert , mert akkor az rs1-en tartott telefonokra is engedhetem feltelepulni az rs2-ot, mas reszt akkor nyerek egy fogadast es egy uveg Bekesszentadrasi kezmuves sor uti a markom(torkom)...de oszig kivarok ...
Az uc browser helyett a coc coc browser hasznalhatobb alternativa .
[ Szerkesztve ]
-
betegphiu
senior tag
válasz this is life #93528 üzenetére
Nemenem. Én most épültem be,éjszaka benn maradok titokban bugokat javítani
Viccet félretéve most tettem fel insider 15063.332-őt RP-n.
Meglátjuk, következő wdrt mikor lesz
Eddig nincs gond.. -
this is life
Ármester
válasz zsoltzsolt #93530 üzenetére
Ne legyel rossz maju , csak pozitivan ,mint az elmult jo par evben ... (ja hogy a pozitiv hozzaallas nem jott be ,hat sorry ) nekem az is eleg ha az rs2-ot kijavitjak hasznalhatova ...
betegphiu
Hatha eleg lesz gondok eseten a hr is , az legalabb mukodik rs2 alatt...[ Szerkesztve ]
-
bszg@
tag
válasz this is life #93531 üzenetére
Ébresztő szundi funkciója működik Nálatok?
Enélkül sajnos rendszeresen elalszom, aztán a dugóban nézem az újra megnémult waze-t. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én többé-kevésbé még mindig egész jól elvagyok a WP-vel, de ha a kis 4"-os iPhone SE létezne dual-SIM-esben, akkor már az volna a zsebemben (Mostanra egész emészthető lett az ára, 100-110k-ért több helyről be lehet szerezni. Kb. ennyi nálam a lélektani határ, amit egy - legalább 2-3 évig használandó - telefonért hajlandó lennék kiadni). Pl.:[link]
szerk: ez meg tepsifon, kb. ingyen sem kellene.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Bogyó bá' #93543 üzenetére
Az SE valóban egy kicseszett jó készülék. Baromi erős, amire kattintasz, azt villámgyorsan az arcodba vágja és brutálisan stabil, nagyon frankó fényképezővel! Az egyik kollégámnak van ilyen, próbálgattam elég sokat. Szinte hozza az i7+ telefonom gyorsaságát, csak nekem a 4 col már kicsi. minimum 5.5 és max 6 között legyen, ebbe belefér még a feleségem 6.2 coll s8+ készüléke is, mert alig nagyobb az 5.5-ös s7 edge-nél, viszont nekem az telefon egyáltalán nem jön be.
Várok pár megjelenést, aztán cserélni fogok, nyilván az ide (is), MA-ra, szinte világhírként kikerült One plus 5 a világ egyik legnagyobb átverése és egyben az egyik legjobb reklámja is, hogy szinte úgy néz ki, mint az iphone 7 +.
Szerintem, ők (is) nagyot dobbantanak most. 20-án kiderül...
[link][ Szerkesztve ]
-
Armis
tag
Sziasztok, Mapfactor Navigator Free-t használ valaki 950-en?
-
Vegha
senior tag
Az mennyire normális hogy rezgő módba rakva is zenél az ébresztő ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs