Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Én is búcsúzok...
    - az aki legfőképpen tények szóval kergette őrületbe a naivakat már 2016. év első negyedévében
    - az aki felháborodott a bilianyagos L950-en... már megjelenésekor... a döbbent szakmai sajtóval együtt... és értetlenül szemlélte a műanyag vackot.... és már mondta, hogy itt a vég, mert a többi teló elvileg csak ennél gagyibb lesz... Nem is váltott.
    - az aki néhány német szakmai cikket lefordított... persze az sem hozott felvidulást
    - az aki pimaszul azt mondta az okosoknak, hogy küld nekik italt, ha még a Windows-nál maradnak.. De az érintett okosok már elódalogtak'
    - az aki Hitler hitegetett csodafegyveréhez hasonlította az UWP-t, már az elején. (Jesus... ennek is hányan bedőltek)
    - az aki szerint a mobil világ meg nem értett linuxosai gyorsuló ütemben halnak ki... Bár ezt elsőnek valaki más mondta... de nagyon találó
    - az aki szintén többször mondta, hogy az itteni vitázok egy része olyan, mint azok zenészek, akik a legenda szerint a Titanic süllyedésekor tovább játszottak.
    - az aki mosolyogva nézte, hogy maroknyi kisebbség lelkesen átnevezi a többségi felhasználók topikját és funkciójában bétatesztelős' topikra változtatja... A Windows-os telefont használók nagyon nagy részének nem volt gondjuk, így posztjuk sem... Értsd: 8.1-es nagy többség.

    :R Tisztelet azoknak akik közben a helyzetet felismerve szelídültek meg és a földön járva... azért próbálták tovább segíteni a közösséget a W10M-es zavarosában. Együtt sírtak.. és néha nevettek.. kínjukban. Abban a helyzetben az ő munkájuk sokak számára életmentő volt.

    Név nélkül még mindig csak sajnálom azokat akik Surface témában vagy más kispályás gyártókról linkelgetve kergetik az álmokat... de hát lelkük rajta. Ez már bő 1 éve is vicc volt, de az utóbbi hónapokban már ciki.

    Jó érzés volt 2 ember köszönő levele, akiket még jóval régebben priviben lebeszéltem arról, hogy családi kasszából Windows-ra áldozzanak... bármivel is ámították itt a többiek. Elégedett másik platformos felhasználók lettek.

    ----
    P9-re váltottam... nem nagy izgalom, hiszen az L925 mellett másodlagosan droid-ot használtam
    A váltásnak nem az volt az oka, hogy az L925-el bajom lenne... hiszen én buta telefonnak használtam, FB-n sem vagyok fent... a Vibert is csak heti 1-2 alkalommal nézem meg. Tehát csak email, net, eseti navigáció, fényképezés... és naptár... mindezt céges exchange-el VPN mellett... ez utóbbit azért emeltem ki, mert ezt az utolsó feature-t (normális VPN) jó pár év lemaradással az utolsó 8-as kapta meg... szóval már akkor is voltak gondok.
    Érthető, hogy a világ nagy része nem akarja sem fél bután (8.1) sem pedig funkció szegényen (W10M) használni a telefont.

    Ok: a P9 most került értelmes árba bő 130 eFT... sokáig gondolkodtam egy alig drágább iPhone SE-n is... de aztán nem akartam egy új OS-t megismerni.... és nem akartam, hogy erről a lehetőségrő lecsússzak... a P10-nek sajnos már elől van az ujjlenyomat olvasója... így az nem lett volna opció.

    [ Szerkesztve ]

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák