Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blackmajesty

    aktív tag

    válasz Ryoo #72927 üzenetére

    Ebben igazad van, ezt kihagytam, de nekem eszembe sem jutott, hogy kezdjem el beírni a nevet, eleve ráböktem a + jelre, és választottam a listából, így pedig működik.

    bluemirage: Nekem működik, 3 telefonon is meg tudtam oldani, mindegyiken különböző szoftververzió van. De biztos nincs igazam, hogy meg tudom csinálni.
    Az meg, hogy a microsoft nem akar a konkurens rendszerekkel együttműködni az nem igaz, megírtak egy jó youtube alkalmazást, erre a google leszedette a store-ból. Szóval inkább a google az, aki tiltja, hogy a wp-n jól menjenek az alkalmazásai. Meg nem írják az appot, ha a MS megcsinálja, azt meg nem engedik. Mellesleg nekem a gmail is megy rendesen, meg a céges exchange is, sőt mi több, a céges levelezés sokkal kényelmesebb, mert nem kell emm-et meg tököm tudja még milyen baromságot telepítenem hozzá, ami rettenetesen szívja az akkut, hanem csak simán beállítom, és működik.

    Nem mondom hogy mindennel tökéletesen elégedett vagyok, de mivel ez a rendszer tetszik legjobban, számomra ez a legkényelmesebb, ezért ezt használom, de nem sír a szám folyamatosan hogy mekkora szar. Mindegyik rendszer kompromisszumos, döntöttem melyik számomra a legkevésbé. Pedig vannak dolgok amiknek nagyon örülnék, ha lenne rá app, de ha nincs, hát nincs, majd lesz, vagy nem.

Új hozzászólás Aktív témák