Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #72042496

    törölt tag

    válasz Adamis #19098 üzenetére

    Bocs, de stabilnak az Xp is stabil volt, azért ez egy minimum elvárás bármilyen rendszerrel szemben. Nálam a 10 néha fekete képet dobál egy fél másodpercre, de ez valószínű egy VGA driveres gubanc lesz.

    Ezen kívül is sok kisebb problémám van a 10-zel. Leírom amelyik most eszembe jut; ha úgy alakul, legalább könnyebben küldök róluk jelentést:
    - Nem lehet eléggé testreszabni. Zavaró például a 2x2 snap, jó lenne ha a sarokba húzást ki lehetne kapcsolni. A böngészőt például reflexből a sarokba húzom, mert onnét a leggyorsabb a címsorba vinni az egeret hogy gépelhessek.
    - Ahhoz is túrni kellett a netet hogy jelszó nélkül induljon, pedig ez egy otthoni rendszer. Ne dugják már el ezt a beállítást.
    - Ha már felhasználói fiókok, miért van hozzá egy modern és egy régi felület?
    - A design úgy általában véve sem egységes.
    - A Groove Music béna. Artist nézetben nincsenek képek, nem látszik a műfaj és az év. Előbbi szerint baromi nehézkes szűrni, utóbbi szerint ahogy látom, nem is lehet. Testreszabni sem lehet benne, szinte semmit sem.
    - Az Edge privát fül nyitásakor nem viszi a címsorba az egeret, bele kell kattintani.
    - Az appok úgy látom nem tudnak olyat, hogy a tálcán jobb klikkre feljönnek a gyakori elemek és a tipikus műveletek.
    - A fentiek tükrében illene újradizájnolni az IE-t és a WMP-t, bár tudom, nem fogják. Még szerencse, hogy levelezőből ott az Outlook.
    - A nyelvezet sem egységes, hogy "program" hol "app" néven futnak a dolgok, de olyan is volt már, hogy desktopon egy "tap here" utasítást kaptam.

    Szóval stabilnak stabil, de hogy a UX mit csinált eddig, azt megtippelni sem tudom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák