- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
válasz ballington #2095 üzenetére
Ha rámásolja az image-t, azzal semmit sem ér, ha úgy érted, hogy ráírja, akkor meg felülírna mindent rajta, szóval semmit sem ért a formázással.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sentinel
aktív tag
Tudom és bocs az OFF-ért, de itt mindig sokan segítenek...
Amit szeretnék pontosan:
Van egy XP alatt futtatható gyári exe file, ami létrehoz egy bootolható kisfloppyt.
Na én ezt a kisfloppyt szeretném lemásolni, egy bootlható floppy .img-be lementeni.
Ehhez kérnék kis segítséget -
addikt
Miért nem ismeri fel a parancssor az ékezetes betűt ha batch fáljból van futtatva?
Ha bemásolom prompt-ba tök ugyanazt ami a fáljban van akkor meg értelmezi.
Egyszerű copy parancsot tartalmaz, elérési út idézőjelbe van téve.
Hogy a fenébe lehet?
[Szerkesztve] -
rlazol
veterán
mert nincs betöltve a bill. kódkészlet. Másrészt emlékeim szerint paracssorban eleve csak az első 8karakter számít - pl.: Program FIles=>Progra~1 vagy ilyesmi.
sentinel-nem egészen tiszta, mit akarsz.bootolhato floopy img file? Vagyis a Boot Floopy-ból Boot-CD-t akarsz csinálni?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
seal84
csendes tag
Sziasztok!
Szóval rájöttem hogy az a baj hogy ''be van ragadva'' a shift. De nemtudom hogy elektronikai zavar , vagy valami szoftveres hiba. Nincs valami tapasztalat , ötlet ? Szoval ugy viselkedik a gép mintha beragadt volna a shift gomb. De már a welcome screen-nél is. Panda virusirto nem mutat semmit, se pedig az adaware!
Kérlek segítsetek, nemtudok dolgozni emiatt!!! -
sentinel
aktív tag
Akkor még pontosabban:
Egy exe file létrehozott egy bootolható kisfloppyt.
Ezt kell elmentenem egy .img file-ba, aminek (hasonlóan a kisfloppyhoz) bootolhatónak kell lennie!
Mondtak nekem egy Winimage progit, viszont ez .img-be nem tud lementeni, csak ima-ba.
Nekem muszály az .img kiterjesztés, most hagy ne írjam le miért.
Kell egy progi, ami egy bootlható kisfloppyt lement egy bootolhato image file-ba
Ez a lényeg... -
sentinel
aktív tag
Skacok bebootolt cd-ről az imagem!
Viszont ahogy fent is írtam .ima kiterjesztést simán átneveztem .img-re
Nekem mindenféleképpen img kell. Szerintetek ez gáz? -
addikt
-
seal84
csendes tag
Sziasztok!
Na megoldodott!
StickyKeys volt a hibás, mindent le kellett x-elni!
Köszi azért mindenkinek!
bye -
-
Jazz
veterán
Üdv!
Hogyan lehet megoldani, hogy ez az automatikus felismerés ne induljon el mindig, amikor berakok egy pl. egy pen dirve-ot?
Midnig végigkeresi, aztán mi legyen a teendő, találtam egy egy mp3-at....én meg mindig: ne csináljon semmit, ugyan ezen művelet végrehajtása mindig....de nem jegyz meg.
ASajátgép, meghajtó, jobb klikk, így is próbáltam ,de nem lehetettt ezt így megjegyezetetni vele.
Tud valaki seígteni? thxfree your mind
-
DragonR+
aktív tag
Üdv Szakik, egy kis help kéne.
Nyomtatóbeállításnál van egy olyan okosság, hogy a ''Nyomtatott dokumentumok megtartása''. Ezzel könnyedén megoldható a ''Te, nyomtassad ki nekem még egyszer azt az izét, amit már egyszer kinyomtattál!'' feladat. De akkor kezdődnek a problémák, amikor nem adnak nevet a cuccnak és így sok névtelen valami van a listában.
A kérdésem az volna, hogy ki lehetne-e hámozni a nyomtatási sorból magát a dokumentumot?
Remélem világosan sikerült leírni, hogy mit szeretnék.
Előre is köszi.
Üdv, DragonR+
[Szerkesztve]Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
-
Jazz
veterán
válasz moonman #2125 üzenetére
Köszi!
És itt többek között belehet állítani az explorer mindig max. méretűbe nyíljon....(regeditben nem tudtam, illetve hatástalan volt)
(és tudsz olyan progit, ami megmondja egy file-ról, hogy az melyi kszektorban található, és ponrtosan hol...(fizikai címek...))
Ja, és a magyar változatot van mód máshogyan is megszerezni-letölteni, mint hitelesítéssel, ugyan is otthon nincs netem....meg köülönben is...
(akár egy emil is jöhet) Thxfree your mind
-
Rolee87
tag
valaki tud olyan progit ami megtudja mondani hogy a gépbe az alkatrészek kb milyen idősek lehetnek?szal lehet hogy tárolódik az alkatrészekbe hogy mennyi volt eddig az üzemidejük,és kilehetne azt olvasni esetleg valahogy?
-
Tsopi
tag
Tsopi
Haley!
Lehet, hogy nem ide illő a kérdés de azért felteszem!
Vettem egy asus DVD-RW-t és bármit írok ki vele írás után nem ismeri fel de nero-val le tudtam menteni az adatot róla!
Na ez mitől lehet?
Nekem service pack 1-esem van, gondoltam ez lehet a tré csak a gépemre nem meyg fel az alapból sp2-es xp!''Cum deo pro patria et libertate''
-
Dean
tag
Sziasztok!
Mappában lévő exe file-okat behúztam egy almappába erre ezt írja ki:
Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item.
Semmit sem engedélyez (indítás, törlés, áthelyezés stb.).
A file-ok látszólag megvannak. Vissza tudom valahogy állítani őket?
köszi -
-
ballington
addikt
beraktam a gépbe vadzsi új sata-s winyómat, de a gép nem ismeri fel. bios sem, pedig beállítottam, hogy az 1-es sata port auto.
de semmi.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
sszever
őstag
válasz ballington #2140 üzenetére
Tápkábelt rádugtad?
Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
Fehérsólyom
aktív tag
Sziasztok!
Hol tudnék utána olvasni annak, hogy XP alatt hogyan történik a jogok kiosztása? Pl.: Van egy Admin, és egy User. Olyat szeretnék beállítani, hogy a User adott file-okat _csak_ olvasni tudjon. Se törölni, se módosítani semmi. Pl egy wav-ot lejátszani. Előre is köszönöm! -
moonman
titán
válasz Fehérsólyom #2142 üzenetére
jobbklatty-tulajdonságok-biztonság fül
amúgy [link] -
Fehérsólyom
aktív tag
válasz moonman #2143 üzenetére
Ezt én értem. Ellenben, ha beállítom, hogy az adott user-nek nincs módosítási joga, akkor hirtelen a rendszergazdának sem lesz . Ez az öröklődésekkel függhet össze, erre keresem inkább a választ, mert ha ez megvan, akkor csak ki tudom már valahogyan okoskodni.
Mod.: És ezek után, még az admin sem fér hozzá az adott könyvtárhoz. Újra birtokba kell vegyem, majd magamnak is jogot adni, de ekkor a usernek megint lesz a modosításhoz joga .
[Szerkesztve] -
moonman
titán
válasz Fehérsólyom #2144 üzenetére
hát ha a user a rendszergazdák csoport tagja, akkor nyilvánvaló.
-
sszever
őstag
válasz ballington #2147 üzenetére
Ez lett volna a következő, kevésbé mókás kérdésem...
Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App