Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
Sziasztok!
Biztos volt róla szó elég sokat, de egyenlőre még tervezem a monitor vásárlását. Érdekelne, hogy menyniért lehetne egy jó monitort kapni. 22"-osat terveztem és wide-ot, mivel már az a menő. Játékra lenne. Egy jófajta monitor mennyi és mi is a nevü amit ajánlanátok?
Thx
-
oliba
őstag
Rászánok és 100-at is, csak akkor legyen jobb annyival, mint a 30ezerrel olcsóbb. Nem értelmetlenül akarok sokat költeni rá, csak legyen nagyon szép és azért 100 körül maradjon is az ára. Sokan szidják a TN panelt. Na akkor olyan nem kell
Árat, meg azért nem írtam korábban, met egyáltalán nem tudtam, hogy milyen árban is mozog egy normális monitor, mert vannak kinn 40-ért, meg hasonló árért, de gondoltam magamba, hogy azok pont olyanok is. Akkor úgy 100-ból tudnál jó monitort?
[ Szerkesztve ]
-
oliba
őstag
válasz old_artist #8756 üzenetére
Köszi szépen. Csak éredklődtem egyenlőre. Mégegyszerannyit kéne összegyűjtenem, mint amennyim van
-
oliba
őstag
Itt is megkérdezem, hogy szerintetek 50ezerig melyik lenne a legjobb 22"-os TFT? Nem értek ehhez és játékra szeretném használni, meg filmnézésre. Nem lesz Photosop meg egyéb szerkeztés. Köszi előre is a segítséget. Megkönnyítené a dolgomat, ha dönthető lenne, mert gyakran egy alacsony fotelből nézem a filmet és ahhoz kelene buknia kicsit a monitornak. Az sem baj, ha van pár napos pixelgari is rajta, mert rendelni szeretném, ami vétek TFT-nél, de erre TFT-t aranyárban mérik
[ Szerkesztve ]
-
oliba
őstag
válasz commanDOS #13020 üzenetére
Nekem egy Dell CRT-m van, síkképcsöves. 1280x960-on viszi a 200hz-et, bár Vista csak 100-at enged max neki. 1600x1200-on 120hz-et vitte, de hát kifakult. Filmezésnél meg játéknál gondolom jobban fog tetszeni, mint a CRT főleg, hogy a fenti fekete sáv a fakult monitoromon szürke volt már
-
oliba
őstag
Na megjött a monitor és hát nem kell kivágnom az ablakon A filmek azok csodásak, de tényleg, de viszont a játékok pixelesek, csak azt nem tudom, hogy miért? :S Pedig 1680x1050-be van 4, vagy 8AA-val
-
oliba
őstag
Na átnyálaztam, amit küldtél. Sajna nem vagyok okos ember és 2x kell egy ilyet átolvasnom, de ha jól vettem ki, akkor az 1680x1050-es monitoromon 9 színes pixelhibának kell lennie ahhoz, hogy zargathassam az LG magyarországi főhadiszállását. Sajna nekem a 3 napos időszakba nem volt még pixelhibám- Egyenlőre még nem kezdem el nyomkodni, hátha jobban tönkrevágom 5 pixelhibám biztosra van, de szerencsére ezek a képernyő alsó részén vannak, így alig észrevehetőek. Nem is látom őket, csak tudom, hogy ott vannak. Lehet, ha elkezdem nagyon nézegetni a monitort, akkor megtalálom mind a 9-et
Ahogy az Eizo monitor tesztelővel nekiestem, szerintem van az 9 pixelhiba is, sőt több is. Mindenesetre mivel alig észrevehetőek még nem teszek "feljelentést", nehogy már azt mondják ott, hogy nem is láthatóak, vagy nincs meg a 9, ők cska 8-at találtak, aztán emiatt 3 hétig monitor nélkül éljek
[ Szerkesztve ]
-
oliba
őstag
válasz old_artist #13142 üzenetére
Nagyon nyomkodnom sem kell, tönkremegy ez magától, de az lesz, hogy felhívom az LG-t. Köszi szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- ITEK Gamer Monitor 29" Vadiúj 6hó jótállás+ Áfás Számla!
- LG UHD 4K Gamer Monitor Új 6Hó jótállás+Áfás számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest