Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
Üdv!
Egy kicsit felborzolta az idegeimet, hogy TN panelesekkel bajlódnál, ami már szinte véleményem szerint értelmetlenek a tesztelésre, mivel semmi újat nem hoztak a konyhára már lassan vagy 2 éve, ha csak nem az, hogy LED háttérvilágítással próbálkoznak!
Viszont ezek az IPS panelesek, ami már sok mindennel kecsegtetnek, és árukkal is lassan leszorítják és kiszorítják a TN paneleseket, sőt amit egyre jobban keresnek és vásárolnak, ezeket az IPS paneleseket jobban előnyben részesítem, mint ezeket a sokszor hulladék TN paneleseket (saját megjegyzésem)!Ötletem!
Ma sikerült beszélnem a Hexaa-val (mint kereskedővel) és az ő jóváhagyásával is írok és írom az ajánlatunkat ...
... hogy ne hogy má' TN paneleseket tesztelgessél, bozradjál felettük és előttük, felajánljuk az alábbi monitorokat a tesztelés erejéig:
- Asus PA246Q (p-IPS) - megpróbálunk ilyet is beszerezni
- Dell U2311h (rev. A01, e-IPS)
- Dell U2410 (rev.A02, H-IPS)
- HP ZR22w (1920x1080, UH-IPS) vagy akár egy ZR24w (H2-IPS)
- LG IPS IPS236V vagy az IPS231P (e-IPS) ahogy eljut kishazánkba, rőgtön tudunk a számodra biztosítani egyet.
Ha mégis akarsz a TN panelesek közül is beválogatni, akkor egy BenQ G2420HDBL-ből és egy LG W2363V-WF-ből is akár azonnal a rendelkezésedre bocsájthatunk egyet!Ha megfelelő a számodra, akkor megbeszéljük a részleteket!
Privátba akartam volna írni, de szvsz másokat is érdekel a felvetés, hátha más - nem TN !!! - paneles felajánlás is jönne majd, a leírtakon kívül![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest