Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• El Kebir

őstag

válasz fLeSs #14414 üzenetére

kár, akkor sajnos ez se lesz számomra érdekes teszt... :(

"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"

• old_artist

addikt

válasz fLeSs #14414 üzenetére

Üdv!

Egy kicsit felborzolta az idegeimet, hogy TN panelesekkel bajlódnál, ami már szinte véleményem szerint értelmetlenek a tesztelésre, mivel semmi újat nem hoztak a konyhára már lassan vagy 2 éve, ha csak nem az, hogy LED háttérvilágítással próbálkoznak!
    Viszont ezek az IPS panelesek, ami már sok mindennel kecsegtetnek, és árukkal is lassan leszorítják és kiszorítják a TN paneleseket, sőt amit egyre jobban keresnek és vásárolnak, ezeket az IPS paneleseket jobban előnyben részesítem, mint ezeket a sokszor hulladék TN paneleseket (saját megjegyzésem)!

Ötletem!
    Ma sikerült beszélnem a Hexaa-val (mint kereskedővel) és az ő jóváhagyásával is írok és írom az ajánlatunkat ...
    ... hogy ne hogy má' TN paneleseket tesztelgessél, bozradjál felettük és előttük, felajánljuk az alábbi monitorokat a tesztelés erejéig:
    - Asus PA246Q (p-IPS) - megpróbálunk ilyet is beszerezni
    - Dell U2311h (rev. A01, e-IPS)
    - Dell U2410 (rev.A02, H-IPS)
    - HP ZR22w (1920x1080, UH-IPS) vagy akár egy ZR24w (H2-IPS)
    - LG IPS IPS236V vagy az IPS231P (e-IPS) ahogy eljut kishazánkba, rőgtön tudunk a számodra biztosítani egyet.
    Ha mégis akarsz a TN panelesek közül is beválogatni, akkor egy BenQ G2420HDBL-ből és egy LG W2363V-WF-ből is akár azonnal a rendelkezésedre bocsájthatunk egyet!

Ha megfelelő a számodra, akkor megbeszéljük a részleteket!
    Privátba akartam volna írni, de szvsz másokat is érdekel a felvetés, hátha más - nem TN !!! :DDD - paneles felajánlás is jönne majd, a leírtakon kívül! ;)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák