Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ti4x

aktív tag

válasz Sas madár #11359 üzenetére

Én egy Dell E228WFP előtt ülök , eszméletlen jó képe van , a színei is csodásak. :) Ezeket olvastam a képe jellemzéséről : [link] [link] Wwhy-jal közben beszéltük , hogy Rev A02 akart írni , nekem kalibrálatlan és A01es , de ígyis jobb képe van szerintem a "kommersz" TFTknél. Szinte mindennel meg vagyok elégedve , egy kicsit érdekes a húzása. Ez nem utánhúzás, főleg akkor jelentkezik szövegnél , ha ablakot húzok és sötétebb színű a betűk háttere , de ahogy elnéztem ez jelentkezik hasonlóképpen a többi monitornál is. Reakciója szerintem átlagos az 5 ms-es TFTk között és nagyon masszív álványzata van. Dizájnja meglehetősen viszafogott és egyszerű egy T220hoz képest , az mutatósabb talán , de ez szubjektív , kinek mi tetszik. Egy hátránya biztos van : 60 körül láttam legolcsóbban , így kábé 10e-rel drágább egy Philips 220CWnél , amit nem tudom , hogy megér-e vele szemben , nem láttam még őket egymás mellett.
    Skylaner és Furky is beszámolnak szerintem a Samuikról , ha szóltok nekik , ők is általában itt vannak.

Szeva : Én sem vagyok kibékülve a Dell 2408WFPvel például a nagy input lag miatt. :( Amúgy egy eszméletlen jó TFT lenne...

[ Szerkesztve ]

nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...

Új hozzászólás Aktív témák