- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Nem ismerem a storyt de meséld nyugodtan, esetleg priviben is jöhet, ha a többiek nem tartanak rá igényt."
Én is kíváncsi vagyok rá. Szóval jöhet a sztori, Speeedfire."Mindig ezeket a negatív dolgokat hallom"
Mármint mire gondolsz? Hogy egyes hivatalok honlapjai sokszor sajnos szégyellnivalóan gagyik? Azok alapján, amiket láttam eddig, sajnos ez igaz, tisztelet a kivételnek. Emlékszem, régen még a Külügyminisztérium honlapja is szanaszéjjel esett bizonyos böngészőkben, meg amúgy is gagyin nézett ki, szerencsére azóta javították. Mondjuk most konkrétan a kulugyminiszterium.hu el sem érhető (Error establishing connection to www.kulugyminiszterium.hu, There was a problem connecting the host you specified. Végül is ezért is jár a congratz ), csak a http://www.kormany.hu/hu/kulugyminiszterium ."Pedig tudnék ellenpéldákat és én nem látom ennyire rossznak a helyzetet"
Én szívesen látnék ellenpéldákat! Örülnék, ha megváltozhatna a szkepticizmusom.Amúgy még annak idején én is használtam a Frontpage 2003-at, aztán pár évre rá pironkodtam a kódon, amit összetákoltam vele fateromék egyszerű statikus céges honlapjához. Dehát érted, sose felejtsd el, honnan jötté'.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bestbuy játékok
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- Ukrajnai háború
- Nyaralás topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest