Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz snowdog #7034 üzenetére

    köszi, de nekem pont fordítva kellene. a felhasználók 90+%-a nem fog/tud/akar szoftvereket telepíteni a kütyüjére. szóval nem rólam van szó, nekem működik jól a dolog, hanem azokkal, akiknek van egy autós gps-ük és max ki-be kapcsolni tudják. szeretnénk egy kicsit felfutattni a mátrai borvidéken ezt a winecachin-et, de a borbarátok nagy része még sosem geocachingolt, azt sem tudja, hogy van ilyen. első kérdés. nekem van gps-em, ilyen xxxxx márkájú. azzal is lehet? (és akkor én is passzolom a választ)

    első körben nem is kell semmi láda-kezelés, meg letöltés, konvertálás, csak annyi, hogy egy cetliről bepötyögi a koordinátát és a kügyü megmutatja, hogy milyen irányban és távolságban van légvonalban (pl. az iphone ezt tudja)

    ezért szeretnék olyan elterjedt, ismert gépeket (még inkább gyári navi szoftvereket) összegyűjteni, megismerni, amik tudnak gps koordinátát is keresni. azért kérdezem itt, mert azért sok nálam tapasztaltabb, sok gps-t látott mester megfordul rendszeresen.

    egyébként az xgo alapból is tudja a keresés menüben a "keresés koordinátára" funkciót, vagy csak a riks skin teszi hozzá?

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák