Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • mh197

    senior tag

    válasz Joshi #31103 üzenetére

    Nekem is ilyen tartályom van, SYSRES300
    Én is megszívtam az elsővel amit rendltem. Szerintem nem hajtottam bele erősen a csatikat a gumi tömítés épphogy odaszorult a plexi részhez a csatin, de mikor összeraktam már rögtön eresztett. Először arra gondoltam, biztos én voltam a hülye, beragasztottam, de még akkor is szivárgott, meg nem is tartottam biztonságosnak, hát én marha rendeltem még egy ugyanilyet, és ott már úgy kezdtem, hogy mielőtt belehajtottam volna, a csatira rögtön FBS ragasztó, és úgy hajtottam bele a csatit. (Nem akartam még egy hetet várni új tartályra, vagy másik után keresgélni, és addig meg állt volna a gép) Bár a második tartály végén is látszott hasonló repedés nálam is mint ezen a képen, de gondolom a ragasztó megfogta. Nos eddig még tart vagy egy éve, de mindig gondolkodom rajta, hogy ha egyszer le kell engednem a rendszert majd vmikor, akkor tartályt is cserélek. Esztétikus kis kütyű, mondjuk egy erősebb Laing pumpa akkora örvényt csinál benne, hogy nálam mindig csobogott, de egy jól kialakított szivaccsal, amit a pici töltő nyílásán át tuszkoltam bele, ez is orvosolható.
    Én ezt a tartályt csak kis teljesítményű pumpákhoz ajánlom, és a csatiknál mindenképp ragasztást, már a kezdetektől, mert baromi vékony ott a plexi anyag, amibe bel van fúrva, magyon könnyen reped!
    Összességében esztétikus darab, de meg nem értem miért nem lehet ott vastagabbra hagyni az anyagot, hogy ne legyen ilyen probléma. Vagy lehet, hogy le van gyártva már egy készlet, és annak már így kell elfogynia...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák