- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
zerodot
aktív tag
Miért gondoltad, hogy nincs?
A max. 5x2 hónapos SD időszak nem végleges, hanem mozgó ablak. Fokozatosan tolódik, vagyis ha az első 2 hónap eltelik, nyílik egy újabb 2 hónapos SD lehetőség.
#1296 FPSTunker
> Ok, de jó lenne tudni mennyi a max.
Szerintem amíg nem állítják le a Super Dealst vagy nem változtatnak a feltételeken, addig így lesz, vagyis 2 hónaponta meghívhatsz valakit, és kapod az újabb periódust.[ Szerkesztve ]
-
zerodot
aktív tag
válasz #49155328 #1296 üzenetére
> családtag, rokon, ismerős, stb.
Nekem pont fordított a tapasztalatom. Akit alapból nem foglalkoztat, hogy cashbacket gyűjtsön vagy hasonló módon "optimalizálja" a kiadásait, az hiába rokon vagy ismerős, nem fog miattad regisztrálni (vagy nem szívesen).
Sokkal egyszerűbb olyan embereket meghívni, akiket ez alapból érdekel - és ilyeneket legegyszerűbb online találni. Millió fórum, csoport, chat stb. létezik ahol pénzügyi, fintech, kritpó stb. téma megy és ilyesmire nyitott emberek járnak oda. Plusz, nem utolsó sorban az online térben nem vagy MO-ra bezárva...
[ Szerkesztve ]
-
simati
csendes tag
Szerencsére a családom elég fogékony volt, és a barátaim is. Az hogy ilyen hamar kimaxoltam, az meg a jó ajánlatoknak kösznhető
Mellesleg a legjobba barátom hiába próbálom rávenni erre, nem sikerül... Pedig minden nap ugyanott ebédel, és a Champion programnak köszönhetően 10%-ot tudna spórolni, nem érdekli, mert nem akar még egy kártyát
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
ha már úgyis meghívások: elnézést a spamért, de írjon privátot, aki szeretne meghívót, mert kaptam a vividtől személyes ajánlatot, és az én meghívómmal 5 helyett 10 euró jár (és az is hozzátartozik, hogy nekem meg 30-at adnának)
-
Fifi
őstag
Megérkezett a support válasza Saturn <-> Media Markt Super Deals ügyben:
"You are asking a very good question!
Unfortunately your purchases at Media Markt will not be recognized as
Saturn on our side. The reason for this is that our cashback system is
based on brands and not companies.
So even if both are technically the same company, they have different
brands in different countries." -
anadroid
senior tag
válasz pictigjis #1306 üzenetére
Az egész móka csak június 13-ig tart.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
gg07
tag
VPN-el Németországból €30 az a 10
-
Schaf
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy az appban a virtuális kártyám egyenlegénél látom a teljes egyenleget, a fizikai kártyámnál viszont jelentősen kevesebbet (kb 150 EUR a kölönbözet)?
A visszatérítések miatt? Hogy azt esetleg csak virtuális kártyával költhetném el? pl Gpay? Vagy miért?
[ Szerkesztve ]
"...A fénynél csak a közösségi hálókon terjedő hülyeség a gyorsabb...."
-
anadroid
senior tag
Ma nem kaptam visszatérítést a Lidl vásárlás után. Tapasztalt valaki ilyet?
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
-
pictigjis
senior tag
bocs, biztos volt mar, de most nem emlekszem: auchan online is adja?
-
ACE-
addikt
Kinek hol sikerült a leggyorsabban felvenni a kapcsolatot a Vivid support-al?
Egy meghívottam elkezdett egy bankszámla nyitást, de a telefonszámát rosszul adta meg. Amikor a telefon visszaigazolására került volna sor, akkor szembesült ezzel, hogy nem kapja meg az SMS-t. Mivel módosításra nem volt lehetőség, ezért csinált egy másik e-maillel egy másik felhasználót, amit videó chat-es azonosítással sikerült regelni. Mára azonban minden szó nélkül letiltották a számláját azzal, hogy nem nyithat újabb számlát, ha már van neki. A régivel persze belépve először a telefonos azonosítást csinálná, de ugye a rossz telószám miatt nem megy. Ebből is látszik milyen kezdetleges a szolgáltatás, ilyen alapvető dolog, hogy valaki elírja a telefonszámot, nincs lefejlesztve... komolytalan.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
gg07
tag
Amúgy, ti mennyire "függtetek" rá a költekezésre?
Többet vásároltok így?
Pl én nem költök kifejezetten nagy tételeket.
Inkább kaja bevásárlás+tankolás.
De amire szükségem lesz előreláthatólag fèl éven belül, azt most veszem meg pl: IKEA,Obi, ruházat. -
pictigjis
senior tag
semennyire. csak azt vesszük meg, amit egyébként is megvennénk, most például kell egy kerti bútorszett, és az auchanos a legjobb ár/érték arányú nekünk. nem a visszatérítés miatt választottuk ezt, az csak plusz egyébként is alapvetően curve-vel tesszük át azokat a költéseket, amik jók visszatérítésre, business as usual költésileg
-
hoffaboy
csendes tag
Mennyire számít amúgy szerződés szegésnek vagy szabályba ütközőnek, ha pl. a Decathlonban veszek valamit Vivid kártyáról, visszaviszem bontatlanul és kp-ban meg visszakapom az árát, viszont a cashback megmarad.
-
pictigjis
senior tag
válasz hoffaboy #1331 üzenetére
ezzel most nem leszel népszerű, azért szerintem te is érzed, hogy ez mennyire kicsinyes dolog már. emellett elméletileg ha kártyával fizetsz, arra is kell visszatéríteni a vételárat, aminek pedig már nyoma van
az, hogy gyakorlatilag hogyan van a decathlonnál, passz, mert én nem csinálok ilyet
[ Szerkesztve ]
-
hoffaboy
csendes tag
válasz pictigjis #1332 üzenetére
Annak kapcsán jutott eszembe, hogy az előtted lévő hsz-ben írta a fórumtárs, hogy a rewardok miatt belemegyünk-e olyan dolgok vásárlásába, amit cashback nélkül nem feltétlen vennénk meg. Amúgy én is a bevásárlásokat, tankolást intézem Vividen keresztül és eddig ki is tudtam használni időben az adott keretet.
-
ACE-
addikt
Na, hát ez csodálatos. Unokahúgom jött volna meghívottamként. ELkezdte a regisztrációt, de rossz telefonszámot adtunk meg. Ez a csodálatos rendszer úgy működik, hogy amikor a telefonszám hitelesítéshez érkezik, ott csak új SMS-t lehet küldetni, de a hibásan megadott telefonszámot nem lehetett módosítani. Néhány nap Vivid support-ra várakozás után megkezdtünk egy újabb regisztrációt, végigment a folyamat, video chat azonosításra is szükség volt, bár 3.-ra sikerült, elsőre az üfsz bontota a vonalat, utána azonosítás közben megszakadt, 3.-ra sikerült.
Sikerült az azonosítás, megnyílt a számla, majd 1 nap után már nem működött, és bejelentkezéskor írta, hogy csak egy account-ot lehet nyitni.
Írtunk egy levelet, hogy akkor a korábbi felhasználónéven változtassák meg a telefonszámot, erre ezt kaptuk válaszul:"Thank you for your email, but unfortunately, you will not be able to have an account with us, as our banking license partners Solarisbank has decided to close your account. This is all the information we can provide you about your account closure.
We hereby inform you that our partner Solarisbank AG decided to terminate the entire business relationship between you and Solarisbank AG with immediate effect for reasonable cause pursuant to Section 19 paragraph 3 of the General Terms and Conditions (GTC) agreed with you.
At the same time, we terminate the access to the Vivid Money APP in accordance with Section 4.4 of the GTC of Vivid Money GmbH with immediate effect. This means that your account will be closed immediately and can no longer be used by you.
We’d like to highlight the aspects below related to your account upon this closure:
- If you are expecting any incoming payments, please make sure to communicate your account closure to all sending parties.
- Any direct debits will no longer be cleared by us, but it will be returned to the originator.
- Existing standing orders will be deleted.
We regret again that the account must be closed and that we also have to terminate our business relationship with you.
Thank you for your understanding.
Your Vivid Support team"Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
pictigjis
senior tag
számomra ez a vivides kaland akkor lassan véget ér. nem nagyon tudok már senkit meghívni, de így sem lehetek elégedetlen: az asszonnyal együtt pontosan 200 ezer forint ingyenpénzt szedtünk össze belőle, ezt el is tettem máp+-ba, hogy még kamatozzon is kicsikét
és csak több lehet, ha valakit még sikerül meghívni nem tudom persze, a solarisbanknak hol éri meg, de ők tudják
-
gg07
tag
Ez a Gbit úgy működik, hogy kifizetem a számlát valamelyik kártyával... és később ezt beterhelem egy másik kártyára és az első kártyáról visszakapom a zsetont?
-
Shade45
senior tag
Amelyik kártyával fizettél, be kell rakni őket a Curve appba, és az alkalmazáson belül tudod a Gbit funkcióval a terhelést - akár napokkal később - megváltoztatni.
Az új kártyán megjelenik a terhelés, a régire pedig néhány napon belül jóváírják a tranzakciót.[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
Úgy látom, hogy a 30 eurós meghívottjaim visszaálltak normál bónuszra, hiába a megfelelő időszakban történt a regisztráció. Az egyik már költött is még csütörtökön, jóval 20 euró felett. A jóváírás persze azóta sehol. Kiváncsi vagyok, hogy miként kerül jóváírásra. Nem láttam a kiírásban azt sem, hogy meg lett volna szabva, hogy a mai napig költeniük is kell, nem csak regisztrálni. Van valakinek tapasztalata ebben a témában?
-
gg07
tag
Aldi 6% ...lófa.. tormával
Kezdik visszavágni a százalékokat -
Fifi
őstag
Most nincs időm utánajárni, de arra emlékszem, hogy a regisztrációt követően 30 napon belül kellett a min 20€-os fizetésnek megtörténnie és azt követően 7 napon belül jön a bónusz.
Nekem is vannak meghívottaim, akik regisztráltak és fizettek is min. 20€-ot a kártyával még múlt héten, de mivel nem telt le a 7 nap még nem kerestem a jóváírást.
Viszont az alkalmazásban, ha a "GET €5" lila gombra nyomok, akkor ott látom, a meghívottaim számát és a " friends waiting"-ra kattintva látom a nevüket is, de ott már nem a 30€-os bónuszt, hanem csak 5€-t írnak.
Kíváncsi leszek a bónusz összegére. -
Schaf
tag
Hogy mennyire.
Kb 500-600 EUR-t tartok a kártyámon.
A nyáron egy hosszabb nyaralást terveztem, és néhány 22-28-60 EUR-os extra szolgáltatásnál, bérlet és belépő vásárlásoknál jól jött a meghívó link.
A családban gyorsan regisztráktunk kártyát, a saját egyenlegemből átutaltam a megfelelő összeget, az ő virtuális kártyájukkal pedig fizettünk. (8-10 fő )
A múlt hétig még 30 EUR-t adott nekem és 10-et a meghívottnak. Így egy 22 EUR-os költést, 18 EUR plusszal zárt az ember. Még majdnem saját stewardesst is rendeltem a gépre magamnak...ingyééé vóóót.
Szóval az egyetlen félelmem most már csak az. hogy külföldön szembesülök vele, hogy valahol nem fogadják majd el a fizikai kártyát.
Ami viszont érdekes, hogy amikor elértem az 1 évet a regisztráció napja után a superdeal-ban, onnantól a meghívottak után már nem ad újabb hónapokat a szolgáltatáshoz.
[ Szerkesztve ]
"...A fénynél csak a közösségi hálókon terjedő hülyeség a gyorsabb...."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest