- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maddionmax
senior tag
Ezt kivételesen én vittem. Mivel ninja topic és rendszeresen leb*sztak az itteniek érte, így rendhagyó módon nem köszöntem meg. Mivel kilétemre fény derült, így ezúton köszönöm meg a játékot a felajánlónak!
Elég kicsinyes bosszú az email küldés, de beállítottam a szűrését, tehát már a szerveren törlésre kerül, így nyugodtan küldheti akinek unalmas a vasárnapja. Engem nem zavar meg vele.
-
Kasya
nagyúr
válasz maddionmax #7801 üzenetére
Azert erdemes szolni, megkoszonni, vagy valami, mert a nehezebb feladvanyok eseten ne toltson mar el hosszu perceket a megoldassal, foleg ha eredmenytelen lesz a megoldas...
-
maddionmax
senior tag
Tekerj vissza kb 1 évet és olvasd el hányszor kaptam oltást, amikor hangot emeltem a megköszönés mellett.
A többség véleménye szerint, ez ninja topic, nem kell megköszönni. Ezzel szemben deviáns módon meg szoktam köszönni, tegnap éjjel nem tettem. Ez volt kb. a 2-3. alkalom, de máris felháborodás van.Jó lenne egy egységes szabályban megállapodni itt a fórumon és akkor mindenki ahhoz tartaná magát, mert ez a "nincs rajta füstszűrős sapka"-effektus kezd unalmassá válni.
-
Kasya
nagyúr
válasz maddionmax #7803 üzenetére
Nem tudtam hogy ilyen negativ volt a tapasztalat...
En is megszoktam koszonni, mert megiscsak kaptam. Viszont akkor ideges vagyok (es mar neki se allok probalgatni) mikor egy nehezebb feladvanyt olvasok, ami felkelti az erdeklodesem + a jatek is erdekel, de a vegere ertelmet veszti. -
menyko
tag
grab a pixel puzzles japan free steam key now!
-
bul07
nagyúr
válasz maddionmax #7801 üzenetére
Nem vagyok látnok honnan tudhatnám hogy egy aktív ember vitte el, és nem egy már bocs ingyenélő
Kicsinyes bosszú, igen-és, más fegyver nincsNem muszáj megköszönni de ha ezt email küldéssel fejelik meg akkor el kell fogadni
Hogy sokan nem köszönik meg egy dolog, sokan nem mosnak kezet nagy dolog után de ettől én sose hagynám ki
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
NyMRooD
őstag
válasz maddionmax #7803 üzenetére
Ha jól emlékszem még egy évet sem kell visszatekerni és láthat olyat, hogy valaki le van szidva azért mert itt megköszönte (talán pont te), tényleg az van lassan mint a viccben.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
maddionmax
senior tag
Ne vedd támadásnak, én sem annak szántam, csak ez a "bosszú" tényleg semmire sem jó.
Ő volt a gyorsabb, ügyesebb, elvitte. Kivételesen tegnap éjjel én voltam az éberebb, de el sem tudom mondani hány alkalommal maradtam le az utóbbi időkben. Persze, nem jó érzés, amikor látom, hogy használt kód, de ez a "játék" lényege.Tényleg lényegesnek tartanám leszögezni és kiírni fejlécre, hogy elvárjuk-e a megköszönést vagy sem. Én személy szerint támogatnám, mert akkor látható, hogy elvitték és a többiek már nem próbálkoznak + a felajánlónak is jólesik.
-
bullseye
addikt
Na hogy legyen miért sírni...
Orcs Must Die! GOTY
https://www.humblebundle.com/gift?key=76UEnD4NntxWEUdZCities in Motion 2
https://www.humblebundle.com/gift?key=hGftkuF2pwHGwW3BCommand & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Steam Key
WMQXV-L922Z-GDJ50
P83QH-PJ8Q8-JQD5WMetro 2033, Risen, and Sacred Citadel
Y4GYP-XNHJP-88T79
V5YFK-ET5HN-TGN5V
0W2J2-DJJ4A-PY53EDead Space Steam Key
GL48K-VI9JV-VA5XTBurnout Paradise: The Ultimate Box Steam Key
86WXM-GEZPY-Y0I56Crysis 2 Maximum Edition Steam Key
N2KD9-ECR79-RRMFCMedal of Honor Steam Key
PHZLN-HXKF3-EFTHIMirror's Edge Steam Key
8B7QG-GHMIZ-I96NECommand & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
3W9Z-W6AU-5MMS-N5CW-R93P
HL7X-MBWA-SLYH-VL6A-ZXP4Populous Origin Key
DHVM-DRWK-8S4Z-AYPR-K5Z2
5M4C-Q85L-E8HB-JN42-YL4C'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
NyMRooD
őstag
válasz bullseye #7810 üzenetére
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
3W9Z-W6AU-5MMS-N5CW-R93PPopulous Origin Key
DHVM-DRWK-8S4Z-AYPR-K5Z2A fentieket vittem, köszi
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Kasya
nagyúr
Cities in Motion 2 ha lenne valakinek meg, nagyon halas lennek!
-
xuser
tag
köszi
ORCS-ot vittem -
Vertigo18
addikt
Dömping indult!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
RAMyMamy
tag
Alpha Kimori 1
022DQ-DIRVE-B7KQ5Gotham City Impostors: Professional Kit
https://www.humblebundle.com/gift?key=Bq5uKVw3ZPypVAX3Gun Monkeys
RBC48-QHQMI-Q8K7I
XF9XP-K8YDQ-PEMB0
XLHWV-RFAHK-H72DM
TE5GD-7XJX7-3JAD7Ku: Shroud of the Morrigan
8EV9B-GW3JW-B2P2ZNosgoth Veteran Pack
MYVAH-X9F2N-YWLHI
ZAT3L-LC8ML-6D8VW
2EAXE-N3T63-BFL6KNumba Deluxe
N0L0F-ZRJQ0-27700Space Hack
ETKDW-AXECD-37M6KSilent Hunter 5: Battle of the Atlantic (UPLAY!)
SHP-7EFL-33AC-LPAC-AL83Total War: ROME II - Caesar in Gaul (DLC)
https://www.humblebundle.com/gift?key=baC7qFMyGTEzzP6M[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Nosgoth Veteran Pack 2EAXE-N3T63-BFL6KKöszönöm!Next PC Upgrade: 2022
-
maddionmax
senior tag
Total War: ROME II - Caesar in Gaul (DLC)
https://www.humblebundle.com/gift?key=baC7qFMyGTEzzP6MVittem, köszönöm!
-
RAMyMamy
tag
Szívesen mindenkinek és jó játékot!
-
bullseye
addikt
Egészségére mindenkinek!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
SRII
őstag
Köszönöm szépen a felajánlásokat! 2db játékkal lettem gazdagabb!
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
bul07
nagyúr
válasz vorosmarti #7828 üzenetére
Ingyenélő, mondjuk az aki még egy amúgy ingyenes kulcsot se dobot be ide, de sok játékot visz el(nem az aki egy kettőt nem)
Például pár hete ingyenes volt ez is
Litil Divil
&&PM3-BXC@@-C5XVC@@->Chicago op re
&&-> processzor típus
Aki elvitte a megfejtést írja légyszi be, vagy akinek már foglaltat jelzetHogy ilyet be tudjon tenni ide nem kell csak egy fél percig tartó email cím készítés majd mikkor ingyenes a játék kérni erre is , és ha már nem kérhető bedobni ide, biztos vagyok benne hogy valaki boldogan beregisztrálja egy fiókba [ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Japán kirakós:
http://www.
.com/game?game_id=3454dbe3d1ea11e4$$eb2bb82indiegala feaa7cf $$ = II. világháborús játék
[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
Nyilván csak másképp gondolkodunk, de ennyire nem vagyok érzékeny erre. Pár játékot vittem néhány hónapja, biztosan többszörösét szórtam azóta be a topic-ba, de nem nagyon érdekel h ki viszi el. Néha jól jönne ha szólna aki elviszi, h utana fölöslegesen ne kelljen próbálkozni, de a világot úgysem lehet megváltoztatni. Próbálkoztam a steamgifts-el is, de annál használhatatlanabb oldalt még nem láttam.
-
Vertigo18
addikt
válasz vorosmarti #7833 üzenetére
Bul-barátomnak ezzel a témával kapcsolatban nagyon nagy az önérzete, és rendkívül érzékenyen érinti a téma...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
kkris
csendes tag
BloodsportsTV Beta:
5362N-HTMFG-45JVT -
Urguru
tag
Gun Monkeys gift
Első pm
-
Zamery
senior tag
900CZ-Z8FXE-I3YTZ
PPJ
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Kar07
tag
Mount & Blade: With Fire And Sword: B5J70-28T**-NAD4*
** = adatmennyiség mérőegység
* = elektromos feszültség jele -
bul07
nagyúr
Ingyen játék, steam, kártyás(4), (Egy reg és annyi)
Soul Gambler: Dark Arts Edition( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Marci79
senior tag
-
bul07
nagyúr
válasz -secret- #7842 üzenetére
Igen a download-nál volt egy steam key felirat(valami ilyesmi) arra kat és ott volt a kulcs , most próbáltam tényleg nincs ott
Amúgy teljesen kamu adatokat is benyeli nem kell valós email cím se( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
menyko
tag
grab a commando jack free steam key now!
-
sto1911
veterán
válasz maddionmax #7849 üzenetére
Nekem nem adja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest