- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Nem tudom volt e, de titanfallosoknak ingyen van a season pass originen, töltsétek!
-
nagyúr
Pixel Puzzles Japan
HTMFZ-BV0C2-P7BJ5 Ha minden igaz még nem használt.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Cheesus
senior tag
válasz FollowTheORI #7753 üzenetére
Nyilván már azonos termékkód, de köszönjük a felajánlást
https://www.twitch.tv/csehla
-
bullseye
addikt
válasz FollowTheORI #7753 üzenetére
Jut eszembe, én is lekértem, mert kapzsiság rulez, de már megvan – sőt, közben úgy felizélt, hogy töröltem is a fenébe a gépről, de hátha mást nem zavarna ennyire.
2YQW4-H8PLT-ZP53V'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Niczo
senior tag
IGN Prime-ről Witcher 2 GOG-ra!
http://www.gog.com/redeem/Z5nyóc41DDFAd-m: szívesen!
[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
sto1911
veterán
-
eszement24
aktív tag
válasz sto1911 #7765 üzenetére
Itt az élmény és az esély a lényeg. Akik rutinosabbak, nem rakják be ide 1:1be hogy valami bot kapja meg, hanem vagy nehezítenek kicsit rajta vagy komplett feladvány fűződik hozzá, vagy valamilyen játék esetleg privátban osztás. Hidd el, ennek is van létjogosultsága, csak rá kéne szokni, hogy aki valamit berak, azt ne direktbe. Az meg, hogy nem köszönik meg..ezen sokszor ment itt a vita. Akinek ez számít, az privátban adja
-
bul07
nagyúr
válasz sto1911 #7762 üzenetére
Én itt írtam le hogy miért ide és nem oda , és hiába van olyan mi érdekelne az a vonat már elment részemről
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
addikt
-
hodigy
tag
Vittem már pár felajánlást így én is adok be valamit:
Desura - Face Noir:
UL70DZZ***
*** - adatbázis adminisztrátor
Ha vitted és működött kérek visszajelzést!
Írj emailt, a privátot sokszor nem látom...
-
bullseye
addikt
válasz vorosmarti #7775 üzenetére
De Desu-n azt hiszem meg lehet nézni, ki volt a Néma Levente.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
nagyúr
Commando Jack
2X3QI-CK8KI-B02HE Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Kasya
nagyúr
válasz FollowTheORI #7778 üzenetére
-
Cheesus
senior tag
Commando Jack:
39B4E-
-WKF6ZVPYQ7 https://www.twitch.tv/csehla
-
Arcképgyáros
-
nagyúr
Kommandós János:
http://www.indiegala.com/game?game_id=e73652$$$d9b11e48056efff57fea16b
$$$ = Szovjetunió jelzése az utolsó betű kivételével.
-
bullseye
addikt
VVVVVV
JJJZN-Q3G((**))-TTNKP
((**)) Az első komoly kétablakos fájlkezelő'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
i2k
őstag
válasz bullseye #7783 üzenetére
Duplicate...
Ha jól sejtem, akkor a válaszod Norton Commander.
Én például használtam még a 90-es évek végén, Windows 98 SE-n.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
regener
veterán
válasz Assimilator #7787 üzenetére
Miért én kunyerálok?
A szerencsének nincs köze a "Ninja tpikhoz" és SGifts-en szerencse kell.
[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
-
-
regener
veterán
válasz maddionmax #7789 üzenetére
Ahhoz hogy észrevegye valaki hogy van új hsz csak figyelnie kell az oldalt, míg a másik oldalt hiába figyeled.
xsanyi77
Nem a felajánlással van a baj, hanem a formával.Mielőtt valaki ezzel jönne: nem az elmúlt min. 3 hónapban nem vittem egyet se, mostsem érdekelt volna egyik sem. Viszont előtte meg az volt a baj hogy ne az best buy topik legyen teleszemetelve kulcsokkal ezért készült ez.
Azt nemis említve, hogy az ilyen osztásokból neki gyűlik a pont a Contributor szintre, így az egész felér egy reflinkkel.
[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
válasz regener #7791 üzenetére
Bevallom, nekem erre nincs időm, így ha észreveszem (email értesítő) és még időben hozzá is jutok a kódhoz, akkor is csoda, ha tudom aktiválni és nem előztek meg, szóval számomra ez szerencse kérdése.
Ha azonos feltételek (gép, internet, állandó figyelés és azonos időben történő értesítés) állnának fenn, akkor el tudnám fogadni tudásként.
-
szami777
addikt
Ezt reflinknek venni érzésem szerint túlzás, de mindenkinek megvan a saját véleménye erről.
Alapvetően jó szándékból felajánl néhány játékot és a SG-t használja fel, hogy ne botok, meg névtelen emberek vigyék el. Kár arra időt pazarolni, hogy azon vitázunk, miként teszi ezt meg, azért ez a topik nem annyira kötött, hogy ilyenekért szólni kéne.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
SenorGrande
senior tag
Reflink?! Közük nincs egymáshoz! Egy reflink meglátogatásakor sütiben menti a referralt, így utána bármikor regisztrálsz arra az oldalra, a reflinkező valamilyen juttatásban, kedvezményben részesül! Minél több látogató, annál nagyobb juttatás, kedvezmény.
Steamgiftsen - 5 ember fölött - mindegy hány ember lép be a sorsolásra, megkapja a contri értéket, a jelentkezők számától függetlenül ugyanannyit. Bundle játék estén mondjuk ez pont elhanyagolható...
Bármilyen játékot teszel is fel, az min. 5 jelentkező összejön akkor is, ha nem tesz ki sehova linket.Bőven elfér itt, ez csak zsigeri kukacoskodás. Hogy miért, azt neked kell tudni, de fölöslegesen vezeted le itt a felgyülemlett frusztrációdat.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
x_o_n
veterán
Most komolyan ilyen hülyeségeken van erőtök vitázni.... vicc...
köszönjük a lehetőséget,pont.
-
Crytek
nagyúr
Azért így rakom be a bundle-kból számomra nem kellő játékokat, mert így legalább van valami minimális esély, hogy valaki akit valóban a játék érdekel (mert akar vele játszani /végigjátszaná szívesen esetleg többször is) mert ha nem vagy tag a csoportba (bárki lehet ,mert nyílt) akkor venni kell a minimális fáradtságot, hogy belépj és jelentkezz.
Az ide "behányt" kódokat pedig 95%-ba olyanok viszik akiket :
1. Kb nem is ismerünk , nem tudjuk kik ők
2. Egy köszönömre sem képesek.Szóval aki egy Köszönöm-öt sem képes ide beírni ,mert visz egy kódot (a csoportban semmit nem várok el ,nem ezért csináltam) az úgyse fog csatlakozni és jelentkezni az ilyenekre (szerintem)
Ha pedig olyan kedvem van csak simán kíírom kinek kell xy és az első kommentelő viszi kapja. Mint pl a mostani indigala is ilyen. Bár sokszor ilyenkor is olyan emberek szoktak előkerülni akit kb életembe nem láttam egyik topikban sem. De mint írtam én nem szabok semmi feltételt nekem nem kell megköszönni sem. Akiknek a köszönet jár az az indiegala , groupees, ... stb bundle brigád aki összerakja ezeket.
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
kyowolf
csendes tag
A leggyorsabb éjjeli bagolynak:
Gunspell - Steam Edition
ZV4LP-4FIW0-CW9RNFelvan cserélve a 3kód részlet, helyes sorrendbe kell rakni. -
bul07
nagyúr
válasz kyowolf #7799 üzenetére
Elvitte a ninja
Ha van kedvetek szórakozni vele ez a helyes kód 4FIW0-ZV4LP-CW9RN lehet nyomni pár fiók felderítést had kapjon pár emailt ( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest