Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kovi

    senior tag

    válasz helkis #5801 üzenetére

    "az atinak szebb a képe" -- jaj hagyjuk már ezt. Ezt elfelejtettük a GeForce FX idők után. Ott volt még kép összehasonlítás. Picit húzok a Digital Vibrance-on az NV driverben aztán máris ezerszer szebbek és kontúrosabbak a színek. Amúgyis, az hogy szebb a képe lehet monitor függő, stb... ezer dolog.
    Érdekes amikor nálam volt a 8800GTS 320, nemvettem ilyet észre hogy 0 FPS a Crysisban. Pedig 1280x1024, full HIGH-on járattam. Nemkell mindent elhinni amit írkálnak...

    S a Half Life 2-ben levő beállítások panelen levő ATI logo az mi??
    Sztem ezt a témát hagyjuk, mert ahány játék annyi optimalizálás. Csak mert az NV logó az elején van, rögtön támadják az NVidiát. Mi van akkor ha támogatja a fejlesztőket? Oda dobja a pénzt ahova akarja.

    Nembeszélek a borzalmas Catalyst nevü micsodáról... Amilyen hatása van a CC-nek a gépre... Amikor az X1950PRO-m volt nagyon becsömörlöttem tőle, hiba hegyek, lassú, fogja a gépet, sok-sok bug.

    Azért a G80 GTS-t is lehet húzni. Nem is kicsit.

    "HD-cuccot hardware-esen tudják (VC-1, H264) míg nv csak a H264-et" -- ez igaz, de te amire használni fogod ezeket addigra GeForce 10800 lesz. Úgy ahogy DX10.1 is.

    Huhh, de sokat lehet erről elmélkedni.

    [ Szerkesztve ]

    GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.

Új hozzászólás Aktív témák