- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
Vegyétek vigyétek!
Má' nem
-
JanR
addikt
Minnya' itt a tavasz!!!!
[ Szerkesztve ]
-
ArmanD.
őstag
Nekem van egy gyárilag moddolt tápom igazából nem kapcsol be de! Saválló plexis a háza két db kék ventivel venti rácsokkal, a kábeleken kék UV harisnya és a csatlakozók végei is elvileg kék Uv-s anyagból vannak, ha van kedved vele szöszölni 2k-ért a tied elvileg ilyen a modder élete szerelni kell meg csinálni nem ezt akartad?
[ Szerkesztve ]
Öreg vagyok már bohócnak!
-
ArmanD.
őstag
5k körül kellene egy olyan PCIe videokari amivel már szépen lehet játszani és TV outos
[ Szerkesztve ]
-
dokar
addikt
Kell valakinek jó (nem pixel hibás) Samsung 740N 17"-os LCD monitor? Az ára 20500 HUF, de ha a vevő mond egy jó viccet, akkor 20000-ért is elviheti.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
válasz FoBCRaistlin #11257 üzenetére
ha a kobayashi az első versenyen első lesz, akkor is 20e-ért adom.
extra - SEXRay
-
JanR
addikt
válasz ArmanD. #11254 üzenetére
Arrol a hazrol kepeket dobhatnal. Az lehet, hogy erdekelne, de a tap az valahogy nem
Van egy Delux 300W-os xar tapom es egy Saesonic HT550-es, ami mukodo kepes, de neha eldobja az aramot. Esetleg valakinek nem kell? Szerintem koni cserevel javithato!
En azert nem szorakoztam vele, mert emiatt szallt el anno a P5K lapom (biosfrissiteskor eldobta magat az aram sponsored by saesonic) -
Male
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #11259 üzenetére
Áh, Takagit senki nem éri utol! Neki van talán a legjobb autótörés / futam mutatója
(Priviket nézel?)
-
ocsi19
senior tag
Eladó egy komplett gép.
A gép hibátlan, megkímélt!Adatok:
- P4 2,4GHz L2:512 S478
- ABIT IS7-E
- 2x512MB DDR 400MHz
- ATI 9600 128MB
- SEAGATE 120GB SATA 7200rpm
- +LG DVD-író, ami csak olvas- AOC 9K+ 19" CRT FLAT monitor (tökéletes állapotban, nem besárgult!)
Egyben 25.000.-
-
Male
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #11267 üzenetére
Rendben! ...azóta is csinálja... napi 2 az átlag fagyás
-
Male
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #11269 üzenetére
-
FoBCRaistlin
őstag
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
ArmanD.
őstag
Akadna valakinek régebbi AGP-s vidkarija? gef2-3-4-5 ati8xxx-9xxx
[ Szerkesztve ]
-
Archer
őstag
Sziasztok!
Valakinek nem lenne olcsóért valami régebbi AM2-es procija vagy esetleg kölcsönbe némi ellenértékért? Bios frissítéshez kéne.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
ArmanD.
őstag
válasz FoBCRaistlin #11274 üzenetére
Muternak a gépébe mert mindjárt megfogom ezt az s3trijót összetöröm és az újonnan vásárolt mixeremmel szarrádarálom!
Megmondom őszintén cserecuccokat tudok felajánlani hátha Te azt adnál el könnyebben vagy épp használnád vagy beépitenéd vhova
Egy 1,1Ghzes koppermájn mellé lesz szóval ki lesz hajtva Tolok rá egy atitréhtúlszt aztán végre használható lesz a gép mert még egy szaros videot sem tudok rajta megnézni teljes képernyőn ezzel az esshárommal
[ Szerkesztve ]
-
ArmanD.
őstag
válasz FoBCRaistlin #11276 üzenetére
Hát ez má majdnem p4 nem?
Kp nincs csak csere alapok, meg muter gépe ami amúgy nem egy rossz darab.
[ Szerkesztve ]
-
ArmanD.
őstag
válasz FoBCRaistlin #11278 üzenetére
Hajnalig leszek nó para majd irj mert most meg izgulok
-
JanR
addikt
Nem vesz mostanaban valaki halot/harisnyat (sz.gep kabelekre)? Vagy esetleg nem megy pest fele ilyesmi ugyben?
-
RpPRO
őstag
Egy weboldalt szeretnek elhozni egy pecsi szolgaltatotol. Esetleg picit atalakitani par dolgot a tartalomban.
Mit ajanlanatok Vp-ben?
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Rellind
senior tag
Tegnapra kellene PCI-E VGA....
Követelmény: Olcsó,office szint,semmi játék!!!! Ha és persze működjön hibátlanul.
Ajánlatok----> Pü
THX.[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
-
ocsi19
senior tag
Eladó cumók:
Gainward 4850 512MB Doboz, tartozékok - 19.000.-
E7400 Doboz, hűtő - 17.000.-
Gigabyte 8800GT 256MB Zalman Edition - 14.000.- -
Az a háló/harisnya mire jó? Talán a kábelek kordában tartására? Nekem nagyon pici a házam, a belsejét rendesen kitöltik a kábelek, ha leszedem a ház oldalát olyan mintha spagettis tálról venném le a fedőt. Kis túlzással persze.
Ha körbeharisnyázom a kábeleket az hol jó? Ugye nem lesz kisebb/rövidebb. Nemrég kiszórtam a fölösleges kábeleket, a maradékot meg szigetelőszalaggal rögzítettem, vagy legalábbis próbáltam mivel leváltak.
Mi történik itt kéremszépen?! Hirtelen piros lett a hivatkozások színe. A végén visszadizánolják az eredeti PH dizájnt.
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
Eladó hordozható DVD lejátszó:[link]
-
JanR
addikt
válasz Arpee78 #11298 üzenetére
Harisnyazas:
1 moddolom a hazam es szeretnem, hogy belul is jol nezzen ki!
2 harisnyazom a kabeleket es szepen rendezem/elrejtem oket, igy a haz szellozese is jobb lesz - jobban forog benne a levego, nem "akad" meg a kabelekben.
3 tetszenek a harisnyazott egyseges szinu kabelek!
4 jobban osszefoja a kabeleket es tobb hely marad a gephazban.Roviden ennyi.
u.i. bocs a sok kabel szo miatt, de nem tudtam maskepp megfogalmazni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest