Hirdetés
- A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
- Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
- Mostantól egyedi audioprofilt generál a PlayStation 5
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
- Megszűnik az első két Ryzen generáció támogatása a Ryzen Masterben
Hirdetés
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
-
Wizard of Legend II - Jövő hónap elején indul a korai hozzáférést
gp A PC-re szánt alkotás alig néhány hét múlva végre elérhető lesz az érdeklődők számára.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Lehet megint nyomtatott leporelló méretű spec sheet-el mászkálni ha egy csukott szemmel kiválasztott ryzen-es laptopról ki akarja az ember deríteni h. milyen szegmens (mobile, ultramobil, ultramegagigamobil), milyen tényleges asztali zen-generációnak megfeleltethető, milyen APU van benne stb.
-
-
Tigerclaw
nagyúr
A szokásos paper launch ami jövő év közepéig boltokba sem kerül... főleg errefelé.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
.mf
veterán
Tök jó! Eddig 7x40U szériával szerelt notit nem lehetett kapni, most majd a 8x40U szériásat nem lehet kapni
Abból a szériából a Z1 legalább tarolt, de a normál procikkal jöhetett volna több termék.Ricsip: a modellnév végén a betű elég egyértelműen mutatja, hogy melyik-melyik: U az ultramobil, HS a normál, HX (ha lesz) pedig a DTR. A 8xxxx pedig úgy látom mind Zen4 és RDNA3, szóval nem értem, mit sír a szád, ez most totál tiszta.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Tigerclaw
nagyúr
Fura hogy az AMD úgy kezeli az egész mobil szegmenst mintha csak púp lenne a hátán és minél kevesebbet adnak el, annál jobb. Mire kijön egy X évben friss AMD alapú noti, az Intel alapúból kapható az X+1 és néha az X+2 generáció is. Nagyon kevés OEM épít AMD-re és ők is csak mutatóba, olyan volumenben ami azonnal kifogy. A fő probléma az, hogy ez az AMD-nek is megfelel rejtélyes okból. Vagy továbbra is chipgyártási kapacitás hiányúk van és a mobilszegmens az utolsó amit gyártanak.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
őstag
"A 8xxxx pedig úgy látom mind Zen4 és RDNA3, szóval nem értem, mit sír a szád, ez most totál tiszta" - egyelőre. Ugyanis az első szám csak az adott proci évére utal, semmi másra nem. Ellenben volt erről egy jó írás, hogy melyik szám mit is mutat meg: ez az a hír. Valamilyen szinten egyértelmű, de nem sok ember van, aki fejből meg tudná mondani, hogy melyik proci milyen magokkal, milyen sávba lenne pozícionálva (még te sem tudtad, és én sem - a hírhez is keresgélnem kellett, mert csak arra emlékeztem, hogy új nevezéktan van, de hogy konkrétan melyik szám mit jelent, azt nem (csak az első érték maradt meg az emlékeimben, hogy az az évre vonatkozik)).
-
Tyrel
őstag
Tök jó, tessék mondani hány év múlva tudok majd venni (itthon) egy normálisabb, AMD Advantage-es notit, pl. egy Lenovo Legion-t, 8845HS procival és RX 7900M GPU-val?...
Egyetértek az előttem szólókkal, egyenesen röhejes az AMD-s gépek elérhetősége...
Pedig vóna rá igény...[ Szerkesztve ]
Turenkarn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen