Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
nagyúr
Legjobban várt játék idén. Az első demo csúcsszuper, az ára kellemes 40 euro, minden adott, hogy remek játék legyen belőle.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Fitzgerald
veterán
Első demóval vagy 5 éve játszottam?
Azóta meg folyamatosan hamarosan megjelenik, aztán meg mégsem... -
icp1970
senior tag
Jól sikerült
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Fitzgerald #4 üzenetére
-
Fitzgerald
veterán
Elsősorban azoknak szól, akik nosztalgikusan gondolnak vissza az eredeti játékra.
Ez már első ránézésre látszik; a karaktermodelleket leszámítva a látványtervezéssel, environmental design-nal meg sem próbáltak a realizmusra törekedni.
Szerintem mondjuk ez úgy lett volna igazán jó, ha a karaktermodellek is ebben a szellemben készülnek...Én inkább úgy fogalmaznék, hogy ha valaki szerette a BioShock, a Deus Ex játékokat, a Prey-t, annak most lehetősége van egy modernebb, felhasználóbarátabb verzióját kipróbálni annak a játéknak, amely a felsorolt frencsájzokat ihlette.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Woah, instant buy!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
wjbhbdux
veterán
Május 30 a következő megjelenési dátum [link]
-
SpazzMaticus
tag
Szerintem nem kell feltétlenül ismerned az eredetit, de biztosan kell egy "indie/retro hajlam" hozzá, mert ez nagyon nem olyan "áramvonalazott" game lesz mint amihez ma a többség hozzá van szokva.
De ezt én is mint az eredeti nagy rajongója mondom, nekem ez hatalmas játék lesz, és ha - mivel én hosszú évek óta nem veszek elővételben semmit- minden rendben lesz induláskor technikailag, azonnal vásárolom megfelé...
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ha minden a tervek szerint alakul, idén márciusban végre megkapjuk a régóta készülő felújítást.
- Spórolós topik
- Mentik az emberek a kriptovagyonukat, a Binance durranhat ki legközelebb?
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- War Thunder - MMO Combat Game
- Jövedelem
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest