Aktív témák
-
ronaldo
őstag
x700as szegmens érdekelne, ebből a kategóriából, persze GF ugyanilyen sznitű kártyái is. csak ugye a sok P(i)CI express :(((
-
-
Male
nagyúr
6600-asból novemberben lesz AGP-s, és az ATI-nál is várni kell még az AGP-s X700 verzióra. Amúgy a 128 bit elég a 6600-nak, és úgytudom az X700 is 128 bites (erre most nem igazán emlékszem). A 256 bites mem úgyis a nagy felbontás+FSAA+AF-hez kéne, amikhez ezek a GPU-k úgysem tudnak eleget (valamennyit dobna a sebességükön, de ehhez már inkább X800Pro vagy 6800GT kéne), ráadásul a mem órajel 1GHz, ami azért már elég komoly sávszélesség még 128 bit esetén is.
-
Ger|
aktív tag
XGI volari v8 duo. AGP8x-es, duál processzoros felső-középkategóriás videókártya, 30k.
PCI-s IDE kártyát vennék amire rá lehet kötni vinyót vagy cd meghajtót!
-
Ger|
aktív tag
most már sokat javítottak a drivereken. Szerintem lassan felnőnek. A driverek is kezdenek működni. Én nyugodt szívvel ajánlom.
-
Dilikutya
félisten
jó kérdés. szerintem a 9600XT-t váltja a felső középkategóriában. az x600 pedig igencsak belépőszinű lesz, az x300-zal egyetemben. a ramokról egyenlőre nem tudok semmit
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
hát... annyira nyugodtan azér ne.... mégha javultak is valamelyest a driverek, maga a vas sem ér föl még a többihez. odébb van az még amikor majd teljesértékű versenytárs lesz. emlékezz az ATI-nak sem fél év volt mire elkezdett normális drivereket csinálni
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ger|
aktív tag
válasz _Volkovy_ #13 üzenetére
az bizony. Felső, mert van játék amibe széttszabkodja a konkurenciát
Közép mert pl a tombréder alig vánszorog vele meg pár gém nem indul el vele.
Csakhogy ezek pár hónapos teszteredmények bétás drájverekkel!PCI-s IDE kártyát vennék amire rá lehet kötni vinyót vagy cd meghajtót!
-
Ger|
aktív tag
Jah, de vagy veszel egy 5600-as nvidiát, ami vagy 64 bites, vagy nem, vagy 400on megy a memóriája, vagy nem, vagy pedig veszel egy volari v8 duót ugyanennyiért.
-
Ger|
aktív tag
(mondtam már, hogy szebb is? :))
-
coccolino
aktív tag
annyira nagy remenyeket fuztok az x700-hoz, de mivan ha ugyan azt a szisztemat koveti majd mint az x600(pci-e)?
es mivan ha megse 40k, hanem 50k lesz?''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
LordX
veterán
PCI belemegy, PCIe 16x-et akartál írni :)
Tippre X700-ból nem lesz AGP-s. Ugyanannyit tud, mint az 9800, nem hiszem, hogy szórakoznának, hogy áttervezzék ezt a chipet AGP-re (nem éri meg..).
6600-ból viszont 100%, hogy lesz, erre való a HSI chip. Sőt, lehet, hogy ''integrált'' is lesz, mint az NV45 esetében (= 1 tokba betokozott NV40+HSI) -
Ger|
aktív tag
mondjuk én szívesen javasolnék egy 5900-asat is. :lol
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS notebook topic
- E-book olvasók
- Autóhifi
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest