- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
hi, a problémám még: adott tft 60hz monitor, nvidia kártya, tv-re kirak klón módban képet, tv-nek is 60hz-et ad, de a tv régi 50hz-es ugye és ez nem egészséges... mit tegyek? tv-zni akarok! rakjam úgy ki a képet, hogy csak a tv-re? thx előre is.. [tvtool nem jó]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
szal tv-re kirak beszerzett tft képe, (mint korábban írtam crt-vel no problemo) dvi, svideo, és
[link]
60hz-et ad a tv-nek legalább is klón módban a tv infójánál ezt írja ki (nvidia kártya, más felbontás választása opció)Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
válasz Winzsolt #1428 üzenetére
77.77esekk küszködök, dvi lcd monitorról, de kép van nálam: állítsd pal-b-re a tv-t... klón üzemmód pl, jobbegér a tv-n és ott...
enyim probléma, még mindig:
hát próbálkoztam tovább: dvi lcd monitor még mindig, pal daewoo tv még mindig, tv kimenet: svideo rca átalakító, rca másik vége be a tv-be.
crt-n ahogy írtam, régen kitolta a 50hz-et, vga kimeneten, monitorra meg 85hz-et clone üzemmódban. most meg nézem, 1440x900, dvi 60 hz, tv tulajdonságai: 1024x768, 60hz...
eddig ugyanaz. aztán rájöttem, hogy hátha a vsync van bekapcsolva. így is volt. kilőttem, de továbbra is azt írja ki, hogy 60hz-et ad a tv-nek... szerintem az adat hibás, de nem merem 2 óráig úgy hagyni...Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
Ahoj,
fontolora vettem h a full hd plazmara kikotom filmet nezni es jatszani a pc-t.
5770 kártya, hdmi out, tv-n is van termeszetesen hdmi.Persze osszekotni csak kikapcsolt allapotban fogom oket mert tettem mar sajnos tonkre ugy egy tv hdmi portjat, hogy a pc ment (a tv nem) mikozben osszedugtam.
Szoval kihuzom a gepet es pc-t az aram alol, osszekotom oket.
Catalyst-tal kirakom a kepet.
Filmnezes az tiszta, gondolom igy menni fog.A jatekkal volna bajom: felek ne tegyem tonkre a tevet. Arra gondolok h sok jateknal inditas elott nem lehet beallitani a felbontast. Nekem meg arra lenne szuksegem. Mert lehet elindul a game egy tv altal nem tamogatott felbontason es vagy lehetosegem sincs azt beallitani v tonkreveri, vagy kepet nem kapok...
A tv egy 42S20 pana plazma, full hd felbontassal.
Elore is koszonom a tanacsokat!
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest