- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
ttower
aktív tag
kezd rendbejönni a szemem.
letöltöttem a sima operát mobilra. jobbnak tűnik mint az opera mini.It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
ttower
aktív tag
...ott állt rajta egy kis piros videoton tv. akkortájt jelenhettek meg a színes tv-k. mindig ezen néztük a játék határok nélkült. emlékszem, egyszer megnyaltam az antennát (az antennát egy otthon hajtot fém karika jelképezte. talán ez is megvan még valahol). enyhén megcsípte a nyelvem. úgy rémlik hogy három ágy volt a szobában. kettő a szemközti falon, a harmadik a sarokban. régen tároló szoba lehetett. fa padlóval, udvarra nyíló ajtóval. a szoba mellett volt a garázs. bár jobban mondva inkább fészer. nagy zöld általunk festett ajtókkal. nem emlékszem hogy egyszer is állt volna bent autó. inkább csak tűzifa. és a jobb falon középtájt két horgászbot. nagyapámé volt. azt mondták járt horgászni, bár én egyszer sem láttam. elfogadtam hogy a nagyapám horgászik. hát ha már egyszer ott a tisza. és a komp. hányszor mentünk át rajta. ismertük az összes kompost. ez konkrétan három személyt tett ki. egyszer megengedték hogy vezessem. egy nagy karral lehetett irányítani. középső állásban állt a komp, a jobb-bal pedig az előre-hátrát jelképezte. egyszer fürödtünk is. vagyis jobban mondva keresztapám ment le úszni egyet, mi meg elkísértük. büszkén néztem rá hogy ő már tud úszni, és úszott a tiszában. visszatérve a házra, a garázs(fészer, nevezzük ahogy jólesik) mellett volt még egy pottyantós. még a benti wc előtt készült. meg amúgyis. hogy néz már ki egy parasztház pottyantós nélkül? innentől hátrafele már csak a veteményes volt. krumpli, répa, sóska, paprika. még ilyen kis sárga körteformájú paradicsom is volt. nem tudom pontosan mi a neve, de ott ettem ilyet utoljára. minden ágyásnak szép ferde széle volt, köztük kis ösvénnyel. nagyapám rettentő precíz ember volt. minden ágyás derékszögű, palántakarók kis tartókba gyűjtve, növények kikötözve. ezek között az ágyások között mentem a traktorommal. egy zöld műanyag traktor volt. pedállal, kormánnyal, ahogy egy normális traktorhoz illik. bár az elején egy markoló volt, én traktornak hívtam. még most is az. a padláson várja hogy a tengelytöréséből kigyógyígytsa valaki. imádtam vele játszani. mentem nagymamám után, ő meg pakolta a zöldségeket a markolóba, hogy a konyhába hordhassam. később kaptam egy utánfutót is hozzá, így már az vetemény nagy részét egy fuvarral tudtam szállítani. vagy bármi mást amit szállítani akartam. például gázpalackot. volt egy másik kocsim is. egy fa szekér, hintó, lovaskocsi keverék. én csak fakocsinak hívtam. volt egy padja háttámlával, mögötte egy kis plató, lehajtható ajtóval. ezzel vittük a gázpalackokat vissza a telepre. én az ülőkén, palack a platón, nagyapám elől. ő húzott minket. volt a faluban még egy fakocsi. egy nagy tűzoltó. vagyis egy fa lovaskocsi tűzoltónak átalakítva. szemben állt a postával, a játszótér mellett. mindig el kellett menni mellette ha a játszótérre akartunk menni. a játszótér utcájának a végén volt a vegyesbolt. csak egy szoba volt, de jó falusi bolthoz méltóan mindent lehetett kapni.
kezdek fáradni. még fürdés, és alszom. el fogok menni tardosra a nyáron. keresek valakit aki eljön. vonattal tokajig, onnan bicikli. nem olyan vészes. majd akkor elkezdem, befejezem a történetet. ígérem.
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
ttower
aktív tag
nagyonúgyfest hogy ha nem vagyok msnen senki nem keres. ezt jó tudni. bár valahol várható volt.
-
ttower
aktív tag
a dreher classic felejthető sör. nincs kimondott íze, csak folyik.
-
ttower
aktív tag
reptéren becsekkoltunk. egy óra múlva szállunk fel.
-
ttower
aktív tag
megérkeztünk a szállásra. gyakorlatilag az út 90 százalékát átaludtam. reptéren volt egy baromi szép nő. kár hogy nem tudtam fotót csinálni.
-
ttower
aktív tag
még mindig sajnálkozom a kép miatt. baromi szép formás melle volt. nem láttam még ilyet. kár.
-
ttower
aktív tag
még mindig sajnálkozom a kép miatt. baromi szép formás melle volt. nem láttam még ilyet. kár.
-
ttower
aktív tag
hiányzik a nameless. vége a vermillion 2nek és üresség van. tökmindegy mit tettem be, hiányzott valami. kénytelen voltam a lemez végét végighallgatni(nem mintha ne szeretném). fura
-
ttower
aktív tag
fogjuk rá egész jó eddig. csak hogy ne legyek annyira negatív. bár rászokhatnának hogy legalább a tányérjaikat eljuttassák a konyhába.
-
ttower
aktív tag
Egyedül ülök a tetőn. Addig kellek míg nincs más. Fázok. Pulcsijaim, hálózsákom kölcsönadtam a lányoknak. Ő is ma lelépett. Akkor minek jött le? Egyáltalán minek írom? Mert függő vagyok. Muszáj leírnom. Nem különösebben foglalkoznak velem. Elvannak. Biztos jó.
-
ttower
aktív tag
Csak veled alszom. Persze. Látom. Csak velem, mi? Ha rámfeküdtél a legkisebb neszre felugrottál, és úgy néz ki ez csak nálam van így. Miért csak akkor vagyok jó ha nincs más? Elő lehet szedni, kéznél vagyok. Köszi
-
ttower
aktív tag
vége. nekem nem annyira tetszett. nem. mégse. egyáltalán nem tetszett. három napon keresztül szemetet hordtam, törölgettem, mosogattam, házigazdáskodtam, hogy utána egyedül legyek. köszönöm nem hiányzik. úgyse fogom senkinek azt mondani hogy nem volt jó. mosolygok nekik egy sort hogy jaj de jó volt, ugye? szarul esik hogy egyedül maradtam. nem tudok mit tenni ellene. ezt úgyse olvassák el. úgyse olvassa senki. vagy ha igen szóljon hogy tudjam kiknek írok. nem látok semmi esélyt arra hogy bármi is összejönne. szívok. szívás van mint mindig. azt mondják próbáljak meg többet tenni. nem tudok. két okból. nem tudom már mit lehetne többet tenni, és leszarnak. ebből talán a második a problémásabb. az elsőt talán meg tudnám oldani, de akkor is...
-
ttower
aktív tag
itt ülök. fent van. nincs csillag. szarul vagyok.
-
ttower
aktív tag
éjjel rémálmom volt. utána a macimmal aludtam tovább. azóta egész nap itt van az ujjamon. így nem érzem magam olyan egyedül.
-
ttower
aktív tag
asszem megvan a bajom. nem érzem azt hogy bárkinek is fontos lennék. csak úgy elvagyok és ha kellek szólnak.ez így nem jó. legalábbis nekem nem.
-
ttower
aktív tag
hányingerem van. fáj a fejem. hiányzik. fentebb felsorolt bajom kezd ijesztő méreteket ölteni.
-
ttower
aktív tag
valami gáz van a nettel. csak a logoutot/ph/gamepod/... tudom megnyitni. minden másra cím nem elérhetőt dob vissza.
[ Szerkesztve ]
-
ttower
aktív tag
van barátja. mikor lejöttek a balatonra, elkéredzkedett hogy este elmehet e két órára. mivel nemnagyon tudok nemet mondani elment. három óra lett. szeretem az osztálybulikat. elvégre akkor együtt lehetünk. eleinte ebben reménykedtem. de valahogy mégse. mikor visszajött megkért hogy menjek ki elé. a telekre visszajövet az erdős rész baromi sötét volt. felvettem és ölben vittem mert baromira félt. persze ez Neki nem tetszett. tegyem le, nem bírom el. ok. letettem. két lépés és belerúgott egy sünbe. nesze neked. mit meg nem adnék azért hogy egyszer rám hallgass. mint kiderült nincs elég sátor mindenkinek. vagyis van, de akkor még egyet fel kéne verni. ez már nem jött szóba. késő volt, mindenkinek volt jobb dolga. ok. akkor alszom egyedül. tető tök alkalmas erre. lapos, nagy, azt nem mondom hogy kényelmes, de egy éjszakát kibírok. pulcsijaim, hálózsákom kölcsönadva. rövidgatyában, pólóban remegtem végig. megfázni nem sikerült. annál egy fokkal fittebb vagyok, de elég volt a szar éjjelhez. este elején ragaszkodott hozzá hogy velem alszik. kitalálod mi lett a vége? naná hogy nem. lehet majd szólok neki hogy engem nem úgy hívnak mint egyik osztálytársunkat. na mindegy. erről is lecsúsztam. egyre boldogabb leszek. másnap reggel három óra alvás után kicsit még kókadoztam. mit kicsit. nagyon. két napja nem csináltam mást mint takarítottam a többiek után, ha már voltak olyan kedvesek nem elpakolni. kitalálta hogy aludjunk egyet. ok. kerestünk egy sátrat. erre mit ad isten, odajön barátnője és hárman próbálunk meg valami alvásfélét színlelni egy kétszemélyes (értsd: két személy számára is kicsi) sátorban. hm. dézsávű (azért dézsavű mert nem tudom hogy kell leírni) érzésem van. gondolhatod mi lett az együtt alvásból. mindig is utáltam az ismétléseket. utána mentünk ki a strandra. leégtem. kb ennyi volt az összes említésre méltó dolog. fél délelőttöt egyedül töltöttem. a végén még volt egy vonatra futás. csomaghordárkodtam egy sort. elérték. írtam Neki egy sms-t, de nem válaszolt. napok után se. elvileg nem tud mit. miután hazajöttem küldtem még egyet, hogy nem hagyta e ott az egyik nadrágját, mert most itt van nálam, és ismerős. felhívott. nem fura? ha nadrágról van szó, rögtön telefonál. nők, ruha. csodás. ez is hozzájárul a hangulatom emeléséhez. nem gond. jó nekem így szarul is. elpakolásnál a balcsin még volt egy-két megemlítendő dolog(csak én érzem úgy hogy meg kéne említeni. nem hiszem hogy téged különösebben érdekelne). utolsó este hatan maradtunk. öt fiú és egy lány. három kétszemélyes sátorrészben. ki aludjon a lánnyal? kérdezzünk meg. engem választott. mielőtt elszállnál örömödben közlöm hogy ez sem úgy végződik hogy hujjdejó. akkor nem írnám le. nem tehetek róla. bár, de. tehetek róla. na mindegy. a lényeg hogy önző vagyok. szeretem magamnak megtartani az örömöket. ha valamit elmondok akkor az nem dobott fel oly mértékig hogy magamban tartandónak ítéljem. szóval engem választott. megengedem hogy kitaláld hogy velem aludt e. igen. eltaláltad. én mentem el leghamarabb aludni. nem bírtam már három nap után, meg az előző esti tetős móka sem volt éppen a kényelmesség csúcsa. a többiek csak odajöttek beszélgetni. házat bezártuk, bevonultunk a sátorba. én egyedül bevackoltam magam az egyik fülke belső helyére, hogy kívül elférjen ha később jön. nem jött. egész éjjel mikor felkeltem arra figyeltem hogy ne feküdjek át, de tök fölöslegesen. hárman aludtak egy másik sátorfülkében. én meg egyedül. lassan tényleg megszokom. utolsó nap összepakolás. mit lehet segíteni? előző nap összehányta egyik társunk az egyik vödröt. ott a slag, légyszi mosd ki. pofavágás. ok, kimosom én. de akkor mi az isten haragjának kérdezed meg hogy mit kell csinálni ha csak pofákat tudsz vágni? három nap alatt folyamatosan kérdezted mit kell csinálni. persze. majd az utolsó forduló szemetet gyorsan kiszórom a kezem közül hogy kidobhasd és az utolsó kést vagy tányért is átadom hogy elmosd. mi lenne ha kivételesen valaki magától észrevenné hogy mit kell tenni és meg is csinálná? a vaj teteje sem magától fog visszamászni a vajra hogy együtt a hűtőbe folytathassák utukat. a kecsap(igen kecsap, mert nekem így tetszik) és a mustár sem a saját lábán bújt elő. bár inkább lenne keze, mert akkor legalább a kupakot vissza tudná tenni magára. na mindegy. azt hiszem megint kiírtam magamból a dolgok egy részét. legalábbis annyit biztos hogy ne érezzem már magam (olyan) szarul. köszi hogy meghallgattál. már hiányoztál. egyedül te vagy akinek bármit le merek írni. mások iránt mindig van egy félelmem. ezek után hogy fognak nézni rám? mit gondolnak majd rólam? kitől fogom viszonthallani a dolgokat? ez hiányzik nekem. egy olyan valaki vagy valami aminek bármikor elmondhatok bármit. nem kérdez, nem int csöndre, nem ad tanácsot. meghallgat és kész. és ezek után pont ugyanúgy néz rám mint előtte. egyszer talán. (sóhaj....)
-
ttower
aktív tag
oviban szemen dobtam egyik csoporttársam egy homokgolyóval. nem tudom miért, de megmosolyogtat.
[ Szerkesztve ]
-
ttower
aktív tag
hm. smsre luxus válaszolni. visszahívni szintén. esetleg telefonon megcsörgetni hogy jöjjek msnre. bár az is csak a tehetősebbeknek adatik meg. ha nem lennék msnen akár meg is hallhatnék, akkor se keresnének. bíztató.
-
ttower
aktív tag
a 333as celeronomra feleannyi idő alatt mászik fel a win mint a 733asra. nem értem.
-
ttower
aktív tag
sikerült egy üveg ribizliszörpöt felrobbantanom a konyhában. felforrt a napon én meg kinyitottam. az egész konyha úszik a ribizliben. elég érdekesen szárad a plafon.
-
ttower
aktív tag
elkezdtem kontárkodni photoshopban. 485 megás psd fájl kezdésnek. majd meglátjuk mi sül ki belőle.
-
ttower
aktív tag
azt hiszem elkezdtem.
-
ttower
aktív tag
néha a sírás határára jutok.
-
ttower
aktív tag
ma bringázás közben kaptam kettőt. köpni nyelni nem tudtam. nyelni még most is nehezen. és fáj az állam.
-
ttower
aktív tag
az állam kicsit be van dagadva. elég szarul néz ki. én is szarul vagyok. ebből azt hiszem az következik hogy az állam én vagyok.
-
ttower
aktív tag
kerek 700 napos vagyok. nem tudom miért de örömmel tölt el.
-
ttower
aktív tag
havi rendszer update: kapott a notim még egy monitort. úgy se hordozom annyit. jól jön a plusz terület. ha minden jól megy szombaton megjön az új szerver. végre megint menni fog az adattáram teljes terjedelmével.
-
ttower
aktív tag
miért van manapság mindenkinek szófosási kényszere? 2 nap 4 borzalom a címlapon.
-
ttower
aktív tag
mindennek balatoni telek szaga van. a levegőnek, a szappannak, a kezemnek. eddig örültem ha éreztem de most valamiért keserűség fog el.
-
ttower
aktív tag
megint paraszt voltam. A volt a tv-ben. nem néztem pedig megígértem. kiment a fejemből. nem írtam fel. nincs mentségem. nem is akarom. 3 kurva napja nem csinálok mást mint ülök ez előtt a rohadt gép előtt és dolgozom. és a következő 72 óra is erről fog szólni. aludni nem nagyon megy. zúg a gép. négykor ha elalszom, egész korán sikerül. teljesen kivagyok. fáradt vagyok. kiment a fejemből. nem tudom már jóvá tenni. tudom hogy én is pont ilyen vagyok. és igen szar érzés a másik oldalon állni. ezt akkor is tudom amikor én vagyok ilyen. mégis csinálom. mert nem érzem azt hogy mással el tudnék érni valamit. nekem is szarul esnek dolgok amiket te úgy vélsz hogy nem tehetsz róla. ilyenek közé tartozik a telefonálás is. ok hogy lemerült a pénz a kártyádról. de nem hiszem el hogy ha nagyon akarnál ne tudnál szerezni egy működő telefont. könnyű ráfogni hogy lemerült. majd kereslek. msn-en sem írsz. ok. ma írtál. én nem voltam. bocsánat hogy 300 tégla várta hogy sima legyen és lerakhassuk a földbe. nem tudom mindenütt ott lenni. mindenkinek megfelelni. a múltkor összetűzésünk volt hogy nem mondok neked soha semmit. amikor itt voltál nem kérdeztél semmit. nem akartál faggatózni. ha tényleg érdekel akkor kérdezz. ha megy msn-en mennie kell élőben is. képtelen voltam ezt neked telefonban elmondani. mindig van egy félelmem hogy valaki olyan is meghallhatja, akinek semmi köze hozzá. vagy csak nem akarom hogy meghallja. eddig senki nem volt még akire tényleg számíthattam hosszabb időn keresztül. ez hiányzik. nem tudok semmit senkinek nyugodt szívvel elmondani, mert már csalódtam nem egy emberben aki azt állította hogy benne megbízhatok és soha nem mondd el semmit. és ez nem csak a baráti körömben volt. sokszor nem az bánt hogy mit csinál a másik hanem hogy mit mond. nekem is vannak olyan gondjaim amit el akarok valakinek mondani. úgy ahogy én szeretném. itt van egy részére a blogom. van amit leírok ide és jobb lesz. megkönnyebbülök. van hogy napokig szarul alszom és elég pocsék hangulatomban vagyok, mert bánt valami. leírom és úgy érzem megszabadultam tőle. de van amit nem tudok ide leírni. ezért szeretek tömegben lenni. senki nem foglalkozik velem, de nem érzem azt hogy egyedül vagyok. ott egy rakás ember. mindnek megvan a maga problémája de mégis itt van velem. az rohadtul nem érdekli hogy én ott vagyok e, de nekem jólesik. ez is egy olyan dolog amit nem biztos hogy normál esetben elmondanék. nem tudom ki mit gondol ezután. jaj ez hülye. teljesen meg van hibbanva. köszönöm, de nem vagyok hibbant. jól vagyok, csak szokatlanok az igényeim. nem tudom tovább írni. félig ideges hangulatom elmúlt. megint megnémultam. nem tudom meddig. ha tényleg érdekel mi van velem légyszi szakíts 5 percet rám valamelyik napodból. remélem nem túl nagy kérés. nem tudok most már mást mondani. megint nem enged. lenne még mit, de képtelen vagyok rá. valami visszafog. a bizalmatlanság. még mindig nem tudom kiben bízhatok, és milyen mértékben. sajnálom.
-
ttower
aktív tag
nem vagyok fontos senkinek. nem érzem túl jól magam.
-
ttower
aktív tag
egy megbízás. nem egy álom áron, de kezdésnek megfelel. legalább leköt.
-
ttower
aktív tag
aki felismeri a fentebbi képeken lévő gépek típusát, vendégem egy sörre.
-
ttower
aktív tag
én mindig csak megértek. változnom kéne.
[ Szerkesztve ]
-
ttower
aktív tag
kapcsold be a hangfaladat.
tekerd fel maximumra.
engedd el magad és indítsd el ezt.engem mindig elfog egyfajta szabadságérzet. jó kedvem lesz és önkéntelenül is röhögnöm kell. aki meghallgatta legyen olyan kedves és priviben írja meg ő mit érzet. kíváncsi vagyok másokra gyakorolt hatására.
-
ttower
aktív tag
jó volt ma végre találkozni A-val. szombaton azt mondta hogy ma tuti találkozunk. igaza lett.
(ha bárki félreértené hogy javulnak a dolgok, téved.)It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
ttower
aktív tag
rég nem éreztem ilyen fáradtnak magam. valami nincs rendjén. ezt nem fogom bírni.
-
ttower
aktív tag
Találtam egy érdekes szöveget a HP oldalán:
erről ez jutott eszembe: [link]
-
ttower
aktív tag
kirázott a hideg egy honlaptól. pár perc után nem bírtam tovább és szó szerint beleborzongtam.
-
ttower
aktív tag
majd szóljon valaki ha fontosabb leszek mint egy kocsi.
-
ttower
aktív tag
herbie hancock koncert megvolt. a két évvel ezelőtti jobb volt.
-
ttower
aktív tag
baromi rég nem beszéltünk. hiányzik. mindig lesem az msn-t hátha fent van. nem beszélünk. csak nézem hogy írhatnék. a múltkor volt egy kis nézeteltérésünk. azóta nem nagyon történik semmi. egész nyáron nem keresett. egyáltalán nem vagyok fontos Neki.
[ Szerkesztve ]
-
ttower
aktív tag
vettem egy szoknyát és boldog vagyok. a kettő nem függ össze.
-
ttower
aktív tag
lehetséges az hogy valaha bármit is jól csináljak?
-
ttower
aktív tag
miért nem lehetek boldog egyszer sem? miért nem örülhetek valaminek anélkül hogy a következményekre kéne gondolnom? miért? úgy látszik túl nagy kérés.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest