Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz julius666 #3624 üzenetére

    Carsharing nem működik több okból. Egyrészt, az autó lényege a prompt mobilitás. Ha ez korlátozottá válik, akkor az egész értelmét veszti. Mivel a megosztott autó nem mindig áll a házad előtt, vagy nem mindig elérhető azonnal, így döglött. Most indulni akarok valahova hirtelen, és akkor kezdjem el keresgélni a legközelebbi szabad autót (mi van, ha nincs a közelben??), aztán szórakozzak appokkal, hogy kinyissam (mi van, ha nem nyílik, vagy lemerült a mobilom??), vagy az autó olyan állapotban van, hogy még egy kutyát sem ültetnék bele, nemhogy magamat vagy a családomat? Nem életszerű.

    A másik a tisztaság. Az un. "közösségi" autózás azt jelenti, hogy koszos, dzsuvás, adott esetben bagós honfitársaim után kéne autóba szállnom, majd a célomhoz érve mindenem átvenné az okádék szagot és akkor sok sikert így bemenni egy tárgyalásra vagy egy üzleti ebédre.

    Nekem az a véleményem, hogy az emberek közötti ilyen szintű kulturális, inellektuális és higiéniás szakadék mellett, ez nem egy életképes megoldás.

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák