- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Ma vettem egy Toshiba laptopot. Szűz rendszerrel és szerettem volna Win7-t tenni rá de telepítés közben kb70% körül mindig meg áll a telepítés és kilép. Kiírja hogy a windows telepítés megszakadt. Hibás a fálj vagy hiányzó fálj. Utána ujra indul és kiírja hogy hiányzó bootmgr és ujra indítás bill kombinációval( control+alt+dell). Szerintetek miért nem tudom telepíteni DVD-ről az OP rendszert? A boot menüben be van állítva hogy cd-dvd-ről bootoljon.SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Azt már próbáltam igaz 32bit rendszerűvel sőt volt amelyik már sp1-s is volt és szinte mindnél az írt százaléknál kilép a telepítőből Esetleg nem lehet hogy a 64bit rendszerűvel kéne próbálkoznom? Köszi előre is a segítséget akár itt akár privátban is
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Oké!
Telefonálok hogy mi a teendő ilyenkor ha nem tudok rá tenni Op rendszert. Nekem akármelyik telepítővel csinálom kb 70% körül mindig hibaüzenettel kilép a telepítőből De mikor belapcsolom a gépet egyből a TOSHIBA felirat jelenik meg és alatta lehetőség ( F2---F12) és már is az fogad hogy hiányzó bootmgr alatta pedig ujra indításSAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
-
NÓPARA
aktív tag
Sajnos nem tudom mi a gond hogy így jártam. Futár hozta én kibontottam és vártam mert elég hideg volt a gép. Kb 2-3 óra múlva bekapcs és elkezdte a műsorát csinálni. Sajnos azt hiszem leírtam mindent amit csak tudtam Köszi utólag is a segítséged. Lehet teló lesz ha nem jutok sehova vele.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Ma sikerült a MEMTEST86-l futtatnom a gépen. Nem tudom hogy mi a jó érték de nálam hiba lehet. Mégpedig olyan van mikor a progi futott a monitor alsó részén piros sáv volt felül kék. Addig futtattam míg az Errorsnál kb 1.500.000 írt ki Ezek szerint lehetséges hogy az a hiba a gépen amit írtál?
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Bocsánat!
Ismét hozzád szólok az ügyben hogy a win7 enterprise-t letöltöttem a próba verziót. Lemezre írtam és el is indult a telepítés mint a többi lemeznél. Sajnos nem figyeltem hány %-nál de ott is kiírta a hibát. Igaz angolul de sejtésem szerint ugyanazt írta ki mint a másik verziónál. De kiváncsiságból még XP rendszert is próba telepíteni de azt is kidobja pedig hivatalos home editon cd. Teló volt a eladónak és megy vissza hozzzájuk a gép.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Ma telefon ismét a wbshoppnak mert tegnap fellettek híva hogy mi a teendő. Kérdeztük a 3 nap csere garanciát is. Mondták hogy holnap jönnek érte és még ez nem számít a 3 napon túli gariba mivel jeleztük és felírták a dolgot. De mondtak olyat hogy bevizsgálják 5000ft hogy megy e az Op rendszer. Mi mondtuk hogy mi arról hogy szerezzünk tudomást hogy ők mit próbálnak rajta. A laptopot a LAPTOPESZTERGOM honlapjáról rendeltem és hétfőn délután kaptuk meg.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Épp most fejezte be a nejem a telcsizét velük. Le akarnak húzni nagyon erre megy ki a játék. De holnap jön a futár és viszi el. Mondtuk hogy lefuttattuk a memtest és erre mondja nejemnek hogy ők is lefuttatják. Kérdezem amit írtam hogy másfél milliónál már én állítottam meg az egészet mert az errorsnál ennyi volt írva. Igaz semmit sem állítottam be rajta csak lemez be a gépbe és egyből indult is.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Ebben igaza van de mivel a gép eleve szűz és azért vettem ilyet hogy az legyen már rajta amit én szeretek . De megértelek Téged is de remélem Te is megértel hogy miért nem akarom azt fel tenni. Jelzem hogy a microsoft honlapján lévő 90 napos verzió is bizonyos %-ig fel megy (hivatalos verz.) és ezt is kidobja hibával. Megértésed köszönöm utólag is.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz whiteman0524 #9234 üzenetére
Helló!
Csináltam egy memória tesztett a memtest86-l és írtam feljebb hogy milyen értéket adott úgy hogy nem is végzett vele. Azt hiszem ezzel a progival lehet hasonlítást végezni és azért is ajánlották hogy próbáljam ki.Ajánlották itt azt is hogy tegyem fel mint Op rendszert(LINUX) azért hogy tényleg hiba van e a gépben. Úgy döntöttünk inkább hogy el állunk a vásárlástól és lehet nézek máshol gépet. De amugy feltettem egy microsoft oldalról letöltött win7 rendszert ami 90 napos és free. Elkezdte telepíteni de valamennyi %-nál ki is lépett a telepítőből. Mi több a hivatalos Xp home editont sem engedte feltelepíteni. Köszönöm a segítséged és a tippet de már a gép csomagolva van és megy vissza a feladónak.SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz whiteman0524 #9236 üzenetére
A géphez igen ragaszkodnák de már nem itt veszem ahol most és természetesen új gépet vennék mivel ez is kb 3 napos.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Dunc! TTT!
Sajnos ezzel a bolttal megjártam csak akkor hőkölt kicsit a telóhangból itélve vissza az eladó mikor nejem közölte hogy megy vissza a feladónak . Én csak figyelmeztetésként írom hogy nagyon gondolja meg akárki is a dolgot hogy innen mit vesz. Mint TOSHIBA tulaj csak voltam és nem tudom mit veszek ezután ha meg kapom a pénzem Köszönök mindent akik segítettek és lehet segítenek ezután is.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
TIT!
Bocsánat az egyik betűt elnéztem nehari érte
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Nejemnek lett volna a gép végsősoron. Mivel elég nehéz vele dűlőre jutni meg vannak ismerős informatikai szakik neki így elég nehéz .Felhívtam még a TOSHIBA Calcentert is és ők is csak pislogtak hogy ilyen a bolt ahol vettem. A bolt azt mondta hogy az XP nem megy fel rá a centeres viszon nem mondta hogy nem megy fel rá. Annyit mondott hogy csak a virágbolti OP rendszer nem megy fel és vegyek erdeti Op rendszert. Mivel garos a gép na meg még nem is volt a TOSHIBA rendszerén regisztrálva így nem is mertem hozzá nyúlni sem és nem is akartam. Pedig gondolkoztam hogy meg kéne azért nézni a ramokat. Amugy nagyon asusra akar menni a nejem mert van olyan is a családba és még nem volt vele baj. De ezt a tipust nem nagyon szeretik sőt nem is tanácsolják az olcsóbbik ár kategóriát. Most csak annyit tudok tenni hogy várom a pénzem. Néha bejövök olvasgatni és várok. Ezt néztem volna neki[link] de nem tudom hajlik e még erre a tipusra.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz VANESSZA1 #9254 üzenetére
Helló!
Én már nem nyúlok hozzá mert el küldtem a boltnak vissza 8 nap elállás címén és ezt jeleztem telón nekik. Nem tudom mennyire olvastál vissza a hozzászólásaimhoz de valami a memóriával lehet szerintem is Memtest86-t futtattam rajta mert a szakik ezt ajánlották. A progi futtatása közben a képernyő fele kék amin a gép adatai voltak de az alsó felén már piros színben volt minden adat. Az errorsnál mikor elérte a 1.500.000 értéket le is állítottam mert úgy éreztem hogy nem normális az érték. A TOSHIBA szervizet is hívtam hogy adjanak tanácsot mert az OP rendszer nem akart fel menni. Valamennyi %-nál mindig hiba üzenettel elszált a dolog. Először XP hivatalos lemezzel próba utána letöltöttem egy 90 napos free angol verziót a microsoft honlapjáról(win7) és azzal próba ez is hasonló módon elszált. Magához a géphez nem mertem nyúlni mert garis volt. Én úgy teszteltem ahogy a gépet megkaptam semmihez nem nyúltam. Azt hiszem 3 csavar tartja memó fedelét de nem nyúltam hozzá. Köszönöm a hozzászólásod bár két nappal hamarabb írtad ezt volna akkor lehet megpróbáltam volna de már a posta szállítja valahol. Köszi utólag is pedig azt hittem jó gép lett volna.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz VANESSZA1 #9256 üzenetére
Ezt a hibát már nem én csinálom meg. De ha szerdán vagy csütörtökön írod akkor bizti én próba megcsinálni amit írtál. 3 napig csak néztük a semmit mert nem tudtam azt sem hogy a memót gari vesztés nélkül lehet cserélni. A Memtest progit alig ismerem az értékekről meg nem is beszélek. Az is csak annyi volt letölt kiír cd-re és ment is a gépbe és már indult is de a képernyő fele egyből piros lett
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz VANESSZA1 #9259 üzenetére
Hali!
Sajnos mikor még csak 2 napja volt a gép nálam akkor jeleztem a hibát a bolt felé(laptopesztergom). be akarták vizsgálni potom 5000ft. Meg hivatkoztak arra hogy ne warez wint rakjak fel rá. Microsoft honlapján van 90 napos verzió és az sem megy fel? Akkor már kicsit gondolkodóba kell esni hogy ott is warez az Op rendszer? Szerintem ott ügyelnek az ilyesmire hogy ne forduljon elő.Amugy meg maga bolt sem ált úgy hozzá hogy legyen valami jó egyesség hanem elhatárolta magát. Akkor hőkölt csak vissza mikor mondtuk hogy megy az el állás szerinti dolog. Sajnálom hogy így jártam de ha pénz visszajön akkor valami jobb boltot kell nézni azt hiszem.SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz mr_ricsi #9262 üzenetére
Helló!
Nem nyúltam bele a gépbe csak a telepítő lemezet tettem bele. Mivel tudtam hogy van a 8 napos elállási lehetőségem. Bizonyítsa be hogy szereltem műszálas ruhába? De akkor én is mondhatnám hogy rossz gépet kaptam és ezt jeleztem is . Sőt még le is akartak venni a garancia ellenére is engem. Ez ugye nem baj ? Mivel nem tudtam telepíteni rá semmit ezért még nem kell informatikai szakembernek lenni azt hiszem. De köszi azért a hozzászólást. De gondolom Te jobban értel a gépekhez és kérdem szerinted az normális ha beteszem azt a Memtest86 progit és kb fél óta alatt az errorsnál kiír 1.500.000?
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz mr_ricsi #9266 üzenetére
A sztoridnak ezt a részét ebben a formájában nem hiszem el.
Szerintem nálad is a "szokásos" szervizes szöveg volt, vagyis hogy bevizsgálják, és ha mégsem bizonyul hibásnak, akkor 5000 Ft-ot kell a vizsgálatért fizetni. Általában így riogatják az ügyfeleket a felesleges reklamálástól, és a feleséged valószínűleg ezt hallotta félre.Na erre reagálnék kicsit ha nem baj és elnézét az Offolásért. Én azt hiszem hogy a nejem aki beszélt velük a bolttal ahol rendeltük nem süket. De akkor úgy mondanám hogy ha nekem Te ki fizetted volna ezt az összeget amit Te riogatásnak próbálsz nevezni akkor most már náluk lenne a gép.Különben meg azt hiszem hogy nekik van nagyobb szükségük a pénzre és nem nekem kell megalázkodni azért hogy ugyan adjátok már el nekem ezt a gépet. De ne vedd sértésnek a dolgot de én azt hittem hogy korrekt a bolt mert dicsérték. De azt mondom hogy nagyon nézzék meg majd ezt a boltott mindenki. Az tuti hogy a bolt bővített mert flic tollal volt a 6-s rá írvaa dobozára. Akkor ki is nyúlt bele a gépbe? Köszönöm a részemről zárom a témát.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Tisztelt Fórumozók!
Megköszönném a támogatásom és az ellenem érvelőknek hogy így foglalkoznak az esetemmel.Most is csak azt tudom mondani hogy a bolt ezt a manővert "riogatásnak " gondolta akkor tegye. Jogában áll neki az ilyesmi dolog de én úgy érzem hogy nagyon kevés bolt van aki nem próbál korrektségre törekedni. Talán maradunk még ennél a márkánál csak a pénzünk kapjuk vissza. Ami ugye 30 nap és remélem nem munkanap. Annyit még segítségül kérnék hogy boltott ha tudtok linkelni akkor megköszönném. Én itt [link] és ezt nézem. Most a boltra lennék kiváncsi szerintetek milyen bolt és mennyire korrekt? Köszönöm a segítséget utólag is.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz VANESSZA1 #9274 üzenetére
Szia!
Most néztem mind kettőt. Csupán annyi a gondom ezzel hogy az egyik(Notebookstore)kb 10-l több az ára . Az Iponnál ha a szállítást is nézem akkor már ott is kb 1000-l több ami még annyira nem vészes. Remélem kicsit megérted Te is hogy a pénz mennyire számít. De viszont itt amit linkeltem ha kiadnék 164-t durván akkor már i5 procival kapnám és ingyen szállítással[link]. Köszönöm a hozzáállásod. Mikor a pénz ujra a kezemben lesz akkor tudok megint komolyabban érvelni.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz mr_ricsi #9288 üzenetére
Helló!
Megint csak reagálok kicsit amit írtál. Remélem olvasod azt is amiket írtam mert már szégyenlem ismételni magam. Te írtad a "riogatást" de lehetne fenyegetésnek is venni ezt a szót. Én nem annak veszem de írtam mivel fizikai behatást nem tettem mert tudtam hogy gyári új gép és még akkor volt 3 nap csere gari és akkor szóltam vagyis a nejem szólt nekik telón. Na ekkor jött nekik az az ötlet hogy küldenek futárt és bevizsgálják a gépet. Ezért 5000ft kértek volna de azt nem tudom ott mit csináltak volna vele és azt mondhatták volna hogy okés a gép és már jött volna csekk. Mivel én nem láttam milyen a ram benne így nyugodtan cserélhették volna és már jó is talán.Mivel a dobozra is fliccel volt írva hogy 6 így Te most mit gondolsz? Szóval ott én lettem volna a hunyó mert pénz nélkül nem úsztam volna meg.Na de még annyit hogy felhívtam utólag a TOSHOBA Centert is és kicsit csodálkozva nézett a centeres mikor meséltem neki. Ekkor már a gép fel volt adva a postán. Köszönöm a megértésed.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz mr_ricsi #9299 üzenetére
Helló!
"A futár volna 5e Ft? Az egy kicsit drága, nem?"
A futár=kb 2500 körül és bocs nem pontos az adat. De ha bevizsgálást kérem tőlük akkor ingyen vitte volna vissza a bolthoz a futár a laptopot. Azt nem tudom meg mondani hogy mely cég szállította mert nejem vette át a laptopot.A bolt kért volna 5eft a bevizsgálásért mert ugyanis szerintem bele néztek volna a gépbe manuálisan. Gondolom ezt egyszer megtették azzal hogy tettek még bele +2giga vagy nem tudom mennyi ramot hogy a dobozon lévő 6 giga meg legyen. Amint a gyári matricán 4 giga volt ezt filccel(fekete) áthuzgálták és a matrica jobb oldalára 6-s lett írva szintén filccel.
"Ha rosszhiszeműséget feltételezel róluk, akkor igen, ezt megtehették volna."
Erre csak annyit hogy szerintem ők tehették bele a ramot gondolom én.Mivel a gyárilag(gondolom) és a honlapon is néztem már csak 4 giga van feltüntetve.Azt hiszem ezzel kiveséztük a gondom de ha van kérdésed akkor szivesen válaszolok rá ha tudok.SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Érdeklődnék hogy két proci közül melyik melegszik jobban? Az i3 vagy az i5?
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Segítség kéréssel fordulok hozzátok. Aki vásárolt mostanában laptopot mennyi tájékoztató jellegű papírt kapot? Én ugyanis kaptam egy képeslap nagyságú lapot amin az van hogy Op rendszer nélküli a gép...stb. Kaptam egy olyan papírt ami összehajtogatva szintugy képeslap nagyság és ezen azt hiszem magát a laptopot és részeit ábrázolja. Meg kaptam egy könyvecske szerűt ami megint ugyanaz a méret mint a többinél. Utóbbiban nem tudom mi van bocsánat érte. Kell ettől több darabnak benne lenni? Esetleg tipus függő ez is hogy mennyi a tájékoztató?
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz whiteman0524 #9346 üzenetére
Helló!
Kicsit tömör leszek hogy érsd miért kérdem a dolgot. Vettem laptopot ugye TOSHIBA én ezeket a papírokat kaptam vele amit leírtam. Mivel nem voltam a géppel megelégedve visszaküldtem a 8napos elállás címén. Kiderült hogy a használati utasítást nem küldtem vissza Mondjuk most is azon tünődöm hogy miért kell nekem az a papír mivel nincs készülékem. A bolt ezért hiányosnak veszi és el áll a visszafizetéstől.SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Szia!
Pedig nem fizet és kénytelen lettem máshoz alkalmazkodni. Nekem Op rendszer nélküli volt a laptop[link]. Mivel én sem tudom bizonyítani azt hogy elküldtem a használati utasítást ezért ezzel érvelnek. Fentebb írtam hogy miket kaptam hozzá és ezért lennék kiváncsi hogy mások mit kaptak hozzá a dobozba.Így részemről hunyó lettem Mondom csak azt nem értem hogy miért kell nekem az utasítás amit hiányolnak mivel nincs is gép.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Szevasz!
Elég gázos már sajnos a dolog. Ahogy visszaküldtem meg is kapták de baj volt a csomagolással és a hiányos visszaküldés. A használati utasítást nem küldtem vissza mondjuk ami nincs azt nem küldhetem vissza de bizonyítani nem tudom Már azt is tagadták hogy mondtam hogy futtattam a progit( Memtest86). Ami még poén hogy visszaküldték a gépet és a futártól nem vettem át így ment vissza megint. Ebből azt következtetem hogy ők sem nézték meg mikor ott volt náluk a gép és ugyanugy küldhették vissza. Most sajnos ott tartok hogy várom a gépem megint jövőhéten vissza és ha mégis baj lesz vele akkor már valami mást kell cselekednem
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz mr_ricsi #9363 üzenetére
Hali!
Először a csomagolás és a felhasználói utasítás miatt nem akarták a pénzt visszafizetni. Most ott tartok hogy a utasítás hiányzik nekik de nagyon és ezért már szerintük hiányos a csomagolás.Telefonon ott vagyok hogy jövőhéten küldenek egy notit csak már én sem tudom hogy milyet. Közben VANESSZA1 linkelt lejjebb egy tesztett és ott láttam azokat a papírokat ami nekem is volt a dobozba + egy papírlap amin az volt hogy a gép Op rendszer nélküli. Netán kiderülne számomra hogy a használati utasítás fel van előre telepítve a gépre akkor azt hiszem megint lesznek kérdéseim a bolt felé. Köszi a segítséget majd jövőhéten valamikor tudok már csak többet a dologról.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
-
NÓPARA
aktív tag
Szia!
Szerintem is ilyet küldenek vagyis ezt küldik csak csinálnak vele valamit. Mivel még nem regisztráltam be a Toshiba honlapjára azt a gépet így most próba majd ha megkapom. A réginek fel van írva a száma arról tudom majd hogy melyik gépet kaptam meg. A dobozt tudom hogy a régi lesz de ezt mondtam is nekik hogy nem érdekel csak a gép. Netán ez sem lenne jó akkor megy a Toshiba Centerbe teló és jönnek azt hiszem érte. Na meg szintén teló nekik hogy ez már sok lenne így részemről. Szerinted a használati utasítás minden esetben vagy csak tipusnál cd? Vagy van papír formába mert tőlem papírba kérik de nem tudom miként néz ki. Amit VANESSZA1 linkelt azon ott két papírt látok ha meg nyitom a linket. Na olyan volt nekem is +még egy papírlap amin az volt a lényeg hogy OP. rendszer nélküli a gép.Amugy szerintem arra ment ki a játék hogy el tusolják a 3napos cserét és a 8 napos el állást. Én nem nyúlok bele az már TUTI de kössz a tippet.A héten várom a notit és utána majd többet mondok. Köszi a hozzászólásokat is.SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Igértem hogy jelentkezem miután visszakapom a laptopom. 2012.01.21.-től most látom másodszor igaz közben 1X csak a dobozt mutatta a futár de akkor az elállás reményében küldtem vissza.Mint írtam én 3 fajta papírt küldtem vissza és képzeljétek csak az jött vissza amin figyelmeztetnek hogy Op rendszer nélküli a gép. Felhívom telón az üzletet és még ők mondják hogy így jött ahogy küldtem Most várok hogy melegebb legyen a gép mert olyan hideg hogy fagyónak is jó lenne. De viszont javasolnám hogy ezt a boltot ha lehet ne válasszátok mert nekem nem jó a tapasztalatom. Sőt mikor elküldtem postán fizettem érte na és most hogy a futár hozta megint kellet fizetnem. Szép mi? Ebben a boltban vásároltam csak hogy mindenki tudja: LAPTOPESZTERGOM
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Viccrovat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest