- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz T.Peter #5787 üzenetére
A teljesség igénye nélkül:
Acoustic Silencer
Assist
Bluetooth Monitor
Bluetooth Stack
Camera Software
Card Reader Controller
Chip Set Utility
Client Manager
Common Module
Config Free
Controls
Decoder driver
Display Driver
Face Recognition
Fingerprint Software
Flash Media Driver
HDMI Control Manager
Hardware Setup
Hotkey Utilities for Display Devices
Hotkey Utility
Infrared Driver
Modem Region Select Utility
Modem on Hold Utility
Online Product Information
PC diagnostic tool
PROSet
Power Saver
Pro Network Connection Software
Remote Control Manager
Robson Package
SD Utilities
SPS Driver
Sound Driver
Storage Manager
Supervisor Password Utility
TEMPRO
Tiles for Mobility Center
Touch Pad Driver
Touch Pad On/Off Utility
Touch Pad Utility
Utilities
Value Added Package
WPS Library
Webcam driver
Zooming UtilityA Win7-hez úgy vadásztad össze a driver-eket? Vagy felismert mindent?
A litából egyébként a driver-eken kívül ezeket tettem fel:
Acoustic Silencer
Config Free
TOSHIBA Hardware Setup Utility
Webcam[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz T.Peter #5789 üzenetére
A Win7-en én is gondolkoztam, de nem mertem belevágni. Sajnos elég szűkös volt a rendelkezésre álló idő (és az én időm sem volt sok) a kísérletezéshez. Gyári Win7-es driver-ek ugye még(?) nincsenek.
A vid. driver egyébként is egy érdekes dolog. Sok helyen olvastam, hogy az ATI 3470 driver (meg úgy általában a mobil GPU-k) AMD-s támogatásával gondok vannak. Értsd: AMD nem ad hozzá meghajtó prg.-t, az OEM gyártó általi driver-ek pedig lassúak és bug-osak. A 22Z-hez ennek ellenére én egy elég friss (és jónak tűnő: GTA Vice City és San Andreas szépen fut) driver-t tudtam leszedni, ezért nem is próbálkoztam ezzel. ha valami csoda folytán marad még időm szerdáig (akkor adom le a gépet) akkor lehet kipróbálom.
-
Burki
aktív tag
válasz T.Peter #5828 üzenetére
ventillátor tutira nem, mert 1 másodperc alatt nem vált fordulatszámot, mikor leteszem az asztalra, akkor viszont rögtön megszűnik a hang
azt mondod,hogy hangkártya driverrel akadhat össze?
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Burki
aktív tag
válasz T.Peter #5828 üzenetére
feltettem, a friss realtek drivert, de ugyanúgy ciripel...
de nem a hangszóró, mert rá van kötve a gép a hifire, és azon pedig le van véve a hang...
egyszerűen ötletem sincs,hogy miért csinálja ezt :SAsrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Burki
aktív tag
válasz T.Peter #5834 üzenetére
egy kcisit azért dühít a dolog, mert 2 hónapja volt 1 éves a gép, és körülbelül kéthetente játszok rajta egy, másfél órát, ráadásul extra hűtés van alatta, és 2-3 éves játékokat futtatok rajta medium, vagy low grafikán... :/
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Lomas
tag
válasz T.Peter #5904 üzenetére
Az driver-pack volt, vagy külön találtál a tapihoz? Otthon amúgy eltettem egy oldalt a kedvencek közé, ahol rengeteg driver van fent laptopokhoz, külön-külön az eszköz típus alapján, majd otthonról belinkelem. Csak a wistás kompatibilitásban voltam kissé bizonytalan...
Mivel rendes voltál
Régebben érdeklődtél az aksi tötéssel kapcsolatban Én még az ősídőkben dolgoztam a westelnek, az onnét akkoriban kapott infók szerint az újabb, korszerűbb lithium ionos aksiknál nincs már olyan jelentősége a 16 órás kezdő töltésnek, mint a nikkel-metálhibrideseknél volt. A régebbi összetételnél szintén fontos teljes lemerítés - vagy hirtelen "kisütés" - a litiumosoknál már nem szükséges, sőt legjobb tudomásom szerint a kisütés egyenesen káros. A szintén korszerűbb, csepptöltéssel működő töltőknél úgysem lehet már kapacitást tágítani, mivel a csepptöltés funkció lényege, hogy csak azt pótolja, ami éppp elveszik. Egyszóval önmagában attól, hogy az első töltést úgymond szakaszosan végezted, az aksi élettartamát kapacitását nem befolyásoltad. -
waces
aktív tag
-
Lomas
tag
válasz T.Peter #5904 üzenetére
T.Péter,
Írtad, hogy a Touch Pad funkciói működnek, tudsz scroll-ozni... Leírnád hogy ezt hogyan "műveled"? Be kell valamit állítani, hogy működjön? Vagy valamilyen billentyűt kell lenyomva tartani, vagy a felület egy bizonyos részét használod... Más géptípusokon láttam olyat, hogy az érintőfelület szélein van egy "barázdált" rész, gondolom azokon ott működtethető a scroll, de itt ugyebár olyan nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest