Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
TESZT a saját tollamból, olvassátok szeretettel
-
Krystal_s
addikt
válasz #24334592 #9100 üzenetére
szia, milyen és mennyi pixelhibád volt ? a gépem most volt egy éves ( T210) és fél év után én is észrevettem 2db pixelhibát. egyik nagyon halvány szürkés, szinte alig látni, a másik egy kis fekete pont, de az a kijelző szélén van azért nem zavaró. a tudat zavar ,hogy ott van. remélem nem terjed tovább...
-
liszto
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba L650-1FH( product code: psk1ee) laptopom. gyárilag win7 home 64 bites rendszer volt rajta. újraraktam a windows-t. Felrakta és uraindítás után nem bootolta a win-t. Ezt megoldottam azzal hogy a biosban átállítottam a kompatibilitási módot... működik meg minden, de hiába telepítem fel a gyári wlan drivert( broadcom adapter van benne) meg az összes többi gyári drivert amit a toshiba.eu oldalról szedtem le, NEM látja a wifit... se ki se be nem tudom kapcsolni, olyan mintha nem is lenne :S a BT az működik meg minden. Eszközkezelőben van egy pci eszköz amit nem lát... valyon az lehet?
Segítségetek előre is köszönöm!Üdv!
-
liszto
csendes tag
u.i.: egy win7 ultimate 32bites rendszert toltam fel
Üdv!
-
törölt tag
válasz Krystal_s #9102 üzenetére
egy nagyon fényes pont a kijlező közepén.Egy másik meg mellette...A másik probléma, h valaki csíkszerűség is megjelent a kijelzőn...
azért személyesen már másképp álltak a dolgokhoz.Asszongya a csávó, h megkérdezi a németeket, h cserélhető-e a kijelző, mert 3 pixel alatt van.Mondom, akkor vagy az ügyintézőt cserélni kéne, mert lövése sincs a dolgokról, vagy észt adni neki, h ne hitegessen cserével
-
Krystal_s
addikt
válasz #24334592 #9105 üzenetére
kijelző közepén az nagyon zavaró főleg, ha kiégett pixel ( ha jól tudom az világít ).
a csík pedig még külön is durva ! ezek után még képesek voltak vacillálni ? O.o
azonnali cserét kértem volna. tudom sajnos sok mindenen múlik h mennyire segítőkészek. nekem amikor akksi gondom volt, akkor egy tök bunkó ügyintézővel beszéltem telefonon a Toshiba főszervizben, aki a gépemet is alig tudta beazonosítani és hülyeségeket beszélt. szerinte normális h akár fél év alatt is elhasználódhat egy új akksi. itt a fórumon zoli62 ajánlotta az Atlantis-t, akik nagyon segítőkészek voltak...pedig még személyesen sem jelentem meg ( az előny szokott lenni, mivel csaj vagyok ha nem ,akkor hívom aput. ) 250 km-re lakom Pesttől és nem szívesen futkoznék oda... -
tazmanka
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy toshiba satellite C660D-16E (amd e350, 4giga ram, 500as winyó stb.) Olyan problémám lenne, hogy az istenért se akar felmenni rá a win7. A telepítő fileok kibontásánál olyan 20%nál megáll 0x80070570-es hibakóddal.
Ha átállítom az ahci-t a biosba akkorse működik, de ugy az xp felmegy rá gond nélkül :S Esetleg nincs xp-hez vmi driver hozzá? A hivatalos honlapon csak 64bites win7hez van hozzá driver... Esetleg tud valaki vmi megoldást?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
mr_ricsi
veterán
válasz tazmanka #9107 üzenetére
"A telepítő fileok kibontásánál olyan 20%nál megáll 0x80070570-es hibakóddal."
Hibás a lemez, amiről telepítesz, vagy ha warez, akkor hibás volt a képfájl, amit leszedtél.
Esetleg memória hiba a notiban, futtasd a memtest86+ progit 5-6 órán át."A hivatalos honlapon csak 64bites win7hez van hozzá driver... Esetleg tud valaki vmi megoldást?"
Van ott w7 32biteshez is. De az XP-hez is minden drivert össze lehet szedni a chip gyártóktól.
(De 4GB RAM-hoz 64bites OS illik, abból meg jobb a W7.)[ Szerkesztve ]
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
tothir
tag
Sziasztok!
C660 és L750 között nagy minöségi különbség van?
C660 corei3al lenne 135ért, mig l750 amd a6tal szintén ennyiért, de dupla mennyiségű rammal (8 GB).
Viszont c660ra 3 év a garancia.
Melyiket ajánlatosabb megvenni? Gondolom prociteljesítményben midnegyik elegendő, igaz amd-hez még nem volt szerencsém, de ezeket az újakat dicsérik nagyon.
Még annyi, hogy ha jól tudom telepítő CD-t nem adnak, úgy kel lletölteni. ez emgy simán?
Mert HP-nál sokan panaszkodnak, hogy mocerás a telepítés weboldalról..
Köszi -
mr_ricsi
veterán
"Viszont c660ra 3 év a garancia."
Ezt pontosítsd a boltban, mert a Toshiba csak 2 év garit ad rá. 1 év magyar garit a vásárláskor, és egy hónapon belül regisztrálni kell a Toshibánál, amivel ez 2 év világgarira növekszik."Még annyi, hogy ha jól tudom telepítő CD-t nem adnak, úgy kel lletölteni. ez emgy simán?"
Telepítő CD-t nem lehet letölteni. Neked kell venni egy Windows telepítő lemezt, és a Toshiba honlapjáról csak drivereket és néhány Toshibás segédprogramot tudsz letölteni.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
tothir
tag
-
Telipó
csendes tag
Sziasztok!
A Toshiba cégtől a készülék regisztrálása után mennyi idővel szokott visszaérkezni a regisztrációs email?
Mert kedden regisztráltam egy lapost és nem érkezett visszaigazolás a mai napig sem -
sorcerer86
tag
Sziasztok
A következő problémám lenne:
Adott egy Satellite L500-1R2 (PSLJTE-012012HU) amiben a gyári realtek wifi kártyát kicseréltem egy Intel Centrino Advanced-n 6230-asra.
Csere után gép bekapcs, wifi visszajelző nem világít, már itt kezdett gyanús lenni a dolog.
Win 7 pro feláll, új hardver megtalál, driver telepít, hiba nincs.
De elérhető hálózat sem. Intel diagnosztika szerint a "hardveres rádió ki van kapcsolva".
Fn+F8-ra nem reagál, biosban wireless com sw bekapcsolva.Mondom sebaj, hátha szar a kártya, Toshibából ki berak egy Samsung R528-ba, szinte ugyan az a konfig (proc chipset ram mind egyeznek). És csodák csodájára működik, wifi is megy 300-on bluetooth is működik rendesen.
A samsungból kiszedett atheros 9285 is megy a toshibában, csakhát mindkettő 1T1R és a földszint már messze van.
A kérdés: valakinek volt-e hasonló tapasztalata, esetleg van-e valami megoldás?
-
mr_ricsi
veterán
"Drivertelepítő cd-re gondoltam, mert úgy egyszerűbb, meg sok gyártónál elég bonyolult is letölteni a drivereket..."
Toshibánál csak a WLAN driver bonyolult.
Illetve a gyártó által felkínált segédprogramok közül kiválasztani, hogy melyikre van szükséged. Ugyanis ezekről nincs túl sok infó, hogy melyik mit csinál."Nem igazán tudok választani l750 és c660 illetve amd és intel között "
Dobj fel egy pénzdarabot. (Ahogy esik a forint árfolyama, csak jól járhatsz vele, ha minél előbb megveszed valamelyiket.)Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
mr_ricsi
veterán
"plusz egy év gari 12 euroba kerül"
Ez egy jó ár ahhoz képest, hogy ha a vásárló akar még egy évet a 2 mellé, az neki 8900 Ft-jába fáj."mi is ha rendelünk toshibát, szoktuk 3 évvel kérni."
Tehát a Netes regisztrációnál kapják meg ezek a +2 év garijukat?Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
mr_ricsi
veterán
"A Toshiba cégtől a készülék regisztrálása után mennyi idővel szokott visszaérkezni a regisztrációs email?"
Nincs regisztrációs email. A sorozatszám bekerült az adatbázisba, és azt a világon bármelyik Toshiba márkaszerviz le tudja kérni.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
tothir
tag
válasz mr_ricsi #9118 üzenetére
Azért ezt a drivertelepítést is meg lehetne oldani egyszerűbben. Lenovomnál pl beteszem a cd-t, nyomok egy okét és feltelepít mindent amit kell.
Acer, hp, toshiba, ezekkel meg szenvedni kell..
Nagyon úgy vagyok, hogy nem toshibát veszek, az l750 tetszik ugyan, de akkora felárat nem fizetek mint a másik gép amit kinéztem, és arra is két év gari van. -
TIT
veterán
Nem kell regelni ,hogy 2 év gari legyen,alapból ennyit ad az üzlet.
Acernél adnak cd-t hozzá viszont 1 év gari és ha bekrepál vihetik a csehekhez,ami nagyon nem jó.(széttörik,7500.-ért kapod vissza stb.)
C660-D12T dvd írója (LG) miért ír ill.töröl minden lemezt lassabban mint a többi? -
polip
addikt
válasz mr_ricsi #9119 üzenetére
hivatalosan 12 euro a nagykernél a kód, amivel be lehet regelni a toshibánál, ennek viszont van egy kötelezően adandó minimálára, ami alatt nem lehet adni
rendelhetem 3 évvel is a notit, akkor a disztributor intézi a reget és hozzánk már így jön ki
ha külön veszi, akkor be kell neki regelni igen
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Kurti81
csendes tag
Sziasztok!
Erről a notirol mi a véleményetek?
http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Toshiba_Satellite_L750D-16K_AMD_A-Series_A6-3400M_4GB_500GB_AMD_Op._rendszer_nincs_Matrix_mintazatu_fekete_PSK38E-006006HU_3312.htm#muszaki_adatok -
törölt tag
ez a regelős dolog magas:
kitöltöm,azt mikor leokézom szerverhibát ír kide ga lekérdezem a serialt és a mésik kódot akkor kidobja,h mikor ki vásárolta!
akkor most van 2éves garim vagy sem?
-
törölt tag
válasz mr_ricsi #9130 üzenetére
azt mondta a szervízes csóka,h itthon nem bővíthetem a garit,csak amcsiban a vásárlás helyén!
wtf?
az oldalt majd megcsekkolom,ha visszakaptam a vasat!
ps: némi nefatívum a szervízről!
10k+áfa volt a billentyűzet ára,erre ma kiderült,h 15+áfa értékben építette be ,de felhívni előtte nem kell illendőségből nem?!ha és természetesen a 2 pixel hibát is tagadták,h létezne,persze odahallucináltam két vakító pixelt. A keresztben 3*1centis szürke csíkról nem is beszélve
-
TIT
veterán
Ha nem regelek nincs gari?Ez hülyeség és az üzletbe se mondták!
-
mr_ricsi
veterán
válasz #24334592 #9131 üzenetére
"azt mondta a szervízes csóka,h itthon nem bővíthetem a garit,csak amcsiban a vásárlás helyén!"
Simán el tudom képzelni. De a XXI-edik században kizárt, hogy a Neten ne lehessen megoldani."10k+áfa volt a billentyűzet ára,erre ma kiderült,h 15+áfa értékben építette be ,de felhívni előtte nem kell illendőségből nem?!"
Árajánlatot írásban kell kérni, és ha 5%-nál jobban eltérnek tőle, akkor nem fogadni el a magasabb árat."ha és természetesen a 2 pixel hibát is tagadták,h létezne,persze odahallucináltam két vakító pixelt. A keresztben 3*1centis szürke csíkról nem is beszélve"
Esetleg személyesen vinni a szervizbe, és esetleg egyik környező ország szervizébe.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
rizso
addikt
válasz mr_ricsi #9133 üzenetére
Sőőőt, nekem azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy a garanciális ügyintézéshez nem szükséges még papír sem, elég az is, ha látják a rendszerükben serial alapján a garancia állapotát...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Ha van egy érvényesen kiállított garanciajegyed, akkor annak elégnek kell lennie. Akkor van inkább gáz, ha semmi papírod nincs, és nem is regisztráltad a gépet.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
dunc
nagyúr
Hello nem tudjátok véletlenül melyik progi az amitől az fn megnyomásakor kiírja a dolgokat osd re ? itt van de nem tudom melyik
-
whiteman0524
aktív tag
Üdv!
Én a minap vettem egy dettó ilyen notit Ha a listában rémész a More Info-ra akkor ott a Description alatt röviden le van hogy írva hogy mi mire jó. Erre én is csak most jöttem rá, mert engem is idegesített hogy nem tudom hogy mi mire való meg mihez kell. Ami konkrétan neked kell az nem tudom melyik lenne, de olvasd el a leírásokat.
Egyébként a Device Manager-ben neke van egy SM Bus Controller meg egy Unknown device amiket nem ismert föl és amikhez nem rakott drivert a windows. Esetleg tudod hogy ezekhez mi kéne pontosan? Én végignéztem a listát de semmi ilyesmit nem találtam. Szvsz ide valami Chipset driver kéne, de hát ilyesmi nincs a listában
-
dunc
nagyúr
válasz whiteman0524 #9140 üzenetére
Az egyik bluetooth driver után eltűnik,hogy melyik nem tudom véletlen jöttem rá....borzasztó !
Bluetooth monitor ha minden igaz ![ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz whiteman0524 #9142 üzenetére
Este összecsomagolom az egész packot,ami kell és feltöltöm.
-
sagvary
aktív tag
Toshiba Satellite L630-102
Van tapasztalatok arról, hogy mennyi időt bír netezés mellett?
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
dunc
nagyúr
válasz whiteman0524 #9148 üzenetére
Igen ugy kell,az én packom 64 bites winhez valò.
Polip persze minden ok én is szàmtechel foglalkozok,csak kicsit szivatot a szemét,még jò ,hogy van egy motorola defy + om,és tudtam netet adni a gépnek,de sajna a toshiba oldalàn kb 30 féle driver van,és némelyik leiràsàbòl nem derül ki mire valò. Ezért kitapasztaltam mi mire valò,majd huztam egy szûz wint és okosan felrakosgattam a dolgokat. 1080 p t még nem teszteltem a gépen (term. arra alaklmas külsõ kijelzõn HDMI-keresztül)
Megbirkozik vele a masina ? Melyik lejàtszò progival érdemes probàlni ?[ Szerkesztve ]
-
mr_ricsi
veterán
válasz whiteman0524 #9148 üzenetére
"Az SM Bus Controller nállam még mindig hiányzik"
Mondjuk innen a South Bridge drivert próbáld telepíteni.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Medion laptop erős I5 cpu 8Gb ram 2Gb vga win11 el 15,6 Fhd
- Dell laptop eladó . 17.3 colos ,512 GB SSD ,32 Gb ddr4 ram
- Fujitsu LifeBook E756 i7-6500U/8GB DDR4/256SSD/15.6"FHD
- Lenovo Yoga i5-6gen 8GB DDR4/256SSD2GB AMD 14"FHD Èrintő
- Nagy kijelzős Gamer Dell laptop eladó! 2,2 - 4,1 GHz, 6 mag, 12 szál
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest