- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
grHawk
aktív tag
Minden tárgynak vannak speckó attributumai. Az a három kis jelecske, balról jobbra: DPS / Heal / Tank
Ha jó heal akarsz lenni (ami valójában itt inkább heal supportnak számít, mint a tank, mert az is inkább tank support), akkor a középső attributumos cuccokat viseld, mármint: mindegyik attributumra ad pontot, de ha találsz egy itemet, aminek a középső ikonjánál ott a zöld nyilacska felfelé, akkor azt használd, armortól független. Valamint az sem árt, ha használsz hangtompítót, mert (ez javasolt mindenkinek, KIVÉVE TANK!!!, hogy ne generáljon aggrót, azaz ne rád támadjanak az ellenfelek.
-
-=Jam=-
őstag
.LnB: Kösz a tippet, visszaraktam a 15.11.1 Beta Catalyst drivet, azzal nem volt semmi fagyás az éjjel
-
vendingo
veterán
Este telepíteném a játékot, de kicsit fosok a VGA miatt. HD6950-el hogy fut majd szerintetek? Nem mai darab ~5 éve vettem.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
grHawk
aktív tag
válasz venomka1 #7699 üzenetére
Hasonlít, de ahhoz, hogy azt mondjuk olyan, mint a WoW túl sokban különbözik. Adj neki egy próbát ismerősnél, ha van rá lehetőség. Én több évet wowoztan, kiábrándultam belőle már rég, de némely jellemzője ebben a játékban is jelen van, ami pozitívum. Karakterosztályok (dps, heal support, tank support), "dungeon"-ök (Mission néven), reguláris feladatok, crafting, gyüjthető holmik, housing rendszer (ez a base of operation), fő sztorivonal kiegészítésekkel, izgalmas átvezetők... stb... sok a hasonlóság, de nem annyi, hogy hasonlítson a kettő. Egy egészen új élménynek mondanám.
-
grHawk
aktív tag
válasz venomka1 #7709 üzenetére
Igen. Egy pvp zóna, ahol nincs rendfenntartás se szabályok. Bemehetsz, lootolhatsz, megölhetsz másokat a lootért, vagy csak úgy. Nyilván vannak következményei, pl. "vérdíj" a fejeden, stb... A legjobb lootokra ott van lehetőség. Képzeld úgy mint egy mindenki mindenki ellen BG aréna kategóriájú rewardokkal.
[ Szerkesztve ]
-
grHawk
aktív tag
válasz venomka1 #7710 üzenetére
Vannak. Habár itt inkább az ügyesség a lényeg, valamint az a pár képességed és eszközöd helyes használata, de a HPjuk is elég sok. Lehet többen is (max. 4 fővel egyszerre) de lehet egyedül is. Csoport méretétől függően nehezedik, skálázódik.
Vannak az Open Worldben is és Mission(instanszolt dungeon)ben is. Egyaránt nehéz mindkettő típus de csapatban egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
válasz XFishboneHUN #7701 üzenetére
Steam miatt sem
-
nagyúr
-
Hunt3r22
őstag
-
lofagi
addikt
Ebben a játékban szerintem nincs olyan,hogy végzel. Össze tudod szedni a dokumentumokat és a hasonló dolgokat, de napi küldetések vannak, amikkel jobb és jobb cuccokat szerzel. A karakter fejlesztése nem áll meg lvl30on. Na és az igazi DZ élmény is lvl30on kezdődik szerintem. Szóval szerintem az, hogy valaki lvl30 az még egy könnyen teljesíthető dolog.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
prokxy
veterán
válasz daveoff #7715 üzenetére
Jelenleg itt tartok, ezeknél jobb fegyó még nem esett:
Nemtom, h ez most jó-e vagy sem, de DZ15-ösök ellen elég szépen bírtam.
Persze ott 7300-ig feltolom a HP-t egy kis DPS és SKILL rovására.Van még egy erősebb shotim, de azt vettem észre, h nem nagyon veszem hasznát, akkor már tényleg vmi csipa kéne!
Ma kb. 20:00-tól keresek 2 embert lvl12-15 körül szabad foglalkozásra: mission, encounter és persze DZ vegyesen!
#7719) lofagi: könnyen, valóban, ha úgy ráér, mint Te! Indíthatnál kiskarit és jöhetnél velünk, tegnap is elkelt volna a help!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
venomka1
aktív tag
Koszi sracok a valaszokat, kapisgalom mar mirol is van szo,de he elkezdek jatszani meg lesznek kerdeseim itt boven De akkorra ti mar profik lesztek benne, at lattok mindent,es konyen valaszoltok majd. Kb 1-2 honap mulva vennem meg, akkor kelloen lemegy az ara,es talan akciot is elcsipek valami CD kulcsos oldalon.
-
-
venomka1
aktív tag
válasz vendingo #7722 üzenetére
Ha ez igy van akkor mocskosul tul irjak a gepigenyt a jatekokhoz.Orulok ha el megy neked high on a mai jatek. Milyen procid van, es memoriad? En most vettem eletem elso gamer gepet, es a gepigenyeket is meg neztem annak alapjan vettem, nem akarok boviteni egy darabig. i5 6600k 4.2Ghz Powercolor r9 390 PCS+ 8GB. 8GB memoria 3000Ghz. Remelem 3 evig megy ultran minden.
-
.LnB
titán
Valaki nem próbálta a 16.3-as Crimson dirverrel a játékot? Hoz valami plusz fps-t? (Esetleg R9 380-as vga-val?)
(#7728) -=Jam=- Na, 15:00-ig mérhetnél valamit vele, akkor eldöntöm, hogy ha hazaérek melóból akkor érdemes e feltenni.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
prokxy
veterán
válasz daveoff #7725 üzenetére
Tudom, csak fejre megyek, amikor még elég erős volt a scar-h, 2000 körüli DPS-sel, lvl8 körül csak azzal toltam.
Mondtam EMS-nek meg Zeronak, h lvl30-nál én is csatlakozom hozzátok, de az még odébb van.
Kedvencem skillem a pokélabda, nagyon bírom!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
grHawk
aktív tag
válasz venomka1 #7716 üzenetére
Akkor egy kis magyarázat:
A Dark Zone a sztori szerint a virus epicentruma ezért a vírus ott a legfertőzőbb. Bemész csapatban vagy egyedül, mindegy. Megvan a lehetőséged, hogy az ott respawnolgató PvE ellenfeleket leverd, tőlük lootolj, ládákat lootolj, vagy megölj másokat és elvenni azt, amit ők ITT lootoltak. Ez teljesen el van szeparálva azoktól a holmijaidtól m, amiket Dark Zoneon kívül szedtél össze. A DZben összeszedett holmikat nem használhatod mindaddig, míg egy kivonási ponton (ez a jelentése hivatalosan) le nem adod, azaz egy odarendelt helikopter ledob egy kötelet, te rápakolod a cuccot, és ő kiviszi. Aztán ha majd kint elmész a Stashedhez(egy bank szerűség), akkor ott átveheted a DZből kivont tárgyakat. A nehézség az egészben, hogy ha találsz valami nagyon faszakirályistenritkabetegállatmadafakakörszakállhúdehúúde cuccot, akkor azt elvesztheted, ameddig fel nem teszed egy helikopterre egy kivonási ponton. -
nagyúr
changelog alapján nem tartalmaz javítást a játékhoz. arra figyeljetek, hogy a raptr klienstől elvált a pays.tv kliens, expressnél mindkettő települ. plays.tv viszont automatice felvesz egy sessiont, ami levesz a teljesítményből. gyengébb cpus konfigokat nagyon megvámolhatja.
@prokxy: tolózárast nem próbáltál, csak félautomatát?
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Hunt3r22
őstag
-
nagyúr
valamilyen m44 szinte mindig van a vendoroknál.
a golyónkénti sebzés és a "tár" méretének hányadosa sajnos fontos része a balancenak. kicsi sebzés,+félautomata=nagy tár, nagy sebzés+félautomata=kis tár, még nagyobb sebzés+tolózáras=még kisebb ""tár", böszme nagy sebzés+tolózáras=nagyon kicsi "tár". az m44be konkrétan 5 lövedék fér, tölteni is egyenként pattintgatod be őket.
plusz bünti, hogy tolózárasnál még tár slotba sem tudsz modot tenni, mivel nekik nincs táruk. van viszont egy 15xes szkóp, ami headshot bónuszt ad.[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
storm3
senior tag
Nekem Sapphire R9 390 8GB-m van, open betanal volt egy kekhalalom is jatek kozben de a rendes klienssel nincs gondom(eddig, bar 6oranal tobbet nem raktam meg bele)
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
nagyúr
a játék késői részeiben lesznek majd custom m44ek, tárral és grippel. itt egy lila Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
prokxy
veterán
válasz Gordon32 #7743 üzenetére
Van benne ilyen opció, lesz belőle kék fegyóalkatrész, amit később kraftoláshoz fel tudok használni.
hátránya, h randomot ad, van tól-ig érték és aközött ad be pl egy fegyót. De a típusa, pl. már fix.#7744) cain69: kösz, este megnézem. Egyelőre szinte csak 1 fegyvert használok, ha lesz jó és más típusú másodlagos, akkor változatosabb lesz kicsit.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
djculture
félisten
Állítólag xbox-ra 30 nappal hamarabb jön ki az első két dlc...
-
sagem
addikt
válasz djculture #7746 üzenetére
Ez így van, de ez régi hír Legalább lehet tudni, hogy mire számíthat az ember Bár, mivel az első áprilisban jön ki, nem hiszem, hogy arra is vonatkozik, mert az gond lenne (mert addigra elfogy a PC-s tartalom is, két hónap túl sok idő lenne), a napokban meg nyilván nem fog kijönni x-re, mert az meg túl gyors tempó lenne
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
nagyúr
[Changelog] March 10, 2016
Fixed the Brooklyn safe house activation issue: Players no longer need to interact with the laptop to complete their activation
Fixed missing roaming groups of NPCs in the Dark Zone
Various server stability improvementsTudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest