Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Az, de sosem voltam nagy tuningos, és mindenki tudja, hogy az a 300as cerka sorozat milyen jó kis tuningbarát volt, de ahogy növelted az órajelet már nem, úgyhogy ilyen szinten mondjuk két 400-as procit összehasonlítva már jóval kisebb a különbség.
A másik pedig, hogy a K6-2-nek voltak dolgai ahol igenis gyors tudott lenni, és ami a legfontosabb : olcsóbban. és nem is két forintal. Azért ez elég sok embernek számított -
Keitaro
addikt
Írtam vissza mailt.
Én az árakra nem így emlékszem, hanem kb így : K6-2, Celeron, K6-3, PII. De tele vagyok régi újságokkal, kereshetek egy hírdetést ^_^
Én pl biztos azért vettem K6-2-t mert ócsó volt. De egyébként akkor kitérhetünk a cash nélküli celeronok sebességére is. Yeah. :) -
neduddki
nagyúr
-
simbazz
aktív tag
Hát.
Tessék szépen utánanézni. A suliban 1998 végén fejlesztettünk, akkor lett sok 200MMX-es IDT C6 WinChip (full intel compatible, tekertek is jól) procis gépünk, meg egy darab BH6+V3000''VIVO'' AGP Riva128 4MB+300A kombó, ami a vásárlás óta a mai napig napi használatban tökéletesen üzemel 450-en. BE6 és BH6, ezek elpusztíthatatlanok.
De kanyar vissza... Akkoriban, tehát 1998-ban ezek voltak Magyarországon az összeszorított foggal, de még elviselhető árú, megfizethető cuccok. És akkoiban vettem a K6-2/450-et is (+V330 PCI szintén Riva128 4MB). Már akkor is mindenki holmi tesztekkel jött, meg táblázatokkal, hogy cerka így cerka úgy, de valahogy mégis érezhetően pattogósabban működött a K6-2. Vajh' miért. A tesztek hitelességéről mindenkinek megvan a sajátbejáratú magánvéleménye. Nekem is...Elektromos abakusz
-
neduddki
nagyúr
H!I
bh6-om aszem van :-))) de Break cserebe egy p2b-er ajanlott egy bf-et ha meg el nem adta:-))))
nagyflopim is ketto!!!! de magy 5 eve csak polcon!!:-))))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
simbazz
aktív tag
A sebesség nem minden. Nincsenek cerkás egérricegések, rejtélyes fél-1-2 másodperces elgondolkodások, ilyesmik. Igen, a BH6-ot kivéve a másik 3 cerka alatt VIA694 van, de a K6-ok alatt is VIA lakik :)
Nem mondta senki, hogy lenyomja a zegygigaherces csodacerkát a K6-2. De ezek szerint a kölkök is tudják, (tudatalatt persze, mert nem sok fogalmuk van arról, miaza cerka vagy K6-2) hogy a név meg a sebesség nem minden, és nem feltétlen hátrányos széllel szemben pisálni.
Röhögni meg egészséges, megmozgassa a sebességmámorban eltunyult izmokat is :DDDElektromos abakusz
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest