Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Vagy legalább 2 gólos portugál győzelem legyen?
-
giigz
veterán
0-0 is bennem van...
-
giigz
veterán
Online ajanlom, szerintem meglesz...
Breidablik X2 @ 2,20
Egy finom 50k-ra mar 110k-t hoz...
-
giigz
veterán
Port meccsre jo tipp lehet a 10,5 szoglet alatt
-
giigz
veterán
válasz yogibear #69735 üzenetére
Egesz meccsen jobbak voltak, vegig nyomtak, azt hittem 1/2-re van lebeszelve... De hat nem jott ossze...
Vegul nem raktam semmit, a portugalokat akartam nagyon, ereztem is egesz nap, sot hetfo ota ugy vagyok vele, hogy megpukkasztom a portugalokat, de lusta voltam elmenni, a tegnap este utan meg most sincs kedvem semmihez... De a meccset azert megnezem
Ha valaki azt mondana, hogy mondjak mar neki giigz tippet, akkor az a 10,5 szoglet alatt lenne
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #69742 üzenetére
Jo azert en nem ilyet irtam... Annak alapjaban veve nem lenne koze egy meccshez, hogy hany szoglet lesz...
De megegyszer leirom, hogy aki akar nyerjen vele:
1. szelo: Portugal gyozelem es 10,5 alatt @ 2,98
2. szelo: USA 1X és 10,5 folott @ 3,80Jo nyilvan nem 100%, csak ki akarom javitani az elozo rossz tippemet... Szerintem ez egyebkent jo esellyel jonni fog, de majd kiderul, mindenesetre "erzem", es eleg jol is fizet...
-
-
giigz
veterán
Itt a tuti...
Myllykoski PA 1,93
Ausztrália 2,5 alatt 2,25
Horvátország lesz 11-es 2,95
Olaszország 2,54
Elefántcsontpart 2,00
Kolumbia 2,30
Argentína 1,49
Franciaország 1,78
Svájc 1,40
Németország 1,70200 Ft -> 188.960 Ft
-
giigz
veterán
El ne hidd...
A Tippmixpro és a Tippmix az egyedüli legális fogadási forma, jelenleg csak ezen a két módon lehet játszani, online a Tippmixpro, papíron a Tippmix.
Itt a oddsokba már bele van kalkulálva az adó, tehát amit nyersz, az már adómentesen a tiéd. A külföldi illegális irodák esetében nem adóztál a nyereményből, és ha akarsz sem tudsz adózni, mert nincs is engedélyezve az ilyen fajta fogadás. Ettől függetlenül jelenleg nyugodtan lehet játszani kinti irodánál is, legalábbis kistétet még nem figyelnek, párszászezerig nyugi van.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
Varnamo X tetszik, ha elérek 18:45-ig a lottózóba, kegyetlenül megpukkasztom
-
giigz
veterán
Most megmondom h spanyol meccs 2,5 alatt...
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #69911 üzenetére
Igaz pont most kezdodott, de szerintem mai napra a Varnamo X a value
-
giigz
veterán
Varnamo X
Remelem pakoltatok es akasztottatok a let
yogibear: Dehogy raktam, kb. 4-5 perccel csusztam le a lottozorol... De orulok neki, mert uj szisztema van matol, es idaig 1/1
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz yogibear #69940 üzenetére
Hat en mar nem tudom mit rakjak, vagy 10 napja minden szelom elment, ma van egy jo tippem, erzem is, aztan pont nem erek el a lottozoba, feltartottak, pedig mar fel 6-kor meg tudtam volna tenni... Aztan sietve elmentem, de kb. 4-5 perccel kestem le... Hazafele mar vigyorogtam, hogy na ez tuti be fog jonni... Es bejott
Persze mar robbszor volt ilyen, hogy vagy 9-10 napig nem nyertem, aztan a kovetkezo nap lekestem a lottozot, es az is jott... Utana persze amikor megraktam, egy csomo ideig megint nem jott...
Veletlen... A multkor pont ez volt, irtam nektek egy X-et hogy mennyire erzem, aztan csak nem tudtam elmenni megrakni, az is jott, azota egyszer sem jott nagyobb oddsos tippem amit meg is raktam, ma megint ugyanez volt... Vicc komolyan Holnap megrakok egy hasonlo nagyobb oddsot 100%, h elmegy...
Na mind1, most arra alltam ra, hogy 1 meccs, nagyobb odds... De persze ezzel se fogok nyerni soha, ha ilyen szerencsem van, hogy jo tippem van es nem tudom megrakni, ha meg megrakom minden elmegy...
-
giigz
veterán
USA - Németország kegyetlen nagy X lesz?
-
giigz
veterán
Na urak, én most egy szép kis pihenőre megyek, azt hiszem nem kell magyarázni miért...
A topicot valószínűleg követni fogom, írni is lehet írok 1-2 tippet, de most ebből egyelőre elegem lett, nem ilyen módon kell majd folytatnom, nagyon átalakultak a fogadási szokásaim, és nem jó irányba...
Addig is sok sikert mindenkinek!
-
giigz
veterán
X lesz ez az elefánt meccs szerintem...
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #70245 üzenetére
Előtte is írhattam volna, de úgy voltam vele várok pár percet, megnézem milyen a játék, aztán beírom nektek a
tutitippetAzért akartam volna előtte is írni, mert egy ismerősöm, aki az USA meccset X-re rakta, és lebeszélt a portugálokról, most az elfánt meccset is kérdeztem tőle, és erre is azt mondta, hogy 5-tel rakta az X-et, szerinte X lesz... Én meg elhittem neki, és szerintem is X lesz
LOL
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Arra nem gondoltok, hogy 1/2 vagy 1/X lesz 15 ill. 23-as oddsért?
-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
Na mostantól lesz izgalmas...
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #70284 üzenetére
Elefántoknak ez jó, beállnak védekezni, görögök alapból nem tudnak mást, marad 1-1...
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #70287 üzenetére
Nem jók mégegy gólra szerintem...
Na meg egyébként is, így jön a sorminta:
CR meccs 0 gól
Olasz meccs 1 gól
Görög meccs 2 gól
Japán meccs 3 gólTehát marad mindkét meccs ennyi
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #70291 üzenetére
Én nem hirtelen lettem rohadt okos, a 20-25. perc környékén beírtam, h X lesz...
-
giigz
veterán
Penalty
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #70300 üzenetére
Elefánt győzelmed is
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #70304 üzenetére
Te is rosszat írtál, én is, ez van...
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #70308 üzenetére
Hallod most komolyan nem értelek, és én írtam, hogy tettem?
Beírtam tippnek, te is beírtad tippnek... Se nem nyertek az elefántok, se nem lett X, mindketten rosszat írtunk be...
-
giigz
veterán
A dolog jó oldala, legalább nem 1 lőtt góllal mentek tovább a görögök
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #70318 üzenetére
Miért kellene raknom, hogy annál többet bukjak? Nem láttad, hogy amikor előre beírtam a tippemet, akkor mennyit nyertem volna, ha pedig meg is rakom, akkor bukok folyamatosan? Februárban is egy szelón 10.000 Ft ment el, direkt lecsökkentettem a tétet, annál kevesebbet bukok... Ilyen párszázas téten elbuktam vagy 30k-t úgy, hogy kevés meccset raktam, a szerintem legjobbakat, nem a valóságtól elrugaszkodottakat... Ha 300 Ft-os átlagtét helyett 3.000-ért raktam volna minden szelót, akkor most a 30k veszteség helyett 300k veszteség lenne pár hét alatt... Nincs abban érdekem, hogy minél több veszteségem legyen, ezért raktam kistéttel, de mivel így sem jön semmi, ezért abba is hagytam.
Most ezt az elefánt X-et tényleg csak azért írtam be, mert az ismerősöm rakta, mondta, plusz ugye első 20-25 percben látszott, hogy az elefántok ki fognak sz*pni, gondoltam bemerészelem már írni, hogy mi a gondolatom, de persze kár volt, mert ha én írom be, az idegesít téged, de ha Daniel Alves írja be, hogy nyernek az elefántok, de mégsem nyernek, az már nem idegesít téged...
A lényegen nem változtat, én már nem fogadok...
-
giigz
veterán
Ajándék tőlem, nektek: Francia win @ 1,90
-
giigz
veterán
Ezek a franciak... Jo, lehet most mar tippeket sem kellene beirnom...
-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
B-L-A-C-K: Azt en is szeretnem... Teljesen rossz iranyba fordultak a fogadasi szokasaim, regen barmennyi bukta utan is fel tudtam allni, most meg tobb het, tobb honap szerencsetlenkedes utan totalis osszevisszasag van rajtam a fogadas teren...
Ide egy jo nagy piheno kell, es most nem 1-2 hetre gondolok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Vírusirtó topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs