Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz molnarpeter #3631 üzenetére
Elvileg sima Oklahoma City, de utálom a kosarat, mert lutri, de ez szerintem jönni fog...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz molnarpeter #3631 üzenetére
OKC henger (olyan >10 pontos győzelem)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
válasz molnarpeter #3636 üzenetére
Kezdőké a szerencse, csak okosan mert rálehet kapni...
-
expander
senior tag
válasz molnarpeter #13018 üzenetére
es meg igy sem biztos
-
molnarpeter
nagyúr
válasz molnarpeter #13059 üzenetére
Nem tudja valaki, hogy mi lesz? Újrajátsszák, vagy az eddigi állás lesz érvényes, vagy 1x-es szorzó?
mp
-
giigz
veterán
válasz molnarpeter #13063 üzenetére
Innen fogják folytatni, még várnod kell az eredményre.
-
expander
senior tag
folytatjak ha elall az esö. ha mindenigaz kb 10-15perc mulva, ha nem, akkor majd akkor, ha elall tenyleg.
-
fradi81
veterán
Folytatni szokták, ez a 'jó' a teniszben 1-2 nap csúszás is előfordulhat.
moto g72, Ninebot d28e
-
pohár
félisten
válasz molnarpeter #13145 üzenetére
nekem is lejött a -5 game-es hendim, amiről el is felejtkeztem már, hogy megtettem
Cilic-et megtettem bő 2-es odds-on, elég value, még akkor is, ha innen elbukjaGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
molnarpeter
nagyúr
válasz molnarpeter #13574 üzenetére
Ez pipa
mp
-
B-L-A-C-K
titán
válasz molnarpeter #13624 üzenetére
Grat, ma csinálhatsz akkor egy nagy összeröffenést még belőle...
expander: Grat neked is, mivel nyertél mennyit?
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz molnarpeter #14151 üzenetére
A Milan egyáltalán nem tuti dortmund az jó, Schalke x2-ben, PSG is jó, Porto is hozza. Ez nem elég?
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
KisRod
tag
válasz molnarpeter #14154 üzenetére
Döntetlen vagy vendég. 0-1-es hendikeppet takar. Bocs, hogy beleokoskodok
Mára Arsenál, Milán, Dortumund meccs over kell! Hajrá mindenki!
Keep calm & Forza Juve! | Battletag: KisRod#2543
-
B-L-A-C-K
titán
válasz molnarpeter #14156 üzenetére
Az a lényeg hogy ha valami 0-1 be van, akkor az adott csapat automatice 1 góllal indul, azaz ha van egy ilyen:
(0-1) Olympiakosz - Schalke V akkor olyan mintha a meccs megkezdése előtt már 1 góllal menne a Schalke, így ha a vége pl 1-1 lesz az hendis eredménybe 1-2.
[ Szerkesztve ]
-
leikomessi
aktív tag
válasz molnarpeter #14158 üzenetére
PSG H meleg lehet
-
pohár
félisten
válasz molnarpeter #14236 üzenetére
úgy látom, a Dortmund maradt az, aki volt... nemzetközileg senkik
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vandit.
addikt
válasz molnarpeter #14261 üzenetére
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
pohár
félisten
válasz molnarpeter #14316 üzenetére
Bayern
raktam kis női meccset, remélem jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Sahtar hendi, Bayern, Benfica X2
-
janos1988
addikt
Jégkorong, JYP nyer 2,35x.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
B-L-A-C-K
titán
válasz molnarpeter #14321 üzenetére
Papírforma, nincs nagyon mit taglalni rajta, ha a reális eredmények jönnek akkor nem lesz gond.
-
Vandit.
addikt
Én a csigazabálókat kihagynám 1.4ért.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz molnarpeter #14325 üzenetére
Franciákra (Lille) gondolt szerintem, ők esznek csigát ha jól tudom.
-
pohár
félisten
inkább Celtic 1X, mint X2, szerintem... nagyon háromesélyes meccs
-
nagyúr
válasz molnarpeter #14400 üzenetére
Én igen, szóval örülnék ha rúgnának már végre 1-1-et
na épp írni akartam, hogy a Shakhtar feltétlen kellene, erre rögtön jön is.
Annyi nem lesz, max 1-et még rúg valaki.
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pohár
félisten
válasz molnarpeter #14400 üzenetére
nemnem, arra raktam, hogy mindkét csapat rúg 2-2 gólt... Shaktar megrúgta, már csak a Bayernen a sor, kezdek félni
góóóóóóóóóóóól, nyertem
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz molnarpeter #14507 üzenetére
Plzen
-
janos1988
addikt
válasz molnarpeter #14657 üzenetére
Meg kell várni B-L-A-C-K fórumtárs szelvényét és majd azokat a meccseket D-be egyenesbe megküldeni egy ezressel.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
válasz molnarpeter #14657 üzenetére
Sőt, már meg is írta fentebb:
Én ezt tudom ajánlani hétvégére, én már megraktam...
134 Dinamo Moszkva - Amkar Perm H 1,73
143 Hamburg - Dortmund V 1,60
162 Eger - Debrecen V 1,42
209 Rayo Vallecano - Real Madrid V 1,29
230 Hoffenheim - Hannover V 2,555K ---> ~65K
Eskü megküldöm D-be egyenesbe.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz molnarpeter #14678 üzenetére
De van, az én szelómat amit kiírtam, azt mindet rakd meg D-be...
-
giigz
veterán
válasz molnarpeter #15174 üzenetére
Baltimore es PSV hendi... Mehet ra a haz.
-
Vandit.
addikt
válasz molnarpeter #15174 üzenetére
Bochum meccsen mindkettő rúg gólt.
-
sz_abika
addikt
válasz molnarpeter #15233 üzenetére
Én elképzelhetetlennek tartom a Győr-MTK nem győzelmet is.
Előző körben kikaptak, ikszeltek, bundáztak, most mehet mindenki újra.
PSN: xszabikax
-
Vandit.
addikt
válasz molnarpeter #16007 üzenetére
Reál.
-
fradi81
veterán
Szerintem malaga, milan és dortmund nyer, esetleg x.
moto g72, Ninebot d28e
-
sporting
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest