Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Na ezt az ingyen 2700 Ft-ot megraktam arra hogy nyer a Union Berlin, élő stat alapján elég meggyőző volt akkor, miután megraknám egyből gól a másiknak, és a statisztika is förtelmes most már. Nem megy nekem ez az netes fogadás maradok a tippmixnél...
-
Bencus88
nagyúr
Roma is megvan már csak Celtic kéne.De elég lapos a meccs
-
mmdms
addikt
198 N. Djokovic - A. Murray H 1.40
242 Lyngby - FC Köbenhavn V1.42
254 Leiria - Sporting CP V 1.69
255 Lilleström - Rosenborg V 2.05Mai próba 300-al, 2065 jöhet.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #40842 üzenetére
te mit csinálsz itt? eridj innen
jó fogás volt
na akkor go Pooooool
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Gudjohnsen
csendes tag
Ezen ment el a mixem.
[link]
Kicsit felbaszós[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na gyerekek, aki tud fogadni sárgákra, az tegye a Pool meccsre, kemény meccsnek ígérkezik
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Bencus88
nagyúr
szurkoljatok már ki egy gólt a Celticnek nem hiszem el nem képesek rúgni
-
Bencus88
nagyúr
góóóóóóóóóóóól köszi fiúk
-
Bencus88
nagyúr
És igeeeen megvan!!!!!Ezt is megforgatjuk
Osasuna Real V
Twente - Roda H
Porto - Olhanese H
Roma - Novara H
Celtic - St.Johnstone H2500Ft---->9115Ft
-
Bencus88
nagyúr
Kösz kösz
Debrecent én is raktam, de az a szelvényem nem él.hajrá hajrá.
Amúgy annyira tudtam, hogy a újkastély elcsapja a poolt.
-
umek7
őstag
Nyilván már az első (Milwaukee -2,5) elvitte a kamikazemat, szóval nem bírtam ki, hogy ne rakjam meg ezt:
Újpest FC - DVSC-TEVA DNB Debrecen
Videoton FC - Budapest Honvéd Videoton
Lokomotiv Baku - Baki Baku Baki Baku
C.S. Oltchim Rm. Valcea - Győri Audi ETO KC Győr +0.5
PFK Botev Vratsa - Litex Lovech Litex
HC Verva Litvinov - HC Slavia Praha 1X
Lu - Liepaja Lauvas Lauvas
Villarreal - Espanyol DNB VillarrealTét: 25 USD
Jöhet: 390 USD -
rattlesnk
csendes tag
Ennyit az olasz döntetlenekről.
Bologna 1-0 Palermo
Cagliari 2-0 Atalanta[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
'Gladbach, nyerjééé'
(de úgysem fogsz.)
-
szpal17
őstag
válasz South Velen #40874 üzenetére
Nem fog sajnos...iszonyat semmi a meccs...x lesz.
-
sajtee
őstag
Tudtam, hogy nem kellett volna megtenni a Lever-t. Hazain kikaptak 0-2-re, rajtuk ment el 21k-m Miért is reménykedtem? Mindent tudnak, csak focizni nem, hülye voltam..
-
juliabrilke
veterán
Visszatértem egy kicsit én is a fogadók közé.
Ajax 1:0 hendikep, első gól, illetve Újpest-Debrecen V kombinációját rajta 20k értékben. Úgy néz ki, hogy simán jönnek.
-
Bencus88
nagyúr
Jézusom mi folyik az inter meccsen 5-3
Holnap érdemes egy nagyobb tétet rányomni a MU-ra?
5-4
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na a két tuti olasz döntetlenetek tényleg jó döntetlen lett...
-
wmarci
senior tag
Megtört egy két rekord ezen a hétvégén is. pl: City először nem nyert otthon, Palermo először győzőtt idegenben.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Nem csak arra alapozott mindenki hogy levitték az oddsát és ilyenkor rakja mindenki agyba főbe, de mondtam már múltkor is volt ilyen akkor is mindenki rakta mert azt hitte tuti, de akkor is elment, és az esetek többségében sem X lesz az eredmény mikor ilyen van...
Mönchengladbach viszont úgy látszik viszi a 2 ezres szelóm. Lehet lemegyek és visszafogom a Lilleström - Rosenborg V-be (~2 odds). Ha jön 3 ezerrel pluszba zárom a napot, ha nem - 7K...
[ Szerkesztve ]
-
-
janos1988
addikt
Én már azon agyalok, hogy vmi másfajta alternatív fogadásokat kellene tenni, mint pl. melyik fi.-ben születik több gól, páros vagy páratlan a gólok száma, első gól időpontja stb.... Mert ez az esélyeseket megpakolom kombiba stratégia nem igazán bejövős.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
BéHGT
senior tag
De kár, hogy nem raktam meg a bologna-t...
BL és EL-re mit raktok?!?
-
-
sajtee
őstag
Szevasztok!
Tudnátok segíteni? Még soha nem fogadtam kombiban, de tényleg jó lenne nyerni, mert az utóbbi legalább 10 szelvényemen egy meccsel ment el minden.
Tehát, megtennék mondjuk egy 2/4-es vagy egy 3/6-os kombit. Ez ugye azt jelenti, hogy ha (3/6 esetében) 3 bejön a hatból, akkor még nyerek. De, ilyenkor nem értem az ODDS-okat. Tehát, értelemszerűen a három meccsnek, amelyek elmentek, szimplán levonódik a szorzója (vagy visszaosztva, teljesen mindegy), vagy alapból kisebb az ODDS, mintha simán raknám a meccseket? Remélem, érthető voltam, köszi a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest