- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
expander
senior tag
válasz vikvuk #36500 üzenetére
en legalabb olyan hosszaszolasokat produkalok, amelyek hüek a topic cimehez, miközben te egyet sem tudsz nekem mutatni a sajatjaidbol. az, meg hogy pont te mennyire tartassz engem egyreszt egyaltalan nemerdekel, masreszt jo dolog a szamitogep elött ülve ugatni masoknak igaz ? latom elvezed, gondolom milyen ember lehetsz. ha mar a "sokra tartasrol" van szo. semmi mast nem tudsz, csak flamelsz, meg jartatod a szad, miközbe semmi közöd se a topikhoz, se az egesz sportfogadashoz. es meg ne probalj valaszolni erre a kis iromanyra, inkabb linkelj egy sajat szelvenyt vagy screenshotot, lassuk kivel van dolgunk te netfighter.
-
DonGyno
csendes tag
Egy hétvégi tervezet
Blackburn Rovers - Queens Park Rangers
A 2-es csapat szerez gólt?
Tipp: igen
1.30Manchester United - FC Liverpool
Szerez gólt az 1-es csapat?
1.16Aston Villa - Manchester City
1.14Betis - Athletic Bilbao
1.30FSV Mainz - Hannover 96
1.20Borussia Mönchengladbach - Schalke 04
1.23Odds : 3,30
-
janos1988
addikt
A mai 3 tuti kamu kombi kész.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
umek7
őstag
Végül ez lett 5/7
137 Blackburn - QPR V 2.75
225 Augsburg - Nürnberg X 3.10
145 Barnsley - Birmingham X 3.15
138 Bolton - Wigan H 1.95
244 Olhanense - Rio Ave X 2.85
182 Udinese - Milan X 2.90
232 Catania - Genoa V 3.20 -
umek7
őstag
válasz B-L-A-C-K #36516 üzenetére
NBA-ben nagyon tuti nincs. Szerintem ez hülye gondolkodásmód, a fociban (hozzád ez áll a legközelebb) is mentek már el (meg mennek is) nagy tutik, ergo itt is vállalni kell a kockázatot. A Heatet és a Clipperst amúgy elég biztosnak gondoltam, az OKC már akkor is bűzlött amikor rányomtam a fogadás gombra, ezért utólag biztosítottam is. Idén amúgy tényleg szarabb NBA-ra fogadni mert nagy kánikula volt a kezdéssel, fel se tudtak készülni a csapatok, stb, ez nagyon rányomja a bélyegét az eddigi találkozókra. Mostanra kezd viszonylag letisztulni a kép, ezért fordítok én is rá nagyobb figyelmet mert most bőven van value bennük. Az általam ismert magyar (akiknek bőven adok a véleményükre) és külföldi (náluk van pár érdekes szemlélet, de szintén adok rájuk) tippjeit szoktam általában megjátszani, persze csak rendes indoklással, meg úgy hogy nincs rossz előérzetem. Az ő tippjeiket (azért nem mindet) mindenképpen +EV lesz megjátszani ebben a szakaszban. Hozzáteszem azt is hogy itt sokkal nagyobb súlya van a hiányzóknak, sérülteknek, formáknak, sokkal kiszámíthatóbb mint pl. a fociban. Többek között ezért is (azért nem ennyire egyszerű..) érnek el a jobb tipsterek brutálisan jó tippszázalékot. Ha esetleg a mai is bukó lenne benne van, de hosszútávon nyereséges > ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
direkt a nagy kép, csak hogy nehogy véletlen skipeljétek
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #36520 üzenetére
ja, biztos volt
a Twente kéne a hétvégi szelómra, most látom... verjem bele
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz janos1988 #36522 üzenetére
szép is lenne
egyenlít a twente, erre beszopnak egy gólt, hihetetlen...
1-3, istenem, ilyen balfasz embereket rég láttam már
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Beszarok ezen a Twentén, otthon vannak, pont is kell nekik, otthon elég gól erősek...Nagy nehezen kiegyenlítenek, erre rá pár perc már megint a másik vezet aminek 10x volt az oddsa...
Uram atyám már 1-3
Nem hiszem el ha a tutit rakom a vak jön, ha a vakot a tuti. Bár nem nézem a meccset, de kíváncsi vagyok bunda e...
-
janos1988
addikt
De azért elgondolkodtató, hogy ha pl. holnaptól kezdenél és 1 ilyen szelót raknál (2 meccs, mind2 rúg gólt) ~2,3-as szorzóval mikor szakadna meg a sorozat
Na majd holnap 10 ingyenes pörgetéssel ha összejön a 250 Ft elkezdem
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #36528 üzenetére
ja, pont akkor kapcsolódtam be... hát komolyan mondom, azt a balfaszkodást meg kell nézni ami volt a kapu előtt a twente részéről
na akkor legalább a kombimból jöjjön 3 meccs (Pool D, Milan V, At. Madrid V, Arsenal V), és már pénzemnél vagyok, ha meg mind jönne akkor ~6k, na annak már nagyon örülnék
-
szpal17
őstag
Nézem, hogy mit lehetne hétvégére rakni...
Kérdés, hogy a Paris SG-vel mi a gond, hogy 1,9 az oddsa?Nice - Paris SG
-
umek7
őstag
Pastore sérült. Ettől függetlenül is érdekes ez a magas szorzó.
-
umek7
őstag
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Én szerintem maradok ennél:
172 R. Santander - Atl. Madrid V 2,03
228 Aston Villa - Manchester City V 1,65
139 Everton - Chelsea V 2,18Eredő odds: 7,30191
Tét: 3000 FtVárható nyeremény: 21 905 Ft
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom de érzem annyira mint a montpelliert éreztem...Ha úgy állnak fel mint az Mu ellen, akkor meg ráadásul ajándék is lesz...
-
umek7
őstag
válasz B-L-A-C-K #36543 üzenetére
Én ebben a Chelsea-ben nagyon nem hiszek, remélem nem lesz igazam.
Annyi jó tipp van ma éjszakára/holnapra hogy nagy téttel kellene játszani, de nem akarok beleszaladni semmi szopatóba, inkább nyomtam 49$-al egy gyilkos kombit. Ezt a hétvégét ki is hagyom online, nem akarom hogy elszaladjon velem a ló, már 100$ alatt nem is akart írni a kezem..
Cuche dobogón végez 1.55
Portland Trail Blazers 1.34
Detroit Pistons 1.67
Bolton Wanderers 1X 1.28
Jesse Levine 1.34
MU - Liverpool Több mint 9,5 szöglet 1.57
Los Angeles Lakers -4,5 1.91
Barnsley - Birmingham City félidő vagy végeredmény X 1.65Tét: 49$
Várható: 1500$[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt