- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
giigz
veterán
BRUTÁLIS szeló
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Megint elnéztem! Mindig ez van, ha telóról csinálom a szelvényt. A múltkor megraktam Salvador ellen Argentínát, mondom 1,10 ajándék. Aztán látom, hogy strandfoci... Elment... Most megrakom Salvador ellen kosárban Olaszországot, 1,21-ért biztos jó lesz. Erre megint látom, hogy ez egy újabb elnézett strandfoci. Ha megint emiatt megy el... Akkor magasról sz@rok rá, jövőhéttől újra élesben bwin, betfair.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Remélem elhiszed, hogy amiket az utolsó pár napban raktam szelvényeket, magasról sz@rok rá. Persze a 10k-s Svédország ez alól kivétel. Azért rakom ezeket a szelvényeket, mert sok ideig nem fogadtam, és mielőtt 5-10-20k-s tétekkel kezdeném újra, raktam pár ilyen nagyon kis tétes szelót, hogy újra érezzem a "ritmust"...
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
Elhiszem, csak nem tudom mi a célod vele. Ha ennyire nem izgat hogy nyerő lesz e vagy sem akkor rakhattál volna bátrabb eseményekre is, vagy 15k várható nyereményért. Ha pedig csak azért raktál kis szorzókat hogy mire nagyobb téttel fogadsz addigra belejöjj a 3 kattintás, tét beírás folyamatba az..
-
Taptarap
csendes tag
az enyém is hasonló
50 Vasco da Gama - Coritiba H 1,85
42 Valladolid - Gimnastic H 1,46
14 Portugália - Szenegál H 1,30
46 Juventus - Notts County H 1,23300 Ft
Eredő odds: 4,31890
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 1295 Ftbár ebben a hónapban eddig elég jó volt a kiutalásom (kop-kop-kop) 2000-el indultam
1. 2011. 09. 08. 11:18 Átutalás Utalva 3700
2. 2011. 09. 07. 11:10 Átutalás Utalva 8000
3. 2011. 09. 03. 10:21 Átutalás Utalva 8600Zoo
-
giigz
veterán
Azért nem voltak ezek olyan rossz szelvények, 200 Ft-ból jöhetett volna 1.400 Ft, 800 Ft, és mind2 szelvény 1 sima tuti meccsen ment el. Persze valószínűleg azért, mert sok esemény volt, ami majd nagyobb téttel nem lesz. Tegnap 600 Ft-ból 1.330 Ft jöhetett volna, és egy tenisz vitte el, bár szoros meccs volt, akár lehetett volna sima papírforma is. Lényeg a lényeg, ez volt az utolsó ilyen szelóm.
-
Vandit.
addikt
Éjjel a Sajtfejűek verik a Szenteket.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz franc0 #24716 üzenetére
A Green Bay ugyanaz maradt, mint tavaly volt, sőt még erősödtek is, ellenben a saints gyengült a védelmében és a hazai pálya is mellettük szól.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
pohár
félisten
válasz whited #24687 üzenetére
ha ez bevezetésre kerül akkor proxy/VPN-en keresztül nem tudnak blokkolni, a PayPal/Moneybookers kifizetését/befizetését a bank se blokkolhatja, szóval szopó, megint maguk alatt vágják a fát ahogy mostanság szokták
Vandit... mára Packers + HJK over jó választás lehet, bő 2x odds
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Djsaba
senior tag
Nah megint lehet nyugalmasan várni a Ferrer- Roddick meccset, mert valami hibát fedezett fel Roddick a pályán
-
umek7
őstag
Na végül csak lett ma játék, ha nem is biztos hogy végig megy..
-
törölt tag
Mostanában bejönnek a dolgok
Orosz strandfocin 8 gól lett, a Honka meccs 67'-ben 2-2 Viszont látszik a US Open-es fogadásom...6.-án fogadtam...és még nincs vele semmi...elvileg vissza kellene kapnom a 2ezret... -
Djsaba
senior tag
Roddickék ujra tolják, és remélem Roddick megnyeri az egészet
-
umek7
őstag
-
Djsaba
senior tag
Roddickra ha tudtok neten fogadjatok
-
giigz
veterán
Valaki tud adni egy Olaszország strandfoci eredményt?
-
whited
addikt
Köszi ISNER
Még penetta kell, ha bejön linkelem a szelót ha szeretnétekHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
pohár
félisten
szerintem holnapra pompás szeló lehet, nulla kockázattal:
104 Milan - Lazio H 1,58
116 Porto - Setúbal H 1,15Eredő odds: 1,81700
Tét: 10000 Ft
Várható nyeremény: 18170 FtGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Vandit. #24737 üzenetére
ááááááááá nem tudom
egy 5 ezresem van itthon, de nem merem megdurrantani a szelót amit fentebb írtam, pedig mind első megérzéses meccsekegy kétnapos szelónak elég jó szerintem:
104 Milan - Lazio H 1,58
117 *(0-1) Porto - Setúbal H 1,49
79 Altach - Hartberg H 1,23
136 *(0-1) Bayern München - Freiburg H 1,45
150 Arsenal - Swansea H 1,30
154 *(0-1) Manchester City - Wigan H 1,49
177 *(0-1) Real Madrid - Getafe H 1,28
175 *(1-0) Real Sociedad - Barcelona V 1,49Eredő odds: 15,51109
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 15510 Ftakár még a Pool is mehet rá 2,10-ért de kicsit félek, mivel a Stoke vendégei lesznek, vasárnap az Anzsi 1,17-ért töltetékmeccsnek jó, szombatra Chelsea X, vasárnapra meg Vettel győzelem még 2,70-ért
PSV 1,19-ért se lehet rossz, ugyanúgy tölteléknek, Juve 1,40-ért a stadionavatójukon szerintem verik a Parma-t, immár Eliával erősödve[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Djsaba
senior tag
Még is nyert Roddick+ Isner is
-
Vandit.
addikt
Altach, Bayern, Arsenal nálam felejtős az fix. Kicsi az odds.
Többi okés, de ott a Twente is 1.5ért, Ajax, Werder, Valencia stb[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Vandit. #24743 üzenetére
azokon most valahogy átsiklottam...
te meg mernéd lőni 30-cal a Milan + Porto duót? umek tolja még nagyban, te hogy látod?
-
Djsaba
senior tag
Nekem még Djokovic+ Swansea győzelem kell remélem meglesz..
Pohár: Na mert?
[ Szerkesztve ]
-
icemanke
tag
Valaki nem tudna nekem 2 szelvényt összeállítani úgy, hogy biztos legyen ?
-
Vandit.
addikt
Én a Leverkusent se hagynám ki jó a value rajta 1.71ért megy Augsburgba, sima lesz szerintem.
74 Augsburg - Leverkusen V 1,71
104 Milan - Lazio H 1,58Eredő odds: 2,70180
Porto 1.15ért nem éri meg szerintem.
-
pohár
félisten
válasz Vandit. #24749 üzenetére
mikor megláttam őket, mondom ez nekem kurvára X gyanús...
a Porto meg biztos meccs, oddshúzónak pont jóGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor