- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Dexar007
veterán
válasz ForRedGlory #13651 üzenetére
Nem írtam le,csak a nyilatkozatok alapján nem fogják megerőltetni magukat,mivel a meccs után belekukkantottam a német közvetítésbe...De Uruguay Hollandiát is majdnem verte,sőt Suarez ott lett volna,esetleg Lugano nem sérült volna le akkor 100 hogy nem tettem volna a hollandokra..így is necces lett.
És az is biztos hogy Uruguay jobban fog hajtani,mert nincs mit veszteniük..németeknek sincs persze,csak ők már a döntőről álmodoztak Hollandia ellen.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz ForRedGlory #13654 üzenetére
Persze hogy nem értem,visszajött a mester,aki sírva ment el mert arra alapozta az egészet hogy ,,á ez második a világranglistán,ez meg 300. ..akkor ez tuti" xDDDD Ennyi volt a logika,úgy hogy egyiket sem láttad még játszani.Na de hagyjuk.
Give me your cum,bull!
-
pohár
félisten
apa kezdődik...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ForRedGlory
félisten
válasz Dexar007 #13655 üzenetére
Aha innen fúj a szél... Én senkitől sem sajnálom ha nyer, szeretném, ha Te sem szólogatnál be, ha nem tudod elviselni más szerencséjét.
Nem tudom hol a fészkes fenébe olvastad amikor azt írtam hogy én vagyok a Mester és mindig csak nyerek. Viszont szerintem hanyagold a hozzám való szép szavaid, nagyon nem vagyok Rá(d) kíváncsi. Aki ilyen "szimpatikusan" áll hozzá máshoz, azzal jobb ha nem is beszélgetek. Szóval, kösz, hogy oltogatsz, bár csak nevetni tudok rajta.
Neked is megvolt az esélyed megtenni a tenisz meccset, innentől buktad az összes leoltási stratégiád.pohár: nem-nem... ha a vitára gondolsz, akkor én itt be is fejeztem. Mondjuk ez még vita sem volt, de szerencse hogy Dexi bácsi válaszát csak most reggel jókedvemben olvasom el, mert este lehet nem így ragálok rá...
[ Szerkesztve ]
-
Márk01
tag
válasz juliabrilke #13641 üzenetére
...vagy Klose...
===============================================================
-
Sir Pocok
őstag
Hát tegnap nyertem is meg nem is. Még jó, hogy több variációt raktam össze.
Összességében buktam 4 k-t, de ez van tényleg jobbak voltak a spanyolok.Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Vandit.
addikt
válasz Márk01 #13661 üzenetére
Mert eleve úgy indultak neki, hogy féltek beálltak védekezni és a kontrákra játszottak. Spanyolokhoz kevesek voltak most, de majd az EB-n revansot vesznek.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
pohár
félisten
válasz ForRedGlory #13657 üzenetére
okés akkor, csak nehogy az legyen veled is mint Boxival...
mára tettél/teszel valamit?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Gordiann
őstag
Rohadjon meg a hülye polip....megint igaza lett....pedig nagyon bíztam én is a németekben... de hát ez van...
-
giigz
veterán
1. Grat. ForRedGlory-nak a nyereményért!
2. Itt az új étlap!
3. Tele van kis szorzós, rakható EL selejtező meccsekkel.
-
pohár
félisten
válasz ForRedGlory #13668 üzenetére
jaaaa nem az anyagiakra értettem
de tudod hogy Boxi miért nincs már itt a topicban...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vandit.
addikt
Dundalk az milyen csapat? Mennyi volt az első meccs eredménye?
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Bencus88
nagyúr
Spartak Nalchik vezet hajrááá
-
Vandit.
addikt
228 Hollandia - Spanyolország: Spanyolország szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.26
234 Hollandia - Spanyolország: A mérkőzésen lesz kiállítás (H), nem lesz kiállítás (V) V 1.24
Eredő odds: 1.56240[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz ForRedGlory #13681 üzenetére
Hidd el, h ezt lehet.
-
pohár
félisten
válasz Bencus88 #13679 üzenetére
már 2-0
RedGlory... a lapokat (over/under 4,5 sárga, lesz-e piros), a szögleteket lehet kombinálni bármivel
A fehérorosz bajnokság megy az albán meg nem + Laciban 1-1 lett és a végén egyenlített a Laci és az albánok idegenben híresen gyengék.
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
jenei92
senior tag
160 Uruguay - Németország Uruguay (H) vagy Németország (V) végez a 3. helyen 1.29 V
228 Hollandia - Spanyolország Spanyolország szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.26 H
234 Hollandia - Spanyolország A mérkőzésen lesz kiállítás (H), nem lesz kiállítás (V) 1.24 VEredő odds:2,015496
5ezerrel megküldhető? -
Márk01
tag
válasz juliabrilke #13688 üzenetére
..ha addig meg nem sütik vagy főzik...
===============================================================
-
giigz
veterán
Az a polip eddig csak a Német meccseket jósolta. De lehet h a sikerre való tekintettel a Döntőre is tippel valamit...
-
skótocska
csendes tag
hollandoktól tutkó kiállítanak egy állatot... van bommelt, vagy boulahrouzt...
A true lad fights. Not because what's in front of him, but because what's behind him!
-
pohár
félisten
válasz ForRedGlory #13675 üzenetére
Laci kikapott 7-1re
-
Bencus88
nagyúr
N a bejött a sparta Praha győzelem is.Még egy Breidablik győzelem kell
-
pohár
félisten
íí, szegény ZTE szív rendesen
bár majdnem kiestek, a 93. percben majdnem benyeltek egy tizit, de Vlaszák fogtatovábbjutott a Tirana
viszont a Győr nyert 3-1re[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz juliabrilke #13695 üzenetére
remélem jön
nekem jött a mai, 5€ => 7,80€
még meg kell forgatnom kétszer az 5 ejrót 1,50-es szorzón és ki tudom venniGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz juliabrilke #13695 üzenetére
majdnem jött a gól a félidőben
de a Bré első gól jött, grat!GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bencus88
nagyúr
Breidablik vezet!!Bejövős a szelvényem.Másik kettőt kidobhattam sajnos.
és már 2-0 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
4-0 már be merem írni a szelvényt
Szpar.Nalcsik - TerekG H
Sparta Praha - Plzen H
Breidablik - Stjarnan H1000Ft----->3845Ft
[ Szerkesztve ]
-
Latency
senior tag
Majd beírhatnád, hogy mire teszel a bónuszból, megpróbálom én is megjátszani, de annyira nem értek a fogadáshoz mint itt jónéhányan. Mondjuk érdemben most kezdtem sportfogadással foglalkozni a VB alatt és kis szerencsével sikerült 5k-ból 10k-t csinálnom, de ez azért még nem egy óriási nyeremény.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest