- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Igen,én,méghozzá ma.
Egy tökéletes szelvényt tökéletesen elkúrtam ilyen "amatőr" módon..Svédország - Dánia -1 |4-2|
Svájc - Németország under 5.5 |0-1|
Lyon (W) - 1. FFC Turbine Potsdam (W) -Női BL döntő over 1.5 | 0-0| - elment.Ráadásul rajta volt egy tízes..ajjajjaj..de legalább volt egy két jó csaj a pályán akik nem igazán tudtak focizni,de vicces volt mindenesetre.. Le is ribancoztam őket a végén,ááh de jó érzés volt,kár hogy ettől még nem jön vissza a pénz,de ilyet se csináltam még..volt a mai napon valami"új".Első és utolsó ugyanúgy mint az nb1 tegnap..csak úgy mellékesen.Azon is jött VOLNA 25,ezen meg 10..c-c.
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
De egyébként annyira nem élvezem h elmennek a szelvényeim..mondjuk nem csoda amilyen szar kínálat van,vagyis nb1 meg svéd első osztály meg török osztrák l*fsz liga..ilyenekre ki akar tenni?Jégkorong vb-re lehet még talán fogadni,ha jön a papír,de ott is olyan egyetemista csapatok vannak hogy csuhaj..usa már otthon nézi a vb-t hiába h döntősök voltak az olimpián,szerintem egy NHL-es srác sem volt benne a keretben sőt szinte biztos,nyitómeccsen kikaptak a németektől.
Ma meg a németek nyertek Svájc ellen..az se semmi.
A szombati svéd-cseh meccsre esetleg egy overt be lehetne kockáztatni..mindkettő gólerős csapat,lehet h pont emiatt lesz 2-3gól ettől függetlenül .
Németeknél viszont már-már ajándék az under 5.5...támadójátékuk egy nagy nulla...bent van az első,aztán próbálkoznak még egyet kettőt és aztán beállnak hátul és kontrákból esetleg.
Viszont a védelmük elég jól össze van rakva,oroszoktól is csak hármat kaptak,úgy h 2-t lőttek |3-2 lett|.Szóval náluk az under 5.5 1.40-ért nem rossz biznisz.
De nem ártana ha már június 11 lenne.Give me your cum,bull!
-
huhuhorgasz
csendes tag
Helló all!
Ti hol játszotok és raktok tippmixet? Simán lottózóban vagy lehet online is? Van olyan online esetleg, ahol még a nyereményt ki is fizetik? Valaki mondjon már pár mondatot erről légyszi.
Előre is köszi
-
Dexar007
veterán
válasz huhuhorgasz #12955 üzenetére
Én online,van aki lottózóban tölti ki a tippmixes szelvényét,ahol rosszabb a szorzó illetve a kínálat.De más érzés is,de nekem ennyit nem ér.
[link] Fogadóirodák...választhatsz.. van egy pár.Mindegyik kifizet általában,de néha néha szokott egy kettő problémázni,és ennek híre is megy szóval bwin-t kerüld el, a többi ok,vagyis hát nézd meg a feketelistát ezen az oldalon amit linkeltem és az alapján válassz.Give me your cum,bull!
-
Gyick
őstag
válasz huhuhorgasz #12955 üzenetére
Unibet,tobet,sportingbet ezekből válassz szerintem.
-
Dexar007
veterán
Eh..csak le lettem korlátozva unibetnél..a heti bukásokat követően ez érthetetlen..:/
25-ezret akartam feltenni,erre jött egy üzenet hogy ,,max 13578Ft-ot rakhatok fel..ha többet akarok akkor forduljak az ügyfélszolgálathoz".
Időközben ahogy látom feloldották..de ez már nekem nem tetszik.Lehet a vb idejére átmegyek máshová.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Hétvégén amit esetleg nagyobb pénzzel lehetne megjátszani az.:
Oroszország - Németo. under 6.5 -ráadásul 1.36-ért ami igencsak ajándékszagú..csak nehogy olyan ajándék legyen mint a múlt heti chelsea over 2.5.
Viszont én megtettem őket,németo még nem játszott a vb során olyan meccset amin 6 gólnál több volt.Eddig 5gólos meccs volt a rekordjuk..méghozzá pont az oroszokkal 3:2.
Védelmük nagyon helyre van pakolva,a kapusuk se kutya, viszont a támadójátékok amiről már korábban beszéltem egy NULLA.Orosz győzelem nem kétséges..viszont kétlem h 6:1 esetleg 4:3 -as eredmény szülessen..7gól azért nem kevés,az oroszoknak eddig kétszer volt meg,kanada ill. dánia ellen.
Amilyen gyér a kínálat,ezt szerintem simán meg lehetne játszani.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Az a helyzet hogy ez már a döntő,itt nem igazán lehet mit elemezni..sok gólos meccs is lehet,akár sok gólos győzelem,de az is lehet hogy a végén valaki betalál és 1:0-val vége a BL-nek..ezért nem jó szerintem a mindkét csapat gólt szerez.Persze simán bejöhet,de elég nagy kockázatot vállalsz vele.
Nálam ezen a meccsen két alapelv ütközik méghozzá .: Németek ellen nem érdemes fogadni ,mert még felszívják magukat és bármire képesek.Illetve hogy Murinnyó ellen nem fogadunk ,sokan már leírták az Intert a Chelsea ellen,nem is csodálom.. de egy jó taktikával idegenben is képesek voltak 1:0-ra nyerni,és arra is pontosan emlékszem hogy azon a meccsen ment el a 30k-m mert Chelsea gólra tettem 1.30-ért.
Én szerintem X2-be fogom amúgy a meccset tenni,1.36-ért.Méghozzá azért mert a védelmüket egy Barca nem volt képes feltörni,úgy hogy az Inter 10 emberrel játszott több mint egy félidőt.
Bayernről már korábban beszéltem h milyen útjuk volt a döntőig,már juve meccsnél el kellett volna hogy búcsúzzanak,de nem tették..aztán jöttek a "fura meccsek sorozata" gondolok itt a fiorentina-ra és a mu -ra.Lyont viszont teljesen korrektül oda-vissza verték úgy h Lyon nem szerzett gólt.Viszont lehet hogy ez egyáltalán nem fog számítani a döntőn,sokszor láttunk már ilyet,én az Internek fogok szurkolni elsősorban azért mert X2-be tettem a meccset nagyobb pénzzel ,másodsorban pedig azért mert sokkal de sokkal nehezebb útjuk volt idáig...és nem voltak "megpattanó szabadrúgás labdák" meg 98. percben szerzett kamu gólok.Give me your cum,bull!
-
Gyick
őstag
Én ezt rakom mára. -
-
prerifarkas4
csendes tag
Ajjajjj Howard Webb a bíró a BL mecsen xD Amúgy de fura , h most van a döntő hétvégén
-
Gyick
őstag
Egy golf meccs meddig tart?tudja valaki?
-
jenei92
senior tag
Olyankor mivan ha egy mecsre azt írják hogy félbeszakíva? link
-
zbence
aktív tag
Nagyon megérdemelte az Inter!
Kiütötték a nyomorult németeket! -
giigz
veterán
Nah Srácok... BL győztes az INTER!!!!
-
giigz
veterán
AKI AKAR EGY KIS PÉNZT, MÁRA EGY TUTI!!!
176 Panathinaikosz - Panelliniosz (hosszabbítással) 3.m. H 1.01
-
pohár
félisten
3. mérkőzés kettejük közt
De annyira értelmetlen fogadás, felteszel rá 100k-t és jön egy ezres? Nincs az a hülye aki megtegye
Még egy 20x szorzós szelóba se ad sok pénzt...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
prerifarkas4
csendes tag
Újpest,Debrecen nyerni fog ma ?
-
pohár
félisten
válasz prerifarkas4 #12978 üzenetére
Újpest szerintem simán, Lokinak kellene a bajnoki címhez
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Gyick
őstag
Nem azt beszéltük a múltkor hogy magyarokra soha vagy csak max duplaesélybe?
-
pohár
félisten
Ez most nagyon kell a Debrecennek, ha nyernek övék a bajnoki cím, a Fehérvár pedig Győrben lesz, de szerintem az 0-1, max 0-2 lesz, így kell a Lokinak a győzelem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
prerifarkas4
csendes tag
H ro*****dna +az összes debreceni focista a mákkos Bajnoki címmel együtt 11ből10 meccs bejött hnap van még 1 de már mind1
-
Daudi Baldr
tag
Bárcsak én is kihagytam volna ma a magyarokat. Szerintem nagy bunda volt az egész..bajnoki címért folyó küzdelem, mindkét csapat botlik..kicsit érdekes.
-
prerifarkas4
csendes tag
válasz Daudi Baldr #12983 üzenetére
Sőt a Videoton mecset hamarabb lefújta kelleténél, és pont mikor Vidi támadott.
Pedig milyen szépen bejött eddig a 10 mecs és már csak Debrecen meg holnapra Helsinki volt hátra -
giigz
veterán
Pörög a topic.
-
pohár
félisten
Most következik az uborkaszezon
Bár a Roland Garros tegnap kezdődött, azt lehet fogadni agyba-főbeGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sir Pocok
őstag
A vb-ig nem nagyon érdemes játszani szvsz.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
jenei92
senior tag
Hajrá Aalesunds!
Szerk:Jólvan nincs gáz!
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Holnap valaki egy tuti tippet?
-
Daudi Baldr
tag
England 1.5+Malmo 1.4 Ł20->42
-
DopeBob
addikt
hát, a portugálok újfent nem kedveltették meg magukat velem
MZ/X
-
Buldozer99
senior tag
VB-n milyen szorzók lesznek?
pohár: vaterás bacardi pohár aukció hogy jön ide?
szerk.: látom már javítottad
[ Szerkesztve ]
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Dexar007
veterán
válasz Buldozer99 #12998 üzenetére
Üdv re,
jött a +25,viszont eltávozok unibetről mert korlátoztak,és én így nem fogok játszani..majd holnap leírom hogy mi van pontosan.Am buldozer ilyesmi.:
Anglia vs USA 1,50 - 4,10 - 6,50
Olaszország vs Paraguay 1,95 - 3,25 - 4,10Give me your cum,bull!
-
pohár
félisten
válasz Buldozer99 #12998 üzenetére
Hát na, nem akart működni a Másolás gomb
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest