- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
addikt
Szevasztok! Bocs, ha sokszor volt, de csak most kezdtem a játékot, és rettegek a spoileretktől , ezért nem olvastam a fórumot.
Mi a legjobb könnyű páncél? A Macska? Ha ilyen irányba mennék, mit fejlesszek? Magyar felirattal játszom! Előre is köszi! jelenleg 9. szinten vagyok, velenben.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
chopin42
addikt
Rendben, eddig is ezt tettem . Én ilyen minden fűszál alá benéz típus vagyok, így kisebb szinten néha gond volt, de azóta már combosodok, mészárolgatok szépen
Köszönöm a tippeket, nagyon király a játék, van benne tartalom bőven, eddig nem csalódtam.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
chopin42
addikt
Szevasztok!
Most vittem végig a fő játék sztoriját! Életem egyik LEGJOBB élménye volt. 35. szinten fejeztem be, a két kieg még hátra van.
Eredmény:Megöltem Radovidot, Megvédtem Roche-t ,Yenneferrel jöttem össze. Menge meghalt, Kurafi csöves lett.
Befejezés: Crach halott. skelligének királynője lett, Nilfgaard nyert, Emhyr maradt a császár, látni sem akar többé, Ciri witcher lett, nyugdíjba vonultam Yenneferrel. Ez a "jó" befejezés?
Érdemes-e végigvinnem a kiegészítőket, majd utána a fő szorit? Változik-e valami?
MásrésztKi kit választott? Yennel nem vagyok kibékülve...néha rohadtul idegesítő, máskor meg tökéletes. Triss "jobb?" Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
chopin42
addikt
Kösz! Úgy értettem, hogy van egy mentésem a
. Ha itt fogom, és elfogadom a megbízást, illetve megnézem a hirdetőtáblákat, (vagyis elkezdem a kiegészítőket) mindent megcsinálok, majd beszélek az illetővel, akire fent hivatkoztam, számít e a fő befejezésbe?végső csata előtt, mikor beszélni kellene Avallach-al Yennél az zavar, hogy rongyként bánik sokszor Geralttal, és az emberekkel, máskor meg maga az odaadás, őszinteség, báj stb... Bár a kettejük befejezése szimpi, talán Geralt lesz az első , aki ágyban hal meg... [ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
chopin42
addikt
Köszönöm! Tehát az a jó, ha a kitalálás sorrendjében haladok. Vagyis nekiállhatok a Hots-nak
Kicsit furcsa, hogy minden marad a "régiben, kivéve főküldi) Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
chopin42
addikt
Üdv ismét
Végre teljesen végigvittem a játékot, kiegészítőstől, mindenestül
54. szint+kb 150 xp, 30k arany, macska, aerondight, toussaint lovagi acélkard, runaműves kimaxolva. Ami küldetést találtam, mindent megcsináltam. Lett kb 5 failed, egyik a gwyntes, egy lvl10 másoldagos küldi (vőlegényes, mikor otthagytam, failed lett), meg 3 apróság (már nem is tudom, mi, de kb lényegtelenek, az egyik a skelligi boxolócsaj).
Ami kimaradt: a kérdőjelek egy része Skelligén (aki játszik vele, lehet sejti, miért... a hajózásos téma, arra gondolok). Ha nem lesz jobb dolgom, összeszedem. Jó néhány gwynt kártya (az elején egyáltalán nem törődtem vele, de a küldetéseket megcsináltam, majd szépen rákaptam. New game+nál pótlom majd, a lapok 75% a kb meglett).
Combat, majd a mutációkkal alchemy kombóval nyomtam.
Befejezések:Az alapjátékban Ciri witcher lett, én Yennel nyugdíjba mentem (erre mindjárt visszatérek), majd a Hearths of Stone végén Legyőztem Gauner O'Dimmet, ezzel megmentettem Olgierd-et, a Blood and Wine pedig a boldog befejezéssel zárult, bár kissé sajnáltam hogy meg kellett ölnöm Detlaffot: értettem, mit miért csinál, és igazat kellett adnom neki, bár a gyilkolás a végén túlzás volt. Majd Yen eljött a kis birtokra, és boldogan élünk, míg meg nem halunk. Most értettem meg, hogy az eredeti játék összegzése erre utalt.
Életem egyik LEGJOBB játékos élménye volt, 138 óra alatt végeztem el mindezt, szeptember óta.
Amit kicsit sajnálok, hogy nem úgy vágtam bele, hogy az elődöket közvetlenül előtte vittem végig, de túl nagy volt a kíváncsiság. Majd az újrajátszásnál. Annó az első rész rögtön az egyik legkedvencebb játékom lett, a másodikat is szerettem, ezt pedig szintén imádtam, akárcsak az elsőt.
Voltak néha idegesítő dolgok, de összességében ez egy mestermű. Olyan mélységek és részletek voltak egyes mellékküldetésekben, hogy öröm volt nézni (Pl Báró sztori), sok teljes játék sztoriját kenterbe verve. Komolyan. a kiegészítők fantasztikusak voltak, sok hasznos, új dolgot adtak a rengeteg tartalomhoz, és szuperül kiegészítették a sztorit. Bár minden játék ennyire ki lenne dolgozva, szívvel, lélekkel.
Az adatlapomon lévő géppel Ultrán, néhány effekt high körül, meg pár lényegtelen apróság lejjebb véve szuperül futott, néha kicsit leesett az fps, de általában nem vettem észrepl mesevilág, vagy egyes helyeken mikor esett
Összefoglalva:a sorozat számomra a legkedvencebb játékszériáim egyike lett, méltó lezárással.[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
válasz perge666 #15293 üzenetére
Szerintem (és ahogy néztem nem vagyok egyedül) az első rész sztorija talán a legjobb. Engem a széria rabjává tett egy élere, azonnal a kedvenc játékaim közé emelkedett. A harcrendszer furcsa volt, de megszoktam. A sztorit meg élveztem, NAGYON. Ami furcsa, hogy ha jól rémlik, egy képzett, próbákon átesett witcher el tudja kapni a nyilakat. Nos, a 3. részben nem igazán működött ez a dolog, vagy egy képességhelyet igényelt, és kard kellett hozzá. Ettől még a 3. rész nekem olyan jó mint az első: a sztori rendkÍvül erős, és nagy kitartás kellett, hogy kibírjam augusztusig spoiler nélkül, a megjelenéstől....(gép híján). Ja, és billentyűzettel játszottam, bár a 3. rész irányítását szokni kellett, de 10+óra után már sima ügy volt. Eleinte főleg a menüben érződött, hogy a konzolok képben vannak.
[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
válasz genndy #15295 üzenetére
Hmm..akkor az mi, amikor a
, de akkor ezek szerint "csak" ki tudja védeni? Mondjuk megoldottam bűvöléssel a 3. részbenprofesszor lelövi az ifjoncot az első rész elején, azzal a mondattal, hogy úgy hallotta, egy witcher el tudja kapni a nyilakat [ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
Zene nélkül élvezetesebb Az egyik legjobb zene, amit játékban hallottam, a witcher 3 soundtrackje...Persze ízlések és pofonok.
-
chopin42
addikt
Tapasztalatom szerint az első fullos szett b&w elején (upgradelt nagymester cucc) az elég megterhelő anyagilag, főleg, ha valaki kitolta a runaművest hots-ban...De nekem is maradt vagy 20k+ a végére, igyekeztem mindent megcsinálni (ami kimaradt, a skelligi kérdőjelek kb fele, azt nem volt türelmem, majd ng+alkalmával, ha nekiállok egyszer.
-
chopin42
addikt
Őszintén, az egyetlen negatívum, amit fel tudnék hozni a Witcher 3-al kapcsolatban, az az, hogy
Priscilla sztoriját félbehagyták ott, hogy megsebesülve fekszik a kórházban...Pedig annyira jól indult, egy igazi, szeretnivaló karakter, ráadásul tényleg jól énekelt, még a pöcsfej Dandeliont is megemberelte, az a rohadék meg elbánt vele. Jó lett volna, ha felépül, vagy legalább van valami említés róla. Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
-
chopin42
addikt
Őszintén a fentiekhez annyit tennék hozzá, hogy nagyon kevés játék fogott meg ennyire életem során...
Mióta megvan az új gép, azóta bármivel játszottam, ez a top, talán a Batman arkham knight volt hasonló élmény, de persze sokrétűségben, mélységben, sokszínűségben nem mérhető, csak minőségben: sok tartalom, izgalmas te lehetsz Batman, játékmenet, stb...azok a Batmanben is kifogástalanok, szuper munka az is, és elég hosszú.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
chopin42
addikt
válasz PeAdam #16406 üzenetére
Érdekes, amit írsz, ezért jó ez a játék.
Hmm, nekem is meghalt a srác, de a "jó befejezéssel": megbeszéltek mindent, a csaj megcsókolta, a csávó meghalt, majd elmentek...együtt (mármint a túlvilágra). Nekem ez így kerek, mert amit a csaj mesélt, abba beleborzongtam...Nem irigylésre méltó befejezés, az biztos, de ebben a játékban semmi sem fekete, vagy fehér. Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
chopin42
addikt
válasz PAtr0n #16450 üzenetére
Kerüld el...legyél becsületes
Csak akkor olvasd, ha esetleg elcseszted mára főszereplő nőkkel, ne csald őket össze vissza egymással... A többi csaj mehet nyugodtan, a kutyát nem érdekli (Prostik mindenhol, Boxos csaj, Shani, Syanna, ők mind mehetnek, plusz ha még valakit kifelejtettem). [ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
válasz nincsnév007 #16453 üzenetére
Skelligén az egyik küldiben
kihív egy meccsre, majd lefekszik veled, ha legyőződ.[link] [ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
válasz tomazin #16598 üzenetére
Akár több 100 óra is belemegy, ami mind minőségi kivéve skellige kérdőjelek, de azok is inkább uncsik, ha sokat csinál az ember, egyenként jók. Én is azt sajnáltam egyedül, hogy egyszer vége lesz, és sajna vége is lett
De majd nyáron egy witcher 1-2-3 minden megjelent dolgával együtt...hmm[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
válasz Andos91 #16639 üzenetére
És arra nem gondolsz, hogy van egy 5x5 alapterületű skillfa, aminek az alján lévő képességek feloldásához kell az előző? Ha onnan akarsz kivenni, és kirakni egyet, akkor ki kell raknod a többit is. Ezért nincs felesleges skillpont. Blood & Wine alatt pedig az összes is kevés lesz...
Másrészt szintlépésenként kapsz új helyet. Az alapjáték közepe-végére meglesz mind a 12, blood and wine pedig ad még pluszba 8-at.
Ez kevés? Ráadásul ezen belül nem mindegyik egyformán hasznos, itt buildek vannak, amik egymásra épülő skillekből állnak. Pl van alchemy combat hibrid, ami az egyik legkeményebb, alchemyből mégis kell vagy 5 képesség, a többi combat.
No offense, félre ne érts, de a rendszerrel semmi gond, okosan kell válogatni, türelmesnek lenni, és op karaktert lehet építeni.
SzerintemSzakmai kérdések csak a fórumban...
-
chopin42
addikt
Annak a küldisorozatnak a jutalma hagy némi kívánnivalót maga után...
Sok, hosszú, és nehéz küldetés után az ember kap Ezt olvastam több helyen is, a játék kevés negatívuma között Ja, és én is alacsonyabb szinten csináltam meg, de még úgy sem vettem hasznát.egy kardot, amit elad/szétszed. Én azt hittem, hogy valami brutál tápos cumó, erre egy random kard a nyomornegyedből... [ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
Úr Isten, ma beléptem, mondom megnézem hányas szinten fejeztem be, meg kicsit járkálok. Ez a játék...valami mesés. A grafika a hangulat, 10 percet játszottam, elmentem Fehér Gyümölcsöskertbe, be a fogadóba...És ki kellett lépnem. Komolyan, ez a játék lehetne a mérce.
-
-
chopin42
addikt
-
chopin42
addikt
Mass Effect Andromeda az olyan , mint az Indiana Jones 4...Vagy mint a trilógia patch előtti befejezése.
Szóval azt inkább ne, de ez egy vélemény, ami mint tudjuk olyan mint a ....
Szó se róla, végignyomtam, de a végére ÚTÁLTAM! Pedig mindent megcsináltam amit lehetett, de a trilógia után kb olyan volt mint amilyen a guminő lehet egy igazi után...Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
chopin42
addikt
válasz bitpork #16901 üzenetére
Utolsó off részemről ezzel kapcsolatban.
Lehet, hogy kicsit túloztam, de nekem rohand nagy csalódás volt, és a legrosszabb, hogy közben, fokozatosan jöttem rá. Akkor már úgy voltam vele, végig kéne vinni, hátha az ütős lesz: nem lett.
Miért?
A vége felé modot kellett használnom, hogy lerövidüljenek a leszállás/utazásos átvezetők. Pl. Már ez is sokat dobott. Nincs jelölve a térképen, random, de keress meg 5/10/akármennyi resistance bugot/ancient akármit/telepest, ami bugos, eltűnik, nincs meg, nem találod, stb. És sok-sok ilyen, unalmas, lassú, értelmetlen mellékküldetés.
A párbeszédek nagy része unalmas volt, a narráció miatt, ami szintén rém unalmas volt. Kivételek akadtak itt is.
A sztori...nos érdektelenné vált az is, egy idő után azt vártam, bár vége lenne...Vége lett, megvontam a vállam, semmi extra.
A csapattársak unalmasak, az autókázást már a mass effect 1-ben is utáltam, itt sem volt sokkal jobban kivitelezve...
A kett nevű ellenség csalódás volt, unalmas volt ,idegesítő volt, azon kívül alig volt érdekes ellen/boss.
De sorolhatnám, lényeg, számomra unalmas, vontatott, idegesítő, bugos, és legfőképpen LÉLEKTELEN üres játék volt. Mindent megcsináltam, amit lehetett, pár random küldi maradt ki, talán 3. Volt néhány ütős, jó rész is, de ennyi.
Ahogy írtad, sajnos közben jöttem rá, az elején nagyon érdekelt...kár, hogy egy idő után ez alábbhagyott.
Bár az is igaz, a witcher 3-al előbb végeztem, lehet ez volt a fő gond
Metacriticen az user rewiew hasonlót tükröz, mint a véleményem.
Az új gép messze legrosszabb játéka volt, sőt, az utóbbi évek legrosszabbja, amivel játszottam.[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
válasz #48613632 #17202 üzenetére
Azt a ... csávót inkább ne erőltessék. Kb annyira tud színészkedni, mint Van Damme, vagy Steven Seagal. szerintem. Bár az is igaz, hogy rém ostoba, buta, gyagyi, és sz@r filmekben láttam, ez nem menti fel.
Geralt amúgy sem a szőrösszívű szörnyeteg, de Henry barátunk amúgy is inkább az első sarki bandavezérnek tűnik, akinek Geralt lecsapja a fejét, megmentve ezzel az ártatlan szűzlányt, aminek tudjuk mi a vége...Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
chopin42
addikt
válasz J.Hetfield #17330 üzenetére
Pics@ba...ezt a nyálas képű, színészkedni nem tudó, 12 egy tucat (arcra, nem fizetésre) b.zigyereket az egyik legnagyszerűbb hősnek...Írnék cifrábbat is, de nem akarok bant....
[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
válasz Rony949 #17335 üzenetére
Én egyedül a saját nevemben tudok nyilatkozni, és igen, a superman szereplései alapján mondom. 3 film, de amit főleg a Batman v Supermanben leművelt, az nekem nem elég Geralthoz. Ráadásul nem tudom ugyan, melyik sztori alapján készítik a sorozatot, de hősünk már vagy 100 éves, és Calvill szerintem (akkor átfogalmazom) egy eddig kiborotvált, jólfésült, sima arcú, egyszerű színészként szerepelt. Bár a rendezőkön is sok múlhatott...Egy öreg, kissé ráncos, semlegességre törekvő, de döntései sokszínűségén vívódó, falusiak megvetését eltűrő megfáradt witcherként elég nehezen tudom elképzelni.
Az előbbi kirohanásom túlzás volt, de legjobban azt sajnálják sokan, hogy sokat kér(het), emiatt a többi képi elemen spórol(hat)nak. Trónok harca pl nagyon igényes, és nincs benne igazán nagy név (jó, kivétel az első évadban Sean Benn).
Majd meglátjuk. Mindenesetre érdekelne, hogy szerepel más JÓ filmekben, mert a supermanes filmjei nos... nem olyan jók.
Szóval mondj párat, hátha megismerem más oldalról is.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
chopin42
addikt
Nos Ciri-t én sem értem, pedig a könyveket nem is olvastam sajna...
Azokat érdemes? felteszem: igen.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
chopin42
addikt
-
chopin42
addikt
Én mind a 3 résszel sok-sok órát játszottam (na jó, a másodikkal nem annyira), de a borosta akkor is jól áll Geraltnak
Nem azért, mert csak a 3. résszel játszottam.
Mindenesetre macskaszem, jó alakítás, kicsit "leharcoltabb" fizimiska, és nem lesz olyan rosszSzakmai kérdések csak a fórumban...
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest