-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Egy gépi ellenfelet ha kihívok útközben párbajra, hány körön át kell megvernem hogy kapjak valamit érte? V végtelen számú kört mehetek vele ezresekért?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Tegnap este vettem steamen a játékot, meg egy barátom is. Hiába vettem fel a játékban a barátlistámra, és hiába megyek rá hogy JOIN, egyszerűen nem látjuk egymást. Az első jogsi suliba ott láttam a sétálgató karakterét, de hogy kimentünk volna az utcára, már semmi. Hiába akartunk csatlakozni. A szerver fos, vagy hogyan kell ezt, ha nem így?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz DigitXT #8315 üzenetére
Látjuk egymást a térképen, odamegyek ahol őt mutatja, de egyszerűen nincsenek autó textúrák, vagy nemtudom... komolyan nem értem, de rohadtul idegesít hogy nem lehet játszani sehogy sem.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz czundermák #8318 üzenetére
Köszi a választ, megpróbáljuk majd, ha sikerült valami akkor szólok, de ma már nembiztos hogy szenvedünk vele, mert reggel 8 óta próbáljuk...
Az ő neve Werewolf20, az enyém Timyyy21. Ha offline is fel tudsz venni, akkor nyugodtan, majd ha belépek elfogadom.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz czundermák #8318 üzenetére
Megpróbáltuk a közös verseny utáni kilépést, de akkor sem. Egyszerűen az úton még nem láttuk egymást. Itt meg mást se olvasok, mint hogy így meg úgy jó volt együtt mászkálni... akkor nektek hogyan megy???????
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Nem tudjátok, hogy ha én steam-en a summer camp akció keretében megszereztem az Audit, akkor azt a játékban hol látom? Illetve hogy ingyen elhozható, vagy pénzért tudom csak megvenni?
-
Timyyy
őstag
válasz czundermák #8348 üzenetére
Köszönöm szépen, minden ügyes bajos dolgomra a választ tőled.
Jah és szép a játéklistád, már amennyi látszik belőle.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz czundermák #8351 üzenetére
Amúgy régóta tdu-zok, már az A1-nél jártam a virágbolti verzióban. Azért nemtudok ilyeneket, mint pl ez a kódbeváltás.
-
Timyyy
őstag
Be szeretnék kerülni az 1. hsz-be a listára, lenne még rajtam kívül olyan ember, aki erre vár?
Ill. a párommal együtt már ketten vagyunk, azért kérdezem, mert látom hogy a modiknak nehezükre esik egyesével...[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Nekem is fagyott alt+tab után, de így már remélem jó lesz.
-
Timyyy
őstag
Már csak az A1 jogsi kéne de valami istentelen nagy szívás. Jó lenne végre letudni, mert végre a fun részét akarom a játéknak!!
-
Timyyy
őstag
válasz boogie84 #8609 üzenetére
Igen, tipikusan 3-4-5 másodpercbe telik mire átérek a rajtvonalon... nemcsak hogy nem rakja be egyesbe, hanem még 5x visszateszi 2-esből is, mire észhez tér... ezért nem is próbáltam a többit a full assist-on kívül, mert már ez is egy borzalom, a többire inkább nem is vagyok kíváncsi...
-
Timyyy
őstag
válasz Scorpio06 #8612 üzenetére
Az A1 versenyt nehezebb megcsinálni mint a többit? Jobban kell teperni vagy mi? Mert az eddigieket 4-5-6-7-8 mp előnnyel simán vittem végig... jogsiból is már csak 1 teszt van a 8-ból, de ahhoz egyszerűen nincs idegem. És a Hawaii kupák? Azok is olyan bő időre vannak rakva mint Ibizán?
-
Timyyy
őstag
válasz Scorpio06 #8616 üzenetére
Egyébként is a Veyronra gyűjtök, mindenképp azzal akartam az A1-et, de látom hiába akarnám mással, nem menne. De így nembaj, mert anélkül hogy ezt tudtam volna, akkor is így terveztem.
-
Timyyy
őstag
válasz czundermák #8623 üzenetére
Ne aggódj, akkor lesz hozzá egy extrém sz*r jogsi vizsga is...
-
Timyyy
őstag
válasz czundermák #8634 üzenetére
Van már róla esetleg valahol némi hivatalos morzsa?
-
Timyyy
őstag
válasz czundermák #8692 üzenetére
És a sima versenyeket sem lehet újra?
-
Timyyy
őstag
Olyan idegesítőek ezek az új dlc küldetések... ill. kimondottan csak 1... Ibizán a Mustang-os... egyszerűen teljesíthetetlen és már kiidegelt. Az összes többi megvan mind a 2 szigeten már, de ez LEHETETLEN.
-
Timyyy
őstag
Na jó, feladom azt a mustang hülyeséget. Valaki aki megcsinálja nekem vendégem egy ebédre.
-
Timyyy
őstag
válasz TESCO-Zsömle #8803 üzenetére
Első próbára meglett. Mind kész van már, csak a mustang nem.
-
Timyyy
őstag
Megcsináltam és kapja be aki megtervezte. El is hoztam a lanciát.
-
Timyyy
őstag
válasz koalamaci2 #8830 üzenetére
Mostmár nekünk is van Zondánk!! Már A1 autóm annyi van mint az összes többi kategóriából együtt Úgyhogy ha lesz valami akkor remélem már nem lehet olyat mondani ami nincs!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest