Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap elég nehezen haladtam. A tulajdonos 2.-kor elment és én is csak 3.-ig bírtam. Megint hőség volt ami nagyon amortizál. A heti fáradtság is szépen összegyűlt ezért jól fog esni a két nap pihi. Hazafelé odaugrottam megnézni a felvonómat. A sínpálya már kész és hétfőre kész lesz minden. Volt pár extra kérésem hogy olyan legyen a kocsi amivel pl. OSB.-t is tudjak felvinni a tetőre. Két dolog biztos. Nagyon profin hegeszt a srác és hogy nem fogja elfújni a szél a rendszert mert beleépítette az anyagot. Nagyon tetszik és jövő hét utáni héten már használni is fogom. Hétfőn elhozom és még le kell festenem mert nyers fém. Már most tudom hogy kell hozzá még 2x2 méter és 2x1 méter toldás+ a forduló.
    Ma pihi. Ki kellene cserélnem a bal hátsó helyzetjelző izzót Szemin mert nem világít és ha olyan lenne az idő ki is takarítanám de egyelőre esik az eső.
    Szerelmem megvette az iskolatáskákat mindhárom gyerkőcnek. Boldi be is pakolta a legszükségesebb dolgokat. Ezek a tv. távirányító, a telefonja és az a tál amiből a chipset eszi. ;] :DDD [kép]
    Nem tudom hol fog megállni a beiskolázás idén de biztos nem lesz olcsó. Nem tudunk mit tenni. Amit meg kell venni azt meg kell venni.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák