- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
siti
őstag
válasz Xirtam #41749 üzenetére
akkor egy sima érettségid van meg egy félbekezdett egyetemed, amivel kb nem vesznek fel sehova. főleg a félbehagyott egyetem miatt. (mert majd újrakezdi, nem tud jönni dolgozni, stb)
Munkaügyi központban mit mondtak? bár ott is csak 30állást hirdetnek Fehérvárra és nagy része szakmához kötött...
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
-
nagyúr
A rossz hírekre nekem is van egy.
Ma voltam dokinál, szabit vettem ki ezért. 10-re volt időpontom így végeztem is fél 2-re. De most kivételesen kibírtam.
Viszont mehetek MR-re a térdemmel mert Majzik doktor úr szerint lehet hogy a porcommal van gond.
Szóval asszem ennek a fél szezonomnak lőttek sportban és még csak reménykedek hogy nem ell műteni majd.
Április 2-re kaptam egyébként MR időpontot.Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #41754 üzenetére
Abban reménykedjél, hogy nem örökre kell abbahagyni.
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
Me nem iszol rendesen!
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #41756 üzenetére
biciklizés úszás még úgy is belefér szerintem, azok nem eszik annyira az ízületet szerintem.
Xirtam diákod van még amúgy, mert esetleg diákmeló is szóba jöhet.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
nagyúr
-
siti
őstag
sajnos ez magyarország. cikk:
A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal az elsüllyedés után védelembe vette a hajót, amit azt jelenti, hogy az ő engedélyük is kell bármiféle munka megkezdéséhez.nem az előtt hogy elsüllyedt, vagy hogy átalakították diszkónak. A KÖH viszont nem fog pénzt áldozni egy ilyen hajó megmentésére. nem fogja kiemelni, nem fogja átalakítani még múzeummá sem. viszont bárki bármit tenne a hajóval, most már a KÖH engedélye is kell. ennyi. bürokráciára van pénz.
[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
mdk01
addikt
válasz D.Orion #41750 üzenetére
Érdemes kijárni kisfaludra tojásért vagy a börgöndi útra a TSZ-hez. Apukám is (vagy aki munkatársa megy) úgy szokta, hogy 10-15 tálcával(30db) vesz, a munkatársak között meg szétosztják.
Legutóbb 28Ft volt és nem az-az apró xar amit boltba árulnak L-esnek és 35-40Ft-ba kerül, meg ki tudja melyik országból hozták, hanem rendes nagy méretű és itt van helyben.
Esetleg összefoghatnátok Ti is nem tudom kijár arra fele.[ Szerkesztve ]
-
honda23
aktív tag
Sajnálattal hallom. Csak nem lesz semmi gond.
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
bim
veterán
válasz Napfénysüti #41759 üzenetére
Remélem nem az a lábad amivel a gázt nyomod.
-
nagyúr
-
Kloden
senior tag
Eladó egy újszerű, 12-13"-os noti befogadására képes Manhattan notitáska. Ha érdekel privit írj légyszi!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
gabyka
aktív tag
Húúú...de nagy a csend...
-
LamerGyuri
senior tag
Nem kell betojni, ha műteni is kell; az egyik (ha nem A) legjobb ortopéd sebész. Nekem is ő csinálta meg az egyik térdemet.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
ArmanD.
őstag
-
kem
addikt
Albit tud valaki a belváros közelében?
Köszi!
-
nagyúr
Íme egy benti hirdetés:
Székesfehérvár belvárosában, csendes zöld övezeti részen -Gyümölcs utcában - frissen felújított 45 m2-es tégla házrész egyedülállónak, vagy párnak kiadó.
A lakás egy amerikai konyhás nappaliból, egy hálószobából és egy zuhanyzós fürdőszobából áll. Továbbá található még egy különálló wc és egy tároló (gardrób) helyiség is. A lakás hangulatát feldobja egy cserépkályha, amely a téli hónapokban romantikus meleget adhat.
A lakás bérleti díja 60 ezer Ft, amely összeg magában foglalja a cirkó alapú gázfűtést, a hideg, -melegvizet, a közös költséget, a kábeltévé és az internet havidíját. A lakás saját villanyórával rendelkezik, ami az albérlő egyetlen költsége.
A lakás bútorozatlan, de igény esetén a bútorozás megoldható.
Mind a gyalogos, mind a buszközlekedés kiváló, vasútállomás, buszpályaudvar 5-5 perc gyalog, parkolás a ház előtt ingyenes, zárt parkolási lehetőség megoldható.
Elérhetőségek: 704267743
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
Nos pénzügyi szakemberek!
Magánszemélyként számlát adni másod állásban csak egyéni vállalkozóként lehet csak?
Vagy esetleg van más módja is? Bevétel után adózok, tehát ez a része nem nagyon hatna meg. Csak számlát ügye nehézkes adni. -
gyenge47
aktív tag
válasz juliabrilke #41773 üzenetére
Mennyire lenne rendszeres ez a munka?
Ha nem túl rendszeres, eseti akkor lehetsz adószámos magánszemély, így áfamentesen számlázhatsz.
[ Szerkesztve ]
-
-
gyenge47
aktív tag
válasz juliabrilke #41775 üzenetére
Heti 36 óra főállás mellett akkor egyéni vállalkozóit váltsd ki. Elvileg nem kell járulékot fizetni, és csak akkor kell adóznod, ha van vállalkozói kivéted. +barátságosabbak a szabályok, mint az adószámos magánszemélynél.
-
deicide
veterán
OEM AMD Radeon HD 7770 óccsón, 1db, 29k.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
nagyúr
Használ valaki itt már SZÉP kártyát?
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #41783 üzenetére
Z. kollégát kérdezd meg, az ő kártyája már nem szűz.
-
MacCaine
őstag
-
nagyúr
-
deicide
veterán
válasz juliabrilke #41785 üzenetére
Először úgy olvastam, hogy az ő hártyája nem szűz
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
nagyúr
-
kovsol
titán
-
gyenge47
aktív tag
válasz juliabrilke #41791 üzenetére
A 7-es adószám az az adószámos magánszemély.
Mivel nem írtad, hogy pontosan mi lenne a munka, így nehéz okosat mondani. De pl EV-ként el tudsz számolni elég sok mindent ami kapcsolatba hozható a dologgal. -
juliabrilke
veterán
válasz kovsol #41792 üzenetére
De igen. Csak ügye nem szeretnék összeveszni az APEH/NAV részleggel.
Meg cégnek menne és ők is szeretnek mindent hivatalosan csinálni, lepapírozva, számlákkal.Ha minden összejön, akkor mennek egy terembe termelni.
gyenge47: szerver bérbeadásról lenne szó. Én csak a vasat adom, minden további melót a cég csinálja. (elhelyezés, üzemeltetés, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
gyenge47
aktív tag
válasz juliabrilke #41794 üzenetére
Akkor adószámos magánszemély. Viszont annyi, hogy ne havonta legyen a kifizetés, hanem rendszertelenül. Mivel ez a rendszertelen munkákra vonatkozik. Eléggé gumiszabály, egy apehest kéne megkérdezni..
-
-
siti
őstag
válasz juliabrilke #41796 üzenetére
nekem most otthon áll a négymagos gépem, azt ilyenkor ki lehet adni szervernek, este meg nyugodtan netezhetek rajta?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest