Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
válasz juliabrilke #3701 üzenetére
Szia, nem láthattad, mert csak tegnap késő este pakoltam fel pár helyre....
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
Rellind
senior tag
Figyelem!!!
Eladnám a Ferrari Challenge jegyeimet.4db van.Sajnos nem tudunk elmenni: (((Augusztus 29-31. között kerül megrendezésre a Hungaroringen a Ferrari Racing Days bajnokság magyarországi futama. A verseny egyedülállóságát többek között az adja, hogy több, mint 100 Ferrari áll rajthoz. A hosszú hétvége kiváló alkalmat nyújt a kikapcsolódásra nemcsak autórajongóknak, de családoknak, pároknak és fiataloknak is.
Paddoc k jegy - a főbejáraton keresztüli, napi egyszeri belépésre jogosít a főépület mögötti paddock területre, a box utcába, illetve a lelátókra a verseny mindhárom napján.
Siófokon,Székesfehérváron személyes átadás.
ár:3500/db
Ha viszed mind a 4-et az ár 3000ft/db!!![ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
Eladnám 2 éve vásárolt Epson D78 tipusú színes tintasugaras nyomtatómat.Hibátlan,karcmentes,megkímélt darab.
Négy darab patron kell bele,utángyártott tintapatron szoktam használni amely 500-700 forint szokott lenni...gazdaságos, csak azt a színt kell kicserélni, amely valóban elhasználódott.
Dobozában,tápkábellal,telepítő cd-vel. Usb adatkábel nem tartozék,nem volt a dobozban.Garancia lejárt.
[link]EgyezkedésM
[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
válasz JohnnyX #3698 üzenetére
Egy egész érdekelne. Nincs humorom legózni vele. így is moddolni kell mjad, de csak hozzáadni fogok, elvenni belőle nem.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
kem
addikt
iwiw meghívót vadászok nagyon nagyon sürgősen.
tud valaki segíteni nekem?Köszi!
-
oregcsóka
őstag
válasz juliabrilke #3707 üzenetére
Hát igen, aztán nekem meg időközben picit módosítani kellett az áron is....
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
oregcsóka
őstag
válasz juliabrilke #3710 üzenetére
Á, szerintem teljesen felesleges, nem érdekel itt senkit, ha meg mégis, priviben megküldök minden szükséges infót, mailben pedig több fotót.
-
juliabrilke
veterán
Eladó egy inno 7600gt dobozával, cd-vel és minden eyéb vacakkal együtt. A kártya pci-e foglalatba illszkedik és kitünően működik.
-
Chubbyinc
csendes tag
eladó 17" xerox TFT ~25e. dobozzal kábelekkel.
pixelhiba, karc, sérülés nincsen -
oregcsóka
őstag
válasz juliabrilke #3712 üzenetére
Írtam privit, jó volna ha lenne időd válaszolni rá. Köszönöm.
-
csaba77
csendes tag
Hi,
Tudom nem ide tartozik , de nincs valakinek egy Indesit WT100-as mosógéphez programkapcsolója?
előre is kösziCsibe
-
oregcsóka
őstag
válasz juliabrilke #3717 üzenetére
OK, rendben, péntek jó?
-
juliabrilke
veterán
LIFEBOOK SUBNOTEBOOK B-2562
o 10,5 " kijelző(ceruzával, érintőképernyő (touchscreen)
o P3 Mobil Tualatin 700MHz 512L2, speedstep, max. fogyasztás 6,7W
o 256M SDRAM, (bővíthető).
o Ati rage grafikus kártya 8MB 1024X768 (divix filmek nem gond neki,)
o 20 GB-os winchester
o infra, hálókártya
o hibátlan újszerű nagykapacítású aksi (3-5 órás)
o magnézium ház, kevesebb mint 1.5 kg
o töltővel együtt.Tökéletes mobil internetezésre, filmezésre, strapabíró, könnyű.
Ár 40.000,-EEEPC-t nyugodtan el lehet felejteni!
[ Szerkesztve ]
-
Reac^
őstag
válasz juliabrilke #3720 üzenetére
Báz, ez gecijó
Táccsszkrínes eleve... EEE-t utólag lehet táccsszkrínesíteni csak az nem óccsósTegnap tapiztam élőben az 1000es EEE-t, hát sztem ez kisebb nála, akkor massziv monstrum, egyből megutáltam. A kis 701-esem meg túl kicsi... A kettő között kéne valami emberi billentyűvel (Várom az Aspire One-t)
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
juliabrilke
veterán
Nékem is tetszik nagyon. 2 darabot tudok szerezni, egy darabon gondolkodok én is.
Átgondolom, hogy költözés előtt bele fér-e a keretbe.Nem tudom miért, de az EEEPC valamiért nem tetszik. Mondjuk az 1000-est nem próbáltam még ki. Mondjuk ez a gép teljesítményben azért erősebb. Egyébként nincs a régebbi EEEPC-s celeron procikban L2 gyorsítótár?
Az érintő képernyő meg tényleg nagyon jó dolog.
[ Szerkesztve ]
-
lcdtv
tag
Asus X51R AP-109 notebook, dualcore 1.8GHz 120GB ,1GB memo, WIFI, táska . 90eFT
nem egy játékos darab de mindenapi feladatokra tökéletes(office,grafika,net)
+1GB ram, gigabyte passz.hűtő, mini bluetooth 102eFT -
Kloden
senior tag
Eladó/elvihető P2 konfig darabokra szedve vagy egyben:
- Ház: AT Minitorony 3+3db hellyel. [Kép] [Kép]
- Alaplap: Abit BE6 (drivereket+kézikönyvet adok hozzá) Sajna néha nem mindig érintkezik a procival emiatt kicsit mozgatni kell hogy beálljon a megfelelő helyre. [Kép]
- Alaplaphoz ajándék hangkarit adok (valami X-Fi előd lehet ), nemtudommianevehosszúfekete csatlakozós, de műxik szépen.
- CPU1: P2 366MHz Celeron aktív hűtővel (SL35S) [Kép]
- CPU2: P2 233MHz Klamath, tokos aktív hűtő is van hozzá (SL2QA) [Kép]
- Vidkari: ASUS AGP2x? V3800 MAGIC/16MB [Kép]
- RAM: 196MB (128MB + 2x32MB SD modul) [Kép]
- Floppymeghajtó [Kép..zeletetekre bízom ]
- PCI-os LAN kártya, mivel az alaplapon nincs... [Kép]
- Monitor: 15" LG Studioworks 575N [Kép]
- Pendrive: 512MB (anno 11k-m ba került! )
- CD olvasó, elvileg műxik is.Táp és vinyó hiányzik a teljes konfighoz, a táp az elpukkant épp tegnap, alkatrésznek elvihető 200W-os Acorp béke poraira. (nem hiszem hogy komoly baja lenne mert nem volt égett szag meg semmi, egy elekrtozseni megcsinálja sztem. Másik táppal kipróbálva
az alaplap műxik természetesen.)Elvihető alaplap:
- Gigabyte GA-686BLX Hogy műxik-e nemtom, egy éve vettem neten, az eladó szerint műxik, nem volt próbálva, dobozban áll azóta. [Kép]Ár megegyezés szerint, aki egyben elviszi az kedvezményt kap!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Női 24"-os bicót keresek!! (vagy esetleg 26"-os)
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
-
Reac^
őstag
Nem kell vkinek celeron d 2,4 533 256kb proci?
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
shankeesham
tag
Tud valaki ajánlani olyasvalakit, aki PS2 chippelésével foglalkozik itt helyben Székesfehérváron? Ha igen, akkor dobjon már meg egy privivel.
Előre is köszi.
vivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
kem
addikt
Sziasztok!
Nem jár valaki közületek a redrock falmászóba?
Én most nagyon megszerettem, csak rá kéne gyúrnom a kezemre, mert elég nehéz kapaszkodni. Kéne 1-2 tanácsKöszi!
-
JohnnyX
őstag
Memoria elado!
1db ddr2-667, 1GB (Samsung, 2Rx8 PC2-5300U-555-12-E3)
1db ddr2-667, 512Mb (Samsung, 1Rx8 PC2-5300U-555-12-ZZ)
2db ddr2-667, 512Mb (Samsung csipekkel, 1 oldalasak)
1db sdr-133, 512Mb (Kingston, KVR133X64C3/512)
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
juliabrilke
veterán
Eladó 2 darab gép:
#1 LIFEBOOK SUBNOTEBOOK B-2562o 10,5 " kijelző(ceruzával, érintőképernyő (touchscreen)
o P3 Mobil Tualatin 700MHz 512L2, speedstep, max. fogyasztása 6,7W
o 256M SDRAM, (bővíthető).
o Ati rage grafikus kártya 8MB 1024X768 (divix filmek nem gond neki,)
o 20 GB-os winchester
o infra, hálókártya
o hibátlan újszerű nagykapacítású aksi (3-5 órás)
o magnézium ház, kevesebb mint 1.5 kg
o töltővel együtt.Tökéletes mobil internetezésre, filmezésre, strapabíró, könnyű.
Ár 36.000,-EEEPC-t nyugodtan el lehet felejteni!
#2 IBASE MB890D gép, mini ITX-es alaplappal, fekete házban, táppal, mindennel.
alaplap benne
processzor: notebook 1,3Ghz celeron + 512MB memória.[ Szerkesztve ]
-
JohnnyX
őstag
válasz juliabrilke #3736 üzenetére
Hali, a Lifebook billentyuzetkiosztasa magyar?
Floppy-optikai drive?
Usb port?Lehet hogy erdekelne egy haveromat.
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
kem
addikt
válasz juliabrilke #3734 üzenetére
Igen-igen, de most már szeretném legálisan is csinálni
Az óriáskereket is pl imádtam amíg még állt R.I.P.
+laktanya&raktárak forever. Parkour-özni is jó lenne, de a királyok városában egyrészt szinte lehetetlen, másrészt nem nagyon van kivelKöszi!
-
Chubbyinc
csendes tag
eladó 17" xerox TFT ~25e. dobozzal kábelekkel.
pixelhiba, karc, sérülés nincsen -
#TOTTI
őstag
intel_conroe_jatekgep_ar_alatt_ati_3850_e2180_fsp
Sziasztok..!
Ha valakit érdekel irjon! -
rrobi
senior tag
Sajnos bedöglött a Sony DSC-S40 fényképezőgépemben a memóriakártya… Ezt írja ki: Memory Stick error C:13:01. Esetleg valaki találkozott ezzel a hibával? Mit jelent ez? Egyik napról a másikra csinálta, semmi előzménye nem volt a dolognak.
Kuka a kártya? Legalább a képek (~700MB kép van rajta…) megmenthetőek?Itt ragadnám meg az alkalmat, h megkérdezzem van-e valakinek eladó „jóárasított” Memory Stick vagy Memory Stick PRO ( a DUO az nem jó!!! ) memóriakártyája?
Köszönöm!
-
törölt tag
Tipp: Vannak ezek a multi formátumú kártyaolvasók. Esetleg egy olyannal meglehetne próbálni beolvastatni PC-re...
A neten egyébként csak olyan "megoldást" találtam amivel annyit lehet elérni hogy újra érvényes formátumúra lehet formázni a kártyát. Olyat nem amivel megmenekülnek az adatok is. A probléma forrása elvileg az hogy a Sony gépek érzékenyek a kártyán használt fájlrendszer állapotára. Ha azt máshol is használtad, akkor azt nem csípi...
[ Szerkesztve ]
-
rrobi
senior tag
válasz juliabrilke #3743 üzenetére
Ha jól tudom, akkor igen. Ez a saját szabványuk, mint Fuji-nak az xD. Miért is használna minden gyártó olcsó, jó SD-t???
-
rrobi
senior tag
válasz #95904256 #3744 üzenetére
Kártyaolvasóban is próbáltam, de nem látja a pc. Az a tréfás a dologban, h ha jól emlékszem, 2éve biztosan nem lett kivéve a memóriakártya a gépből, szal’ ez nem lehet a baja. Köszönöm a „megoldást”, ha feladom a lementésbe vetett reményem, akkor lenullázom a kártyát, remélem úgy jó lesz. Nem olvastam el még az oldalt, de ha nem látja pc, nem látja fényképező, akkor hogyan fogom formázni?
-
give3
tag
Üdv.
Chaintech nf4 Ultra,
Athlon64 S939 3000+ Venice BOX,
2*512MB Kingstone DDR400,egyben eladó, 16eFt-ért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem értek ehhez a memóriakártyához, de gondolom abban rejlik a trükk hogy a fényképezőgép indításkor nem tudja detektálni a kártyát, viszont az oprendszere a formázás parancsot akkor is végrehajtja. Hogy aztán mik a technikai részletek, azt ne tőlem kérdezd. De lehet hogy egy próbát megér...
-
a1rl1ne
tag
Üdv.
Autóüveg fóliázást hol csinálnak Székesfehérváron?I was born in a dump my mother died, my daddy got drunk they Left me here, to die or grow in the middle of Tobacco Road
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest