Aktív témák
-
JohnnyX
őstag
-
funkygee
aktív tag
Érdekel valakit igazi jó Tokaji Szamorodni? Tokaj kereskedőház által palackozott, 1/2 l. /üveg,számozott, igen finom,jó minőségű bor, 2000-es évjárat!!!! Aranysárga,illatos,fincsi.
950 ft./üveg.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Na akkor megpróbálkozok másképp..
Ismer valaki olyan helyet Fehérváron, ahol fitnesz felszereléseket lehet kapni? Ami konkrétan kellene: fekvenyomó pad + rúd + tárcsák. Decathlon-t néztem, de a netes árak nagyon magasak (20kg-os tárcsa pl. 13K -> LOL), mást nem igazán találtam.
Help plz
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
funkygee
aktív tag
Valóban, ez kimaradt. Egyelőre csak édes, de ez igazi csajozós tészta
-
Reac^
őstag
válasz Motion_Blur #1909 üzenetére
1x én is jártam ott, hát fennakadtam a súlyok árán. Inkább egy meszes vödör teli vízzel. Rudat még annakidején csináltunk mi is sima vas csőből
Egyébként a dekán kívül máshol nem találkoztam ilyennel
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
kem
addikt
válasz Motion_Blur #1917 üzenetére
Halo!
Nagyáruházakban körbenézhetnél.
Bátyám asszem az osanban vásárolt be súlyokból, meg rudat és fekvenyomópadot is ott vette valami 15k-ért az egészet. A súly meg a rúd minősége meg szerintem annyira mind1
Csak nem törik el, bár elég strapának tűnik, már vagy 2-3 éve megvan.Köszi!
-
JohnnyX
őstag
-
Lamair
aktív tag
quad intel a hirdetésem feljebb árcsökkenés 38eFt
szeptemberig garos laci06-nál (szfvári kolléga)
b3-as +arctic freezer7es hűtő ajándok, doboz, gyári intel hűtő még használva nem volt, tuningolvasenemvolt''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''
-
Viszlát
addikt
Sziasztok!
Van nékem egy PCI-e-s X600-as vidkarim, amit valamilyen hasonló képességű AGP-re cserélnék. Tudom, fura kérés, de ez van
Köszönettel, V
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
JohnnyX
őstag
Erre valaki?
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Tom5
addikt
válasz Motion_Blur #1927 üzenetére
Konditerem jobban megérné...bár Csákváron nemtudom most van-e,plusz ha nincs időd akkor necces
-
funkygee
aktív tag
válasz Motion_Blur #1927 üzenetére
Auchanban talán lehet emberi árban venni súlyokat meg rudat is,én ott vettem francia rudat kevesebb mint 4000,- Persze lehet nem tudom, van e ott nagyobb rúd fekvenyomáshoz
-
Lamair
aktív tag
válasz juliabrilke #1922 üzenetére
háát sajna nem
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''
-
don_peter
senior tag
Kíváló állapotú Nokia n95 -ös telefont vennék kedvező áron!(Fehérvár és környékén!) Ajánlatokat priviben várom! üdv
[ Szerkesztve ]
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
C2D E6750 prockó érdekel vkit?-= Pancsermeste® =-
-
bim
veterán
akinek t-online adsl nete van irja meg legyenszives miért nem tudok levelet küldeni?
bepipáltam a hitelesitést igényel négyzetet az outlookban és semmi.
már fogadni sem tudok pedig régebben üzemelt minden rendesen.
jöhet priviben is.[ Szerkesztve ]
-
oregcsóka
őstag
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
SzalaiG
addikt
válasz Motion_Blur #1932 üzenetére
Mennyi volt?
/
A LIDL most tényleg akciós. Motoros cuccok nagyon jó áron.Schogetten csoki 99Ft/tábla.
-
juliabrilke
veterán
Ma kiosztottam a galdiátoroknak 7, illetve 9 aranyat, tehát tessék nagyon örülni.
-
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #1940 üzenetére
-
Tom5
addikt
válasz Motion_Blur #1939 üzenetére
40kg?
Az nálam bicepszre pont jó -
SzalaiG
addikt
Hali!
Kéne egy gép amin elfut az XP és van benne 256Mb RAM, kis vinyó, dvd-olvasó.
Sürgős! Ajánlatokat privibe! -
geree@bl
senior tag
MSI 8600GT OC 256Mb
Még mindig eladó, garival, tartozékokkalPrivibe jöhetnek az ajánlatok.
''Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.''
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest