Hirdetés
Aktív témák
-
veterán
válasz pmheros #26560 üzenetére
nálam az egyik másik játék résztvevő szórakozott, ki is tiltottuk a nyereményjátékból, csak ugye a reklamálást, meg a feljelentést én kaptam (bár feljelentésről értesítést még nem kaptam). A baj az, hogy azt gondolták a látogatók, hogy húúú ő spammel ... pedig én nem akartam. Ja meg hogy az én k*rva anyámat szidták
mostmár nem az egeszsestar.hu a nyereményjáték feladásakor a feladó, hanem a user aki az ajánló, így talán nem engem jelentenek fel...
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
válasz pmheros #26787 üzenetére
oem, - úgyis csak porosodna a gyári hűtő
3 hónap gari, - durván tuningolni kell ahhoz hogy pl. 95 nap után megpusztuljon
nem ennyiért árulják tipikusan, - nem igazán számít
de tény hogy olcsó - tény, hogy akkor ennél kevesebbet ér egy használtAkko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Rhino666
addikt
válasz pmheros #26799 üzenetére
Hát, ha valaki tényleg el akarja adni akkor úgyis a bolti ár alá megy. Amúgy meg ha elmegy a noti, inkább új procit veszek Fényhozótól. Most az a pár ezres amit spórolni lehetne a használton. Úgyis mindenki 35k fölött árulja, nem strapálom magam. 3,8GHz-et meg mindegyik megy, afölé úgyse hajtanám...
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Rhino666
addikt
válasz pmheros #26938 üzenetére
Ugyanazt mutatja, mert ugyanattól az elcseszett hőmérő diódától kapják az információt. Ezért gondoltam hogy kézzel mérjél hőt, az a biztos. Bár ha hibázik a kártya, akkor nem ez a valószínűbb.
Azért nézd meg kézzel a bordának a hőmérsékletét. Ha hűvös, akkor nem fekszik rendesen és hibádzik a hőleadó felület. Ha forró, akkor meg a kártya fűti túl magát valamivel.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
partymaci
aktív tag
válasz pmheros #26944 üzenetére
1 embernel mar jelentkezett, konkretan nalam, ugyanis bedobtuk a karit a gepembe. Leteszteltuk Futuremarkal, és tenyleg felment 110 C -ig . A venti meg suvít maxon és baromi hangos. Egyenlore nekem sincs ötletem. Talan tenyleg nem fekszik fel normalisan a hűtő.
Más: keresek olcsó rövid ~50cm -es sata kábelt 3 db-ot aminek az egyik feje derékszögű, akár csere normalisra is.
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
gabesz82
őstag
-
Totya69
csendes tag
válasz pmheros #26967 üzenetére
Már szét vet az ideg
Már arra rájöttem,hogy a név amit most használok egy régebbi regisztrációm szüleménye amit anno elfelejtettem és ugyan arra a mail címre regeltem 2006.12.13-án totya694 névvel és persze a rendszerbe azonos mail cím volt íg egy RIOS váltás során beiktatott a RIOS a mail címedbe néhány számot totati11ster@86093-gmail.com.
Csak ilyen mail fiókot meg nem tudok létre hozni mert nem engedi a gmail
mert ha lenne ilyen címen fiókom akkor lehetséges,hogy a RIOS jelszó automata oda küldene új jelszót a totya694 felhasználó névhez[ Szerkesztve ]
-
Totya69
csendes tag
válasz pmheros #26970 üzenetére
A másik gép egy Macintosh gép volt
Annak a billentyűzetén meg világít a caps lock tehát biztos nem volt bekapcsolva.Csak azt nem vettem észre,hogy a Mac a háttérbe épp frissített amikor be akartam lépni.Elkövettem azt a hibát,hogy a Win-es gépemről kiléptem a PH-ról és onnantól elkezdve csak káosz.
Nem engedett be a régi jelszavammal egy gépen sem pedig 4 gépen is megpróbáltam.2db szűz Xp-s gépen is.[ Szerkesztve ]
-
pintyesz
senior tag
-
partymaci
aktív tag
válasz pmheros #27006 üzenetére
De sikerult lecserelni a hutest?
En beszereztem egy Palit gtx 260-as referencia karit de eleg jo a hutese, 80C fole negynagyon megy, Pedig a regebbi (65nm-es) verziok fantasztikusan idióta módon bevannak burkolva teljesen muanyaggal.Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
WindyJoe
aktív tag
válasz pmheros #27043 üzenetére
Láttam a tesztet, nem értettem miért írták, h nincs rajta DVI. Amit linkeltem ipon oldalon és az acer honlapján (magyar és UK-n) is azt írja h: Analóg (VGA), Digital (DVI HDCP -vel).
Ha nem lenne rajta, nem is tervezném h ilyet veszek...
Akkor már inkább ezt.
(FELBONTÁS: 2048x1152 (: )A szállítási költség ártól függetlenül 2400 Ft, tehát ha félmillás lapit vennék tőlük, akkor is ennyi és kész. Viszont van futárgarancia...
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
WindyJoe
aktív tag
válasz pmheros #27048 üzenetére
Ezt is láttam, de sztem a teszt monitornak nem ez a típusa...
Vagy a tesztben hibás a típus, vagy a gyártó honlapjain van hülyeség, de sztem inkább az előbbi.
Másrészt, ha megrendelem és nincs rajta DVI, akkor szó nélkül vissza kell vegyék, nem? Mivel a honlapjukon félretájékoztattak...MOD:
Ez is egy kicsit értelmetlen: "Örültünk volna, ha a fényerő/kontraszt beállítását és a bemeneti video jelváltást egy-egy gombnyomással előhívhattuk volna, azonban így csak a főmenüben mászkálva találjuk meg ezeket."
Mi a ráknak video jelváltás egyetlen bemenetnél??!![ Szerkesztve ]
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
LordVader80
őstag
válasz pmheros #27055 üzenetére
nagyon nagy
köszi a linket, ezt még nem láttamegy valag pénzből olyan SW belsőépítésmunkát végeznék itthon.... hogy csak na kábé mint a Megint17 című filmben a főszereplő haverja, na az hatalmas tag volt láttad?
Rhino666: miért nem tartasz angol órákat maszekban?
[ Szerkesztve ]
May The Force Be With You!
-
őstag
válasz pmheros #27210 üzenetére
Éljen az Asrock
Ahhoz képest,hogy az Asus leány vállalata szerintem sokkal jobb megoldásokkal rendelkezik mint az anya vállalat(amit amúgy is tiszta szívemből útálok )
Asrock-al még soha nem volt gondom de Asus-al meg "csak" a gondom volt(kivéve Asus TUSL2-C akkor még tudtak alaplapot csinálni de utána már nem)Üdv:Attila
-
t_ferenc
őstag
válasz pmheros #27225 üzenetére
köszi, de az ajánlott topikban sajnos frankón nem mondtak semmit sem...
- a prociról kideríthetem, hogy milyen steppinges, de a vid-ről már gőzöm sincs. cpu-z megmondja? azt meg azt hiszem írtam, hogy nem volt húzva sosem, viszont vízzel hűtve igen.
- a 8800gtx gyári hűtője gyakorlatilag gyári állapotban van, mert szinte azonnal felkerült a vizes blokk a kártyára. max pár napot mehetett.
- a ház tényleg alap atx, nem kell tőle csodákat várni. elől és hátul is 8 centis venti van benne. ilyen ház volt fölösbe.
- gari: nem tudom, de ha van is angliába szól
- ocz memók cimkéjét meg fogom nézni.
if you fall seven times, stand up eight
Aktív témák
Hirdetés
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest