Hirdetés
Aktív témák
-
WindyJoe
aktív tag
válasz SirRasor #43986 üzenetére
Megnéznélek amint belelépsz egy éles üvegszilánkba, vagy esetleg egy olajfaágba, drótba, rozsdás szögbe, patkányfogba... Nekem volt szerencsém vagy 18 éve a Lugas utcánál a töltésen ráhajtani egy patkány állkapocsra BMX-el, azonnal durrdefekt. (Otthon foltozás közben találtam meg az egyik fogat a kerékben) Képzeld el, amikor mezítláb belelépsz egy több éve ott heverő patkány/egér állkapocsba és a foga benne marad a talpadban. De csak szimplán az is jó lehet, mikor egy üvegdarabka hasítja végig a "pihepuha" patádat...
De, ha úgy gondolod, hogy a töltésen nincs üvegszilánk (de van egyébként), akkor is ki kell jutnod odáig valahogy, és panelok közt az aszfalton nincs olyan rész ahol ne lenne széttörve egy egy üveg. (Ez nagyon nem egy kategória az éles kaviccsal. Nyaranta a Balatonnál én is mentem mezítláb murván, de egyszer összehasonlíthatnál egy törött üveget egy murvaszemcsével és hamar rájönnél a különbségre.)
Nem fájdalmas, de kellemes lehet mezítláb kutyasz@rba lépni is.
Mellesleg a futás utáni szappan és melegvíz használatod bőven túllépné egy sportcipő árát.Mindemellett sok szerencsét, ha mégis kipróbálnád, majd szólj a doki után, mert talpat még nem láttam összevarrva, azt megnézném...
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik