Hirdetés

Aktív témák

  • ShadowX

    őstag

    válasz totya694 #43714 üzenetére

    Igazából én nem ajánlok neki úgymond "okostelefont". Ezalatt értheted az iOS, android, vagy wp7, winmobile rendszerű telefonokat. Nekem egy xperia x8-am van, úgy gondoltam kihasználom a képességeit, de inkább csak a rendszer érdekel maga. Múlt hónapban pl. a 150mb mobilnetből kőkemény 10mb-ot elhasználtam. SMS-re, meg telefonálásra pedig megfelelne egy zárt rendszerű telefon (de erősen, sőt mi több kötelezően javaslom a kapacitív kijelzőt!!!!) amiben van mondjuk a fiataloknak oly fontos beépített facebook kliens. Ezen felül a legtöbb telefonban egy tizenévesnek megfelelő zenelejátszó is található. Nem hinném, hogy a lányodnak mindenképp szüksége van mondjuk egy android market kínálta "szabadságra". Az iOS meg wp7-es telefonok pedig irdatlan drágák egy tizenévesnek (gondolok itt a sok afromagyarra, ha netán meglátják a kezében....). Valamint azt sem hiszem, hogy a 320X480-as felbontásnál jobb kellene neki (igazából a 240X320 bőven megfelelne neki).
    Ahogy már előttem is írták, inkább a külső fog dönteni a lányodnál, erre a nyakamat merném tenni. :) Valami rózsaszín teló lesz a befutó, ez már szinte biztos. Jobban jársz, ha tényleg kikéred a véleményét, és akkor biztos örülni fog neki.

    Én még az x10 minit is sokallom, mivel nem fogja a rendszert frissítgetni, főzött romokat pakolgatni rá, de még az alapértelmezett (mellesleg tetű lassú) homescreent sem fogja lecserélni, sőt nagyon alakítgatni sem.

    És ezeket az olcsóbb zárt rendszerű telefonokat még kímélni sem kell, mint pl. egy 40-50 ezres kezdőárú "okostelefont". Ha leesik, akkor leesik, ha zsebben kopik, akkor zsebben kopik.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák