- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
senior tag
De ha közsszereplő, és nyilvános a születésnapja, mert mondjuk ott van Wikipédián, akkor miért ne tudhatnám én, mint cég? Nyilvános adatokat miért ne tárolhatnék? A GDPR-ban nem azt ígérem meg, hogy törlöm a rólad szóló adatokat, hanem azt, hogy törlöm az általad készített regisztrációt, azokat az adatokat törlöm, amit te adtál meg, te generáltál, pl. egy rendeléssel. De ha én közben statisztikát csináltam abból, hogy hány éves vagy, mit vettél, mi a nemed, hol laksz, azt nem töröltethetik velem, és tulajdonképpen vissza sem követhető. Nyilván aggályos sokféle szempontból az ai, ezek most felmerülő problémák, most kell őket menet közben megoldani, de itt egészen egyszerűen hibásan értelmezik a GDPR-t. Maga a történés elég nagy ostobaság, csak clickbait, minden amiben benne van, hogy ai.
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest