- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Ismerősnek segítek:
[H] Dead Space, Mirrors Edge [W] Garry's mod
Aki tud az írjon privátot ma holnap aktív a dolog aztán 1 hét szünet mert elutazik ismerős, de aztán megint érdekelne minket Garry's mod Dead Space vagy Mirrors Edge-ért cserébe.
Üdv
Puma"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
Sok korlátolt agyú komolyan nem hiszem el.
Honnan a faxomból tudjam minek mennyi az értéke mikor én teszek magasról az egészre és csak ismerősnek segítek.
Amúgy meg véletlenül se lenne senki akinek lenne egy felesleges Gmod-ja amit oda adna mondjuk pont azért a 1-2 játékért amitől ismerős szabadulna meg és mert tök jó fej elcseréli.
Ennyi földhözragadt, materialista, érzéketlen, együgyű embert ilyen rövid idő alatt nem láttam.
Amúgy meg 2 Steam group-ban is beírtam és érdekes ott senki nem hurrogott le és még volt aki cserélt is volna csak nem látta, hogy nekünk mi kéne.
További szép napot.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
Steamgifts-en nyerte.
Aztán megörült, hogy de jó van 2 játék, de azokat nem szereti és hátha el tudja boltolni valakivel...
(#9532) Wolverine
+1
Csak manapság jó pofa dolog belekötni az emberbe, leszólni és cseszegetni.
Biztos a való életben is hasonlókat él meg, de neten már bárki tud kemény lenni és beszólni bárkinek.[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz tupacamaru #9533 üzenetére
Meglehet... már korábban írtam én erről nem tudok semmit csak jófejségből és segítségére próbáltam lenni.
Most hogy ezt írtad elküldtem ismerősnek és azt írta, hogy:
18:15 - x: lehet h tényleg nem lehet
18:15 - x: nem olvastam el a szabályzatot
18:15 - x: és tényleg csak gifteket lehet
18:15 - x: mert tradeben nem tudom átadni értedHurrá ennyivel okosabbak lettünk... ő is... én is...
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz Inkv1zítoR #9567 üzenetére
Nekem sima OTP-s junior pay pas-es kártyám és van tudok vásárolni.
Nem is dombornyomott."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest