Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    Tyhűű, hát óvatosan a supporttal, mert nehezen megy nekik felfogni a dolgokat:

    Volt egy accountom, külön emaillel. (Próbálgatós account, nem volt rajta semmi):
    Gondoltam nem hurcibálom tovább, kérvényeztem törlését. Megjött az üzi, hogy 30 napig meggondolhatom magam vagy az sem (már nem tudom melyik), de jött a 30 nap után egy mail, hogy törlődött.
    Alap check nálam, hogy ilyenkor megpróbálok belépni, vagy jelszóthelyreállítani, hogy lássam tényleg jól végbement minden: Belépés nem megy..... de a jelszóhelyreállítás igen!!.

    Na mondom ez nem oké. Aktív accountomról leírtam a fentit, és kérdeztem, hogy ez mégis hogy s mint. Szóval szerepelt benne, hogy másik account, másik email.

    Erre jön, hogy "ha terminált egy account akkor nem lehet változtatni a belépési dolgait, steam support nem tudja visszaállítani, ha vissza tudtam állítani a jelszót akkor biztos elfelejtettem, hogy csináltam egy másik jelszót ugyanarra az emailcímre :F ... ajdam meg, és megnézik...

    Írom vissza, hogy megtörtént az amire azt mondják, hogy nem lehet... és folyton felügyeletem alatt állt a mailfiók, és biztos hogy nem készült rá még egy account. (nem válaszoltak annyi idő alatt ameddig érdekelt volna a dolog, így az emailt is töröltettem a szolgáltatóval, ezt is leírtam)

    Erre ők vissza, hogy:
    Megnéztük, és a megadott account törölt, és az az email el lett távolítva ebből az accountból. Talán elfelejtetted hogy csináltál egy újat? Biztos, hogy abba (pontos account neve a töröltnek) lépj be. Ennek a jelszavát visszaállítottad..
    ______

    Szóval amiről kérdezem, hogy hogyan történhetett meg azt monják, hogy nem történt meg, Az "ez-az" különbsége nem értelemezett, vagy nem bírják feldolgozni, hogy valakinek lehet több accountja, vagy nem tudom...
    Törlés után lehet jelszóhelyreállítani accountokat.

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák