Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vaakuum

    addikt

    válasz TESCO-Zsömle #1462 üzenetére

    Pedig a 100+kg testsúlyra a kettlebell swing, aroundtheworld, press, fűrész, deadlift és hasonló kezdő gyakorlatok kezdésnek tökéletes lenne! Nincs ugrálás :N , viszont a kéz, váll, törzs és láb izmait is egyszerre veszi igénybe :K , viszi a pulzust fölfelé (túlsúlynál meg pláne könnyen). Pont ez a lényege a kezdő gyakorlatoknak, hogy felkészítik az embert a komolyabb terhelésre és a nehezebben (összetettségében és kontrollálhatóság tekintetében) kivitelezhető dupla belles gyakorlatokra, és azokra, amikor a fej fölött is kell már dolgozni intenzíven.
    Aerobiknorbi is azért lett olyan piszok sikeres a kezdetekkor, mert a többi edzésprogrammal ellentétben az álló gyakorlatokat preferálta a nagyon túlsúlyos embereknek, akiknek abban az állapotban pszichésen is megalázó tud lenni az ugrálás, hasazás, meg a földön tehetetlenül fetrengés. A lightos ugrabugra viszont eleinte nála is tökéletes volt, és ahogy fogyott a delikvens, jöttek az egyre nehezebb gyakorlatok is.

    "Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Új hozzászólás Aktív témák