- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz mSchumi87 #4873 üzenetére
Nem erről van szó, mindenhez használható egy soundbar. De pl. a mélynyomó nélküliek nem nagyon ajánlottak ilyen alacsony áron, engem pl. még a 100 ezer Ft feletti Samsung (2.0)sem tudott meggyőzni.
Én ez alá nem mennék soundbarban: [link]
Azért kérdeztem, hogy kell-e az optikai bemenet, mert ha maradnál az analóg csatlakozásnál, és nem ragaszkodsz a soundbar formához, akkor én ennyi pénzből elmennék mini HiFi irányba, mert egyszerűen ha a hangminőséget nézem 40 ezer Ft körül kapok egy sokkal jobban szóló HiFi-t, mint egy soundbart.http://www.diesel.com
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz mSchumi87 #4881 üzenetére
Na erre voltam kíváncsi, hogy miért soundbart nézegetsz ennyi pénzből, optikai csatlakozó miatt vagy helyhiány miatt...szóval a helyhiány. Amúgy sejtettem...
Nem tudok semmit az SJ2-ről, az árukeresős és boltos véleményeket meg nem linkelem, gondolom azokon már túl vagy, holnap meg már innen a PH-ról is lesz SJ2-es vélemény (remélhetőleg). Szerintem jobb választás mint amiket eddig linkeltél beépített "mélynyomós" cuccok (viszont rosszabb, mint egy mini HiFi hasonló árban).http://www.diesel.com
-
kbyte1024
veterán
válasz mSchumi87 #4885 üzenetére
Na megvagyok vele tehat egy 5.1-es házimozit váltott.16negyzetmeterbe vqn és idáig kellemes csalódás. Főleg tv-hez lett veve,mostpont moto GP megy es kellemes a hangja.A bassus nem nyom el semmit, és ugye mezei tv adásban nem is nagyon van baszus. Zenehallgatásra nem kimondottan ajánlanám.Ahhoz az Sj4ami mar 300wattos,bar szerintem azeket nem kimondottan zenére találták ki.Nekem a 16n -be még egy kis terhatást is ad. Ennyi pénzért szó nélkül ajánlom.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz mSchumi87 #4896 üzenetére
A mélynyomó "bárhol" lehet, nem kell közvetlenül abba gondolkodnod, hogy a soundbar környékén legyen.
Tegnap ajánlottam egy egészen jó hifit, annak a hangszórói nem férnek el? A főegysége meg akárhol lehet, a földön is.
Én is helyszűkébe vagyok, de így oldottam meg az egyik gépemhez:
[link]
A mélynyomó az asztal mellett van jobbra, a főegységet meg a lábam felett lévő kis tartóra tettem, pont ráfért. Nem a legpraktikusabb, nem látom a hangerőt, vagy éppen melyik bemeneten van vagy éppen hajolgatni kell ha USB-ről hallgatok zenét...de ez van. Előbb-utóbb kell lennie megoldásnakhttp://www.diesel.com
-
Chal
addikt
válasz mSchumi87 #4896 üzenetére
mSchumi87: nem csak neked szól, egy kisebb review is egyben a hsz, hátha valakinek hasznos lesz.
Szóval nem tudom mekkora a keret, de pár napja próbáltam Jamo SB40-et. Meg kell hogy mondjam, minden igaz abból, amit ebben a tesztben írnak. Előtte/utána próbáltam JBL SB450-et, Yamaha YAS-306-ot, és LG SJ7-et. Egyik se jött be, vagy rettenet doboz hangjuk volt zenével, vagy annyira iszonyatosan túl volt tolva a basszus (JBL), hogy én ezt max 20 éve vettem volna meg, emberkedni a korombeli haveroknak. Ráadásul úgy mentem be a boltba, hogy ha meg tudnak győzni, akkor egyszer élünk alapon egy Yamaha YSP-2700-ra is rávehető leszek. Aztán nem voltam rávehető, mert a Jamo ugyan egy jóval primitívebb (és akkor még finom voltam) szerkezet, ugyanakkor bőven szólt olyan szépen (és ami nagyon fontos: zenében is) ami nekem igencsak megfelelő.
disclaimer1: nyilván nem vagyok hülye, ha olyan igényeim lennének amit csak az YSP-2700 tud kielégíteni, úgy mint a közel valódi térhangzás és egyebek, akkor nem áll a fenti
disclaimer2: böszme AVR-ről és méteres hangfalakról váltanék én is, szóval ahhoz képest hallgatóztam, és nem a TV hangszóróihoz képestMiért írom neked (is) mindezt? Mert nagyon pici a mélynyomója. Nézz rá, lehet, hogy befér, és ha az ára is oké, akkor csak ajánlani tudom. Egészen elképesztő, hogy ebből a kis izéből mi jön ki. És itt nem arra gondolok, hogy lebontja a házat a basszus, hanem pont arra, hogy nem sok benne semmi, és nem is kevés. Precíz, tiszta, pont úgy szól ahogy kell, nekem tetszik/elég, és a zsebemben maradna a keretem jelentős része.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy még nem vettem meg, egy kicsit birizgálja a fantáziámat a Sonos Beam (smart home-ban is utazom, és eléggé érdekel a dolog), de arra meg várni kell még, szóval még gondolkodok. Ha ez a tényező nem lenne, már itt muzsikálna a Jamo SB40, az tuti
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- iPhone topik
- Autós topik
- OLED TV topic
- E-roller topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest