- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz pècsimunkás #78600 üzenetére
Ahogy rájöttek a pénz szagára - de sajna a sztori kifogyott - na úgy alakult a foskovácsolás művészete. Kár a remek karakterekért, de az első nagyon jó lett. Szódàval a második is.
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
paatrick
őstag
válasz pècsimunkás #78600 üzenetére
Jól bírod, én asszem az első résznél kukáztam is mikor
Már egyre háklisabb vagyok az emberi hülyeségre épülő sorozatokra/filmekre.megvolt a szépen felépített terv, mindenki tudta a feladatát, erre nagykegyesen elcseszik saját maguknak mert nem tartják a tervet. 6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Laraxior
titán
válasz radi8tor #78601 üzenetére
Megvárom amig kint az egesz. A mayor of kingstownt is megvartam, nem szeretem egyesevel nezni, ha esetleg tobbe bele van kezdve akkor azt se tudom hol vagyok, plane, ha mar par evad mogottem van.
A minap a Night agentet dobta fel a netflix, hamar leporgettem, tök jó volt."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
k-adi
nagyúr
KAOS (2024)
season 1 finaleJeff Goldblum mint paranoiás Zeus
A sorozat alapvetően jól indul és érdekes is a téma, de sajnos kifullad. Ritkán csalódok itteni ajánlásban, de ez most nagyon nem jött be. Az ugyan tetszett, hogy jó utalások voltak, érdekes volt az alvilág megvalósítása is, de elmaradt az évadzáró csattanó, amolyan langyos víz ez. Vannak jó ötletek, néhol egész jó az alakítás is, de hiányzik az erő belőle.
-
senior tag
válasz radi8tor #78595 üzenetére
Azért tud fura lenni: [kép] , függetlenül attól, hogy mennyire remek színésznő valaki, mint pl. ND. [forrás] De tudom, hogy kicsit merev vagyok a feldolgozások tekintetében.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
radi8tor
MODERÁTOR
A gyűrike sorozat legújabb részéhez el kellett olvasnom ezt a Wikipedia oldalt a gyűrűkről: [link]
Erősen spoileres, csak az olvassa el akinek kedves az élete.⭐ Stella
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Lajmund
őstag
Gyűrűk vergődése 2. évad 4. rész
Ez jellemzi legjobban:
Halvány lepke fing. Avagy nesze semmi fogd meg jól. Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
volandy
senior tag
For life/Életfogytig ügyvéd. (dráma, krimi, életrajzi sorozat).
IMDb-7,6
Igaz történet alapján.
„Bár a sorozatot Isaac Wright Jr. Élete ihlette, a történet kitalált.Egy elítélt ügyvéddé képezi magát, hogy bebizonyíthassa ártatlanságát. Kilenc évvel az után, hogy ártatlanul életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték, a negyven kétévesen, megszerzi ügyvédi diplomáját a börtönben. Miközben jogi segítséget nyújt rabtársainak, megfogadja, hogy bebizonyítja saját ártatlanságát, és leleplezi az etikátlan ügyészt, aki rács mögé küldte. A friss ügyvéd megkapja rabtársa ügyét, aki azért került börtönbe, mert a vád szerint tinédzserkorában drogot vásárolt a barátnőjének, amelyeket aztán a lány öngyilkossági kísérletre használt fel. Miközben rabügyvéd benyújtja az újratárgyalási kérelmet a bíróságon, rádöbben, hogy tárgyalótermi ellenfele nem más, mint aki börtönbe juttatta, aki mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ez az eset ne veszélyeztesse főnöke hírnevét, aki épp a főügyészi pozícióért indult… A filmben fontos gondolatokat és értékeket talál minden néző. Feltétlenül ajánlom.Ez szerintem egy nagyon jó sorozat: börtönös, ügyvédes, tárgyalótermi eseményekkel, hiteles szereplőkkel, kismértékű - de még elviselhető - amerikai szósszal megöntve is érdekes, értékes alkotás. A történet nem fikció, valós elemeket tartalmaz, de nem dokumentumsorozat. KISDUCK-javaslom, ha még nem kezdted el, hogy nézd meg a második évadot is. Nekem nagyon tetszett az is.
bobalazs köszi az ajánlást. Nem tudod lesz 3. évad?
Olvasom, hogy 2020 decemberében Wright bejelentette, hogy demokrataként indul New York város polgármesteri posztjáért, de nem jutott túl a második fordulón vagy lehet, hogy visszalépett. Utána én már nem találtam róla semmit.
-
TomDeNemm
csendes tag
RoP S2 E05
A megjelenő Balrog szál tetszik, én olvastam mind a 3 könyvet ,Gy.szövetsége, Két torony, Király visszatér és a Szilmarilok-at is, utóbbiban leírták, hogy igazából nem egy Balrog létezett, hanem egész seregnyi. sőt vezérük is volt Gothmog néven, nos lehet vele találkozunk ... -
válasz TomDeNemm #78618 üzenetére
Fúh, ebben a részben
borzalmas volt. Mármint nagyon rossz, abszolút kiszámítható. Az egészValandil halála harckoreográfia, ahogy a vízhez kerül majdnem megfullad, aztán mégse, végül de mégis. Mert eldobja a kardját, annyira vártam hogy hátbaszúrják. Eközben a gagyiság közben meg ment a sirató zene, mintha valami nagy drámát láttunk volna, de én csak szégyent éreztem. Azon agyaltam e rész közben, hogy melyik karaktert tudom szeretni, de leginkább a legidegesítőbbek jutottak eszembe, pl Disa az valami extrém Karen szegény. Pedig jó lenne egy szerethető törpnő.
Az előző rész cliffhangerének
folytatása mondjuk érdekes, csak kár hogy a végére hagyták ennek az epizódnak, négyzetre emelt cliffhangert okozva. Én az orkoknak drukkolok!
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
grizlisandor
veterán
Mayor of Kingstown S03
Zseni volt!
Ripley
Az első részt leszenvedtem, elég is volt.
Újra nézem a sárkányos első évadát 2x sebességgel, a második évadig, azt már normálon.
Addig a gyűrűsnek is vége lesz, azzal is ezt tervezem. -
Tasunkó
senior tag
Bocsánat a a Gyűrű 2. sorozat 3. rész spoilerért, nekem sajnos minden ork egyforma, így nem gondoltam hogy a Sacra Famiglia bármi jelentőséggel bír, azon kívül hogy agyeldobás. Már nem emlékszem mit írtam hozzá, az utókor majd kikutatja.
Spoiler
Az 5. részben végre kiderült, hogy Valandilmiért került a történetbe, illetve hogy azért mivanmivanozik, mint aki begombázott a hazaúton, hogy teátrálisan hátbaszúrják. Meglepett kicsit, hogy ezért kellett a sorozatban elviselni, azt hittem Isildur tökpáncélját fogja utána cipelni, de jobb lett így. Elendil a nagy kedvenc, most is hozta a kötelező naiv és ostoba, csöcspáncélt viselő karaktert, ahogy távirányítással belenavigálta Valandil hátát a kardba. Rejtély, hogy lehetett belőle hadvezér. [ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
válasz Tasunkó #78629 üzenetére
Ha jól megnézed, akkor a gyűrűsben kb az összes férfikarakter bután néző soy boy. Elég csak az első 5 percet látni a Gyűrűk Urából, ahol a harcjelentben megjelenik Elrond, Isildur és Elendil is. Ott látható hogy kb kinek kellett volna lenniük.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz lezso6 #78630 üzenetére
Az egy hátborzongató szekvencia, akárhányszor nézem, 24 év után is. Illetve a LotR első része kb. filmtörténelem (a többi már nekem nem annyira, egyre több benne a taknyolás - de ez mellékvágány). Szóval nem fair összehasonlítás.
De a sori még szódával is csak belepörgetve megy, ez van. Végtelenül érdektelen, sok-sok pénzből."I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
Rigormortiis
veterán
válasz RetepNyaraB #78631 üzenetére
Fair, mert ez a retek kb háromszor annyiba került, mint a komplett lotr trilógia infláció ode vagy oda.
Nem volnék meglepve, ha ez az egész Amazonos Gyűrűk Ura projekt csak valami könyvelési okossághoz szükségeltetne vagy olyasmi, amit Uwe Boll csinált a német filmalappal
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Lajmund
őstag
Ez tényleg a gyürük kula. Nagyon elcseszett hogy minden igy elratyisodik. De nem baj legalább több csaj jut a rendes férfiaknak mert a nök meg egyrejobban vagányabbak és tulfütöttebbek és a ratyi matyik nagyon nem tudják ezt kielégiteni. Minden rosszban van valami jó! Rákerestem a soy boy-ra és találtam egy videot ami tökéletesen elmondja mi a helyzet söt van benne pár uj kifejezés is a töketlen nyomikra. [link]
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Tasunkó
senior tag
válasz lezso6 #78630 üzenetére
Elendilről még csak azt sem lehet elmondani, hogy árnyéka lenne a Lotr-ban felvázolt epikus vezérnek, mert még a POWRing világában is egy lepkefing. Persze férfi, azok egy nő árnyékában, csak mosogatásra valók.
Most ez a Szauron isAzzal szól bele a történelem kerekébe, hogy elmenekül a városból. Ezt dalnokonak kell majd megénekelni. hogy ekkora gigolo lett. A Lotr nyitójelentből nem arra gondoltam, hogy azért esik el középfölde, mert az elf buxák megdobálják a bugyijaikkal Szauront. [ Szerkesztve ]
-
válasz Rigormortiis #78632 üzenetére
Jelenleg most itt tartunk:
Alapvetően az a probléma, hogy már iszonyat sok pénzt beleöltek, valami 250 millió dollárba került a DRÁGAS... izé... jogok. Elvileg a szerződések is 5 évadra szólnak, szóval ezt végig kellene csinálni. Az is kérdés, hogy maguk a készítők, színészek meddig bírják, mármint hogy esetleg ráébrednek-e hogy ez vállalhatatlan. Eredetileg ugye egy Game of Thrones jellegű sorozat akart lenni a Rings of Power, tehát nagyon magasra tették a mércét, de hát úgy leverték, hogy élmény nézni.
Mondjuk a pénzt nem sajnálom senkitől, főleg ha az Amazontól jön. Bár az persze nekem is eszembe jutott hogy a sorozat valami pénzügyi trükközés. Legjobb az lenne, ha az Amazon eladná a jogokat, s valami normálisabb stúdió készítene egy jó előzményt, akár film formájában. Marketing szempontból nagyon meg lehetne szvsz lovagolni, csak hát kinek van rá pénze?
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
k-adi
nagyúr
válasz lezso6 #78635 üzenetére
Mondjuk a pénzt nem sajnálom senkitől, főleg ha az Amazontól jön. Bár az persze nekem is eszembe jutott hogy a sorozat valami pénzügyi trükközés. Legjobb az lenne, ha az Amazon eladná a jogokat, s valami normálisabb stúdió készítene egy jó előzményt, akár film formájában.
amazont valóban nem kell sajnálni, van ott még bőven pénz nekik szerintem egy ekkora bukta után inkább ne adják el a jogokat, hagyják nyugalomban az egészet inkább
-
pècsimunkás
addikt
A Gyűrűk ura trilógiát 8x láttam .
3x a mozis verziót, 5x a bővített változatot.Asszem nem rontom el az emlèkeket a sorozattal akkor
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
válasz pècsimunkás #78637 üzenetére
Ha szereted a trash-t és nem sajnálod rá az időt, akkor jó szórakozás lehet. Nem véletlen hogy ennyi trashmém készült belőle. Nekem épphogy arra volt jó a Hatalom Gyűrűi, hogy jobban szeressem a Gyűrűk Ura trilogiát. Pedig azt sem tartom mesterműnek, nem vagyok fan, pár hete néztem meg, írtam róla a filmtopikban. De hogy egy maradandó klasszikus, az biztos. A hobbit már kevésbé (szintén írtam róla), azaz Peter Jackson se garancia semmire. De a Hobbit trilógia még mindig jóval közelebb van az eredeti trilógiához, mint ez a sorozat.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
válasz pècsimunkás #78640 üzenetére
Ha a hobbitot egyszer voltál képes megnézni, s azt is csak kínlódva, akkor a gyűrűs sorozatot nagyon nem ajánlom, mert PTSD lehet a vége...
Make Asia Great Again!
-
Tasunkó
senior tag
válasz pècsimunkás #78637 üzenetére
Úgy veszem hogy ez nem az a Lotr, hanem egy másik. A 2. sorozat jobb mint az első. Az elképzelés, hogy ezeknek a kardja előtt tisztelgett Aragorn, meg Boromir, annyira valószerűtlen, hogy nem tudnak összezavarni. Vidám, jó hangulatú, látványos, és nem lehet kitalálni milyen marhasággal jönnek legközelebb. Biztos lesznek a csajok a csigákkal a hajukban.
-
TomDeNemm
csendes tag
ha láttál 5 részt a RoP-ből, és megnézed a trailert mégegyszer akkor kb. benne van minden, mi lesz még... fuhhh
-
Pitterix
őstag
The Rookie 601-602:
Amennyire jól fejezték be az 5. évadot, annyira elcseszték ezt. Legalábbis eddig és az én szememben.
Lehetett volna egy tök jó folytatás, erre ez eléggé tré lett."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
stilo18
addikt
Ma van a Tulsa King 2 évadának premierje.
Kíváncsi leszek mikor kerül fel a Skyshowtime -ra...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest