- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
Tegnap befejeztem a Continuum első évadát, hétvégén pedig az Alcatrazt. Nagyon tetszett mindkét sorozat, és felettébb sajnálom,hogy nem lesz folytatása az Alcatraznak. A végére egészen megszerettem. Continuumnak pedig várom a 2. évadát, eléggé összekutyulták az eseményeket a végére.
Most 2 másik sorozatba fogok belekezdeni : The Walking Dead és a Touch
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
chubii
senior tag
Köszi, megnézem a képregényeket is. Annyira nem fontos a magyar nyelv, megy az angol is.
Esetleg tudtok ajánlani az Alcatrazhoz hasonló stílusú sorozatot ? A lényeg az 50/60-as évek Amerikáján van. Nagyon tetszettek a visszaemlékezős részek . Vígjátékon kívül bármilyen stílusú jöhet ( akció/bűnügyi/ sci-fi/ dráma... stb )
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz S0m30n3 #2605 üzenetére
A Mad Men drámasorozat, melynek a fő motívuma a reklámszakma, ebből fakadóan viszonylag rétegsorozat. De persze a karakterek élete, családja, kapcsolatai is sorra kerülnek, csak az elején még a "szakmai" részek dominálnak, ezért sokakat elriaszthat, unalmasnak találhatják. Pedig nem az
Ha még ez a korszak, akkor Magic City. 60-as évek Miami-ja, hotel, maffiózók, szép nők Eddig 1 évad ment le. Ez is elég hangulatos volt.
szerk: egyik sem hasonlít az Alcatrazra, mármint nem epizodikus, nyomozós, hálistennek Viszont a korszakot mindkettő tökéletesen ábrázolja.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Continuum évadzáró:
Fuú, nem zárt le ez semmit, cliffhanger befigyel, visítani fogok ha cancel-t kap a sori.
Live-Die-Respawn
-
hdman
őstag
Tegnap este menyasszonyommal megnéztük a Killing első (dupla)részét. Hát, mit mondjak... nem vagyok lenyűgözve, eddig nem kapott el a gépszíj.
A karakterek sem túl szimpatikusak, amikor a főszereplő nő belenéz a kamerába elkap a röhögőgörcs. Azon kívül semmi mást nem tud a kikérdezésnél, csak a hülye névjegykártyáját odaadni.
A csávó is kicsit erőltetettnek tűnik.
Legjobban a politikai rész érdekelt, a gyilkosság tök érdektelen volt számomra...
Azt hiszem adok neki még 1-2 rész esélyt, aztán meglátjuk
gyenge 5/10
Sopron city :)
-
spammer
veterán
Adhatsz neki még 1-2 rész esélyt, de elég valószínű, hogy ez nem te sorozatod. Szervesen összefügg a politikai-gyilkossági-családi szál, de ha a gyilkosság és a nyomozás nem érdekel, akkor nem fog bejönni, mert mégis csak az a központi kérdés.
Sebaj, legalább bepróbáltad
-
S0m30n3
aktív tag
Szerintem is hanyagold inkább, nem neked találták ki ezt a sorozatot a leírásod alapján. Az egy dolog, hogy a politikai szál érdekel, de minden részben lesz mind a három szál (családi, nyomozói és politikai) így a részek egy harmadát ha kedvelnéd, de a főszereplő akkor is Linden, szóval így már csak 10-20% marad, ami tetszene, az meg már "semmi".
-
hdman
őstag
Pedig szeretem a nyomozós sorozatokat is (CSI,Kemény Zsaruk,stb), nem a nyomozással van baj, csak valahogy nem az igazi még.
Pedig nagy sorozatfaló vagyok, elég sokat megnéztem, és amit elkezdtem azt szinte végig is néztem. Talán csak a Heroes volt cancel 2 évad után, illetve a Mad Men (ennek még lehet adok egy esélyt,mert elég rosszkor kezdtem el nézni) . Egyszerűen már enm birtam tovább...
Nincs valami honlap, ahol be lehet pipálgatni, hogy ki milyen sorozatot néz/nézett?
-
spammer
veterán
CSI, Mentalista, Gyilkos számok/elmék stb... ezek mind epizodikus 40 perces országos adón levő sorozatok. Szerintem ezek 12 egy tucat. Én ilyeneket már nem is nézek.
A Kemény Zsaruk pl. kábeles akció/dráma sorozat, ahogyan kábeles a Mad Men, The Killing, Breaking Bad, Boardwalk Empire és hasonlók. Ezek mind szerializáltak, azaz nem 1 rész 1 eset, hanem az átívelő szálon van a hangsúly. Én manapság már csak kábeleseket nézek, talán 1-2 van, ami nem az. Számomra a minőségi sorozatok ezek
whatnext.eu -- magyar nyelvű sorozatkövető és információs oldal (+ alternatív megjelenés, ami külsős fejlesztés, userstyle formában: [link] )
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
válasz spammer #2613 üzenetére
Igen, a kábeleseket én is szeretem, kicsit lazábbak, mint az országos adók sorozatai. Sokkal több belefér
Én már mindent megnéztem, várom a szeptembert, hogy kezdődjön a szezon
Most csak Weeds-et, Louie-t, Munkaügyeket (!) és a BB-et nézem, nyári darálnivalóként pedig a Family Guy, és a Cleveland Show van soron
-
remington2
senior tag
válasz spammer #2589 üzenetére
Milyenek lettek az új évadok?
Én az ötödikig néztem (azt hiszem), amikor a nagy dolgok véget értek, és úgy volt, hogy befejezik. A vége számomra annyira kerek volt, hogy abba is hagytam
szerk
SPOIILER
Az istenes szál vége volt Luciferrel, stb. A showrunner nem is akarta tovább folytatni, és valahogy megértem, nekem tökéletes lezárásnak tűnik. Durva, hogy azóta már három évad kijött.
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
hdman
őstag
Nem tudom, hogy közületek ki nézi/te a Lost-ot, de nemrég olvastam, hogy van egy nagyon sok idővel rendelkező egyén, aki az egész sorozatot összevágja kronológiai sorrendben
Nem kis munkáról van szó, és kb. az első éved végén zuhan le a gép (ami kb 5 perc után van az első részben)
Kár, hogy nincs időm ujranézni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Néztem belőle egy előzetest. Biztos nagy munka lehetett, de én nem nézném meg újra így. Lost-nak pont az volt a lényege, és pont az volt jó benne, hogy a normál időfolyam mellet flashback-ekkel, és flashforward-ekkel vitte a történetet.
Így nézve eltűnne nekem a sorozat varázsa.
Live-Die-Respawn
-
veterán
Nagyon bejon ez a Continuum. Erdekes maga a sztory is , meg az kulon tetszik ,hogy aprankent mutogatnak dolgokat a jovobol . Van meg benne sok lehetoseg , remelem sok evadot forgatnak belole
(Arrol nem is beszelve ,hogy eyecandy a foszereplo csaj ) -
Jadro
veterán
Most, hogy a Continuum szünetre ment, az egyik kereskedelmi adó reklámjának hatására bepróbáltam a Misfits c. sorozatot. (Hozzánk Kívülállók címmel jön azt hiszem)
Két részt néztem meg és ez valami beszarás. Egyébként is imádom az angol sorozatokat.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
chubii
senior tag
Húzzák az ember agyát.... azt az 1 mondatot még simán kinyöghette volna Alec Nem tudom lesz-e folytatása, de ha igen, akkor is minimum 1 félévet várhatunk, de inkább többet...
(#2618) hdman : Banyek, bárcsak ennyire ráérnék én is Mivel én is "végig szenvedtem" az elejétől a végéig a sorozatot, lehet belekukkantok majd. De egyet kell értenem orichalcos-szal, a Lost varázsa így eltűnik.
Más : The Walking Dead : Első rész pipa. Egyenlőre tetszik, nagyon. Viszont a sorozat közbeni kajálásról le kell szoknom, itt nem nagyon fog menni a 2 dolog együtt....
-
spammer
veterán
válasz remington2 #2617 üzenetére
Gyengék. Egyre gyengébbek. Volt 1-1 elég jó rész minden évadban, de igazából az utolsó kettő már nagyon gyenge. De én maradok, jó volt a legutóbbi záró cliffhanger, meg az előzetes infók alapján talán várható javulás. De mindegy, akkor is maradok, ha szar marad, eddig néztem, most már végignyomom, akkor is, ha csak egy kanapén ülnek végig
---
(#2618) hdman: már a szinkron is elkezdtél alávágni. Egyébként ez egy érdekesség lehet a rajongóknak, nyilván először az eredetit kell látni, de extraként végig lehet nyomni a kronot is
-
andy83
aktív tag
Mikor kezdődik az új HIMYM évad?
facebook.com/SzeretekMozizni
-
spammer
veterán
Breaking Bad 5x05
"Leraktam a hajam." Eszméletlen brutális ez az évad. Ez már megint jobb rész volt, mint a múltkori.
[ Szerkesztve ]
-
BeeNiTTo
tag
két pasi meg egy kicsihez hasonló sorozatokat ismertek??
vagy ilyen családi vigjáték szerüséget?
őgy értem olyat ami egy családról szól pl[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz BeeNiTTo #2635 üzenetére
Még ez ugrott be így hirtelen, de ez meg nem mai darab: Bír-lak(Full House)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Gyusz
őstag
-
David93Pecs
tag
Mostanában Californication-t pörgetem,már a 3dik évadot fejezem be lassan.
Nézi még rajtam kivül valaki? -
hdman
őstag
-
Jojo5
őstag
elkezdtem a Modern Family-t, és majd behugyoztam az első részén... remélem a többi is ilyen lesz
House\Supernatural utolsó évados lemaradásaimat már igazán pótolni kéne, meg HIMYM-ből vagy 2 évaddal vagyok elcsúszva...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
válasz David93Pecs #2649 üzenetére
nyár elején végigküldtem a Csillagkaput, azóta kisült az agyam... (csak a CSK-1-et, de abból is kéne még Atlantis-t is nézni meg az új elkaszált szériát is...)
pedig még a Smallville is be van valamikorra tervezve, meg még 1-2 sorozatot nyomni kéne, de nem visz rá a lélek, pedig érdekelnek....
Big Bang Theory-t már felhoztam up to date-re
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest